www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 121 dagen geleden)
Bedrijf:

Nutanix lanceert InstantON VDI om Citrix desktop virtualisatie te versnellen

  • VDI eenvoudig en zonder risico’s toegankelijk voor het midden- en grootzakelijke segment
  • Complete oplossing beschikbaar vanaf $415 per virtual desktop
Hoofddorp, 26 mei 2016 Nutanix, leverancier van cloudoplossingen voor enterprises, heeft deze week op Citrix Synergy Nutanix Instant ON VDI voor Citrix gepresenteerd, een oplossing die de uitrol van virtual desktop (VDI) aanzienlijk vergemakkelijkt en flink versnelt. De oplossing is bedoeld voor het midden- en grootzakelijke segment. InstantON VDI omvat Citrix XenDesktop VDI Edition, het Nutanix enterprise cloud platform en AHV met Citrix Machine Creation Services (MCS)-integratie. Instant ON VDI kost $415 per desktop, inclusief drie jaar support. In combinatie met goedkope end-point oplossingen, zoals Raspberry Pi-based devices, komen de totaalkosten van InstantON VDI lager uit dan die van een fysieke desktop. De geïntegreerde oplossing vraagt minder inspanning van IT-teams om de infrastructuur op te zetten en te beheren die nodig is de implementatie van VDI, waarmee de uitroltijd per VDI gemiddeld met vier uur wordt gereduceerd.

Doordat ze het met kleinere IT-teams en lagere budgetten moeten doen, hebben veel middelgrote organisaties doorgaans moeite om nieuwe oplossingen te implenteren die de gebruikerservaring verbeteren. InstantON VDI maakt het voor dit soort bedrijven mogelijk om te profiteren van gevalideerde en kosteneffectieve oplossingen voor applicatie- en desktopvirtualisatie. Op deze manier kunnen ze de risico’s beperken die gepaard gaan met het implementeren van complexe nieuwe technologie in hun datacenters. Met slechts $415 per desktop, heeft InstantON VDI een relatief beperkte impact op het IT-budget van organisaties.

Als complete oplossing voor applicatie- en desktopvirtualisatie, biedt Nutanix InstantOn VDI voor Citrix klanten de volgende voordelen:
  • Volledige oplossing met beperkt risico – End-to-end oplossing inclusief Citrix XenDesktop VDI Edition, het Nutanix enterprise cloud platform met inbegrip van AHV hypervisor en de Nutanix connector voor Citrix MCS en drie jaar support.

  • Meer toegevoegde waarde – Door gebruik te maken van Nutanix AHV-virtualisatietechnologie, hoeven bedrijven niet langer afzonderlijk servervirtualisatie op te zetten en te beheren. Hierdoor houden ze meer budget en resources over voor activiteiten die de organisatie vooruithelpen.

  • Uitmuntende gebruikerservaring bij elke schaalgrootte – Middelgrote ondernemingen profiteren van responsive desktops en applicaties, bij een gebruikersaantal vanaf driehonderd en dat kan oplopen tot enkele duizenden.

  • Snellere uitrol van een gevalideerde oplossing – Gemiddelde uitroltijd van vier uur voor Citrix XenDesktop op het Nutanix enterprise cloud platform.

  • Lagere Total Cost of Ownership – Door het industrieleidende Nutanix enterprise cloud platform te combineren met de toonaangevende oplossingen van Citrix, kunnen klanten de uitrol van de oplossing eenvoudig opschalen op het moment dat daar behoefte aan is. Dit voorkomt hoge licentiekosten en vermindert de complexiteit van IT.
Nutanix enterprise clouds ondersteunen reeds de hosting van honderdduizenden virtuele en gedeelde desktops met Citrix. Deze klanten profiteren van een hypervisor-omgeving waarmee ze infrastructuur kunnen uitrollen die het beste aansluit bij hun behoeften, waaronder de Citrix Ready geverifieerde Nutanix AHV. Startend met Citrix XenDesktop 7.9, kunnen klanten desktop- en applicatieservers uitrollen op AHV, daarbij gebruikmakend van de nieuwe Nutanix connector voor Citrix MCS.

“Het op grote schaal implementeren van virtuele desktops was tot voor kort buiten het bereik van middelgrote ondernemingen, omdat zij over het algemeen te maken hebben met een tekort aan resources  om de complexe uitrol van de benodigde infrastructuur adequaat te ondersteunen en niet de draagkracht hebben voor dure virtualisatielicenties”, zegt Bill Burley, Vice President en General Manager, Workspace Services, Citrix. “Middelgrote ondernemingen zouden echter niet gestraft moeten worden voor het feit dat zij niet de budgetten hebben van de hele grote bedrijven. Met InstantON VDI, hebben gezamenlijke Nutanix- en Citrix-klanten toegang tot de toonaangevende oplossing in de markt voor VDI tegen een betaalbare prijs, maar zonder de complexiteit die zo kenmerkend is voor traditionele infrastructuur.”

“Als snelgroeiende non-profit organisatie, realiseerden we ons al in een vroeg stadium dat onze bestaande infrastructuur ontoereikend was met het oog op onze uitbreidingsplannen en organisatiestrategie. Een nieuwe oplossing vinden die aansluit bij onze behoefte en die tevens binnen ons budget past, bleek echter een uitdaging”, aldus Mark Hindle, Head of Technology bij Relationships Australia NSW. “De naadloos geïntegreerde oplossing van Citrix en Nutanix waardoor de kracht van AHV nog beter tot zijn recht komt, is de perfecte oplossing voor onze organisatie. Het brengt prestaties, schaalbaarheid en betrouwbaarheid samen tegen een prijsniveau dat ons niet noodzaakt andere projecten die bijdragen aan onze groei te stoppen.”

“Middelgrote ondernemingen hebben misschien nog wel meer dan de hele grote bedrijven behoefte aan laagdrempelige cloud applicaties, maar ze worden vaak tegengehouden door de complexiteit en torenhoge kosten”, zegt Sunil Potti, Chief Product en Development Officer bij Nutanix. “Met Citrix hebben ook dit soort ondernemingen toegang tot laagdrempelige applicaties, terwijl het Nutanix enterprise cloud platform de hoogwaardige ervaring biedt van cloud-infrastructuur waar ze zo’n behoefte aan hebben. Dit komt samen in InstantON VDI, waarmee niets bedrijven en organisaties van middelgrote omvang nog in de weg staat om een grotere productiviteit van eindgebruikers te bewerkstelligen en hen in staat te stellen om overal te werken waar zij willen.”

Beschikbaarheid en prijs
Nutanix InstantON VDI voor Citrix is beschikbaar van juni 2016. Klanten vanaf 300 gebruikers kunnen de oplossing aanschaffen.

Ondersteunende quotes:
“Nutanix InstantON VDI voor Citrix is precies waar de markt op heeft zitten te wachten om stappen te maken met hun VDI-projecten. Het biedt klanten een eenvoudige, snelle en kosteneffectieve manier om desktops te virtualiseren”, aldus Mark Strohl, CEO van Entisys360. ‘Onze klanten zijn klein begonnen en over de tijd opgeschaald met een Citrix- en Nutanix-oplossing, terwijl ze de mobiliteits- en productiviteitsverbetering realiseerden die voortkomen uit applicatie- en desktopvirtualisatie.”

“Middelgrote organisaties willen graag de voordelen genieten als het gaat om mobiliteit en productiviteit die voortkomen uit applicatie- en desktopvirtualisatie. Tegelijkertijd worden ze echter afgeschrikt door de vermeende complexiteit van het op grote schaal uitrollen van VDI, stelt Mark Bowker, Senior Analyst bij Enterprise Strategy Group. “De gezamenlijke Nutanix- en Citrix-oplossing, die XenDesktop, XenApp en Nutanix Enterprise cloud platform met AHV hypervisor omvat, zal middelgrote en grote ondernemingen helpen om de uitrol van VDI en applicaties te vereenvoudigen en te versnellen, en aspecten als gebruikerservaring en mobility meer op de voorgrond te plaatsen.”

Voor meer informatie over Nutanix InstantON VDI voor Citrix gaat u naar www.nutanix.com/InstantON

###

Over Nutanix
Nutanix is een leverancier van invisible infrastructure voor next generation enterprise computing. De technologie van Nutanix stelt IT-organisaties in staat zich te richten op applicaties en diensten die ze aan de business leveren. Het software-gedreven Xtreme Computing Platform brengt compute, virtualisatie en storage terug tot één oplossing en maakt het beheer van het datacenter eenvoudig. Klanten krijgen met behulp van Nutanix een voorspelbare, betrouwbare performance, lineaire schaalbaarheid en het gemak van infrastructuur uit de cloud. Ga voor meer informatie naar www.nutanix.com of volg ons op Twitter @nutanix.

Meer informatie voor de pers
Lubbers De Jong
Bram Semeijn
020 205 04 48
Bram@lubbersdejong.nl

Nutanix
Patrick van de Werken
06 5346 2342
pvdw@nutanix.com

Laatste van Nutanix  
Nutanix kondigt partnership met Microsoft Azure aan voor een naadloze hybride ervaring

Nutanix versterkt marktleiderschap met nieuwe HCI-software-innovaties

Nutanix introduceert nieuw vereenvoudigd partnerprogramma in de multicloud-wereld
IT-specialist Techone legt hand op hostingprovider Mijnserver

Sharp introduceert de NU-JD440: een nieuw PV-zonnepaneel van 440 watt met half-cut-cellen

Superstrata presenteert samen met de familie Saint Exupéry de ‘Le Petit Prince’ 3D-printed kinderfiets

Barracuda breidt CloudGen WAN-service uit met personal remote access

HMD Global introduceert wereldwijde IoT- en enterprise device roaming-oplossing met centraal SIM-beheer ‘HMD Connect Pro’

Razer komt met een vloot van draadloze vlaggenschepen

Onderzoek: Tweederde van organisaties haalt geen waarde uit investering in analytics

Westcon introduceert Avaya Cloud Office ook in Nederland

ThoughtSpot komt met SaaS-oplossing om cloud datawarehouses te benutten voor search- en AI-gedreven analytics

Oude printinfrastructuur vormt obstakel voor digitale transformatie

Meer dan 300 universiteiten en opleidingen maken gebruik van Fortinet Security Academy
Intramed gaat met Marcommit in zee om zichtbaarheid te vergroten

Samen sterker! Yenlo – de integratie specialist en Fides Consultancy & Solutions – de AFAS-specialist voor migratie, integratie en functioneel beheer - bundelen krachten

Thales lanceert CipherTrust Data Security Platform

adesso brengt kennis van AI-integratie in bedrijfsvoering naar Nederlandse markt

Auto Kort gaat samenwerken met WeGo Carsharing  

Microsoft neemt ZeniMax Media en game uitgever Bethesda Softworks over voor $7,5 miljard

Veeam kondigt nieuwe competenties en beloningen aan binnen EMEA ProPartner Network om de groeiende vraag naar Cloud Data Management te ondersteunen

Ruim 70 procent overheidswebsites niet digitaal toegankelijk

ZIVVER door Gartner als representatieve leverancier gepositioneerd in de ‘2020 Market Guide for Email Security’

Over Exact & Unit4: Varen in dichte mist
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 121 dagen
Nutanix contact  

Logo Nutanix

  +31 23 8080243
  info@nutanix.com
  www.nutanix.com
Nutanix sociaal  


Nutanix tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Rubicon B.V.
Logo Winkelvrij
Logo INNOV8iON
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Techone B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Botz4U
Logo CapX Nederland
Logo iQibt B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Boys with Brains
Logo Techone B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Frontline Solutions
Logo CLOUDOE BV
Logo Superstrata
Logo Barracuda Networks
Logo Marcommit
Logo Thales
Logo adesso Nederland
Logo Extreme Networks
Logo Extreme Networks
Logo WorldStream
Logo NetApp
Logo Roche Diabetes Care
Logo AnylinQ
Logo devolo
Logo Criteo
Logo Workday
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89302 persberichten
- 5797 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8751 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.marcommit.nl