www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 70 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

Citrix en Microsoft slaan handen ineen om organisaties te helpen digitaal te transformeren met cloud en mobility

Gecombineerde oplossingen versnellen overstap naar Azure Cloud, Windows 10 en Office 365; aanscherpen van security, cloud en mobiele strategieën

Las Vegas, 25 mei 2016Citrix en Microsoft kondigden dinsdag tijdens Citrix Synergy in Las Vegas aan dat zij hun strategisch partnerschap uitbreiden om tegemoet te komen aan de behoeften van moderne werknemers, met applicatie- en desktopvirtualisatie in de cloud, network delivery en enterprise mobility management. Citrix selecteert Microsoft Azure als de cloud die voor de toekomstige roadmap de voorkeur geniet en van strategisch belang is.

Het partnerschap stelt klanten van beide leveranciers in staat om van meer voordelen te genieten, door vanwege het samengaan van cloud, mobile en big data en digitale transformatie hun organisaties een impuls te geven. Daarnaast werken Citrix en Microsoft samen aan nieuwe integraties tussen Citrix XenMobile en NetScaler met de Microsoft Enterprise Mobility Suite (EMS), op basis van de wensen van klanten.

“Voor alle typen bedrijven overal ter wereld van iedere grootte, ligt een geweldige kans om digitale transformatie te omarmen en werknemers in staat te stellen overal en altijd productief te zijn”, zegt Kirill Tatarinov, president en CEO van Citrix. “Onze klanten vragen van Citrix en Microsoft om intensiever samen te werken zodat ze daarmee volledig gebruik kunnen maken van innovaties als Windows 10, Office 365 en Azure. Dit versterkte partnerschap verzekert ons ervan dat we flexibeler kunnen reageren op de wensen van klanten en hen helpen sneller te transformeren naar een digitale bedrijfsvoering.”

Snellere overstap naar Windows 10
Als onderdeel van het uitgebreide partnerschap, bieden Microsoft en Citrix klanten flexibele opties om Windows 10 Enterprise binnen hun organisaties uit te rollen. Later dit jaar zal Citrix klanten die Windows 10 Enterprise in licentie hebben genomen, de optie bieden op een per-user basis Windows 10 imagebestanden via zijn XenDesktop VDI-oplossing te beheren. Dit helpt klanten virtuele apps en desktops uit te rollen en de Windows 10 adoptie te versnellen voor gebruikers van Microsoft’s cloud oplossingen. Citrix klanten kunnen met AppDNA de migratie naar Windows 10 versnellen door gebruik te maken van application lifecycle management tooling, om applicatie compatibiliteitsproblemen op te sporen en op te lossen.

Productiviteit in de cloud met Office 365
Door samen te werken, stellen Citrix en Microsoft bedrijven in staat van voordelen te genieten door de collaboration- en communicatievoordelen van Office 365. Klanten profiteren van een geoptimaliseerde Skype for Business gebruikservaring, aangeboden met de hoge mate van beveiliging van Citrix XenApp en ook binnen XenDesktop VDI-omgevingen. XenApp stelt klanten in staat volledige versies van Office 365 uit te voeren, inclusief Office plug-ins en macro’s, waardoor klanten hun Office 365 abonnement volledig kunnen benutten.

Uitgebreidere mogelijkheden op vlak van Enterprise Mobility
Citrix en Microsoft integreren Citrix XenMobile en Netscaler met de Microsoft Enterprise Mobility Suite (EMS) om bedrijven te helpen hun werknemers productiever laten zijn, terwijl tegelijkertijd IT-professionals in staat gesteld worden bedrijfsdata zowel binnen de cloud als via on-premise applicaties te beschermen.

Citrix NetScaler integreert met EMS om VPN-functionaliteit te bieden, zodaton-premise applicaties op door Microsoft Intune beheerde apparaten veiliger, identiteit gebaseerde toegang kan worden geboden. Dit biedt klanten een breed scala aan opties voor het beheer van lokale applicaties in een mobile-first wereld.

Daarnaast bieden de Citrix Worx Mail en Forms applicaties, ShareFile enterprise file share and sync en Citrix Receiver, ondersteuning voor EMS, waardoor klanten deze mobiele applicatie-ervaringen op dezelfde manier kunnen beveiligen en beheren als Office 365 en SAP Fiori apps.

“Onze relatie met Citrix is altijd gestoeld geweest op de toewijding aan het succesvol maken van onze beider klanten door werknemers productiever te laten zijn”, zegt Scott Guthrie, executive vice president Cloud and Enterprise bij Microsoft. “Door Azure te selecteren als zijn preferabele en strategische cloud, helpt Citrix bedrijven hun personeel te mobiliseren om zo te kunnen slagen in de sterk competitieve, disruptieve wereldwijde bedrijfsomgeving.” Lees hierover meer in Microsofts blog bijdrage over het nieuws van vandaag.

De overeenkomst geeft organisaties volop redenen om zaken te doen met Citrix en Microsoft, om zo productiviteit te optimaliseren voor alle devices waarmee moderne gebruikers werken, terwijl tegelijkertijd compliance, beheersbaarheid en kosteneffectiviteit behouden blijven.

Over Citrix
Citrix (NASDAQ:CTXS) streeft naar het ondersteunen van een wereld waarin mensen, organisaties en apparaten veilig verbonden en toegankelijk zijn om zo het ongelooflijke mogelijk te maken. Zijn technologie maakt applicaties en data overal ter wereld veilig en eenvoudig te benaderen, waardoor mensen overal en altijd kunnen werken. Citrix biedt een compleet en geïntegreerd portfolio van Workspace-as-Service, application delivery, virtualisatie, mobility, network delivery en file sharing oplossingen die IT in staat stellen dat kritieke systemen veilig voor gebruikers via de cloud of lokaal beschikbaar zijn, onafhankelijk van device of platform. Met een jaaromzet in 2015 van 3,28 miljard dollar worden Citrix-oplossingen gebruikt in meer dan 400.000 organisaties en door meer dan 100 miljoen gebruikers wereldwijd. Meer informatie vindt u op www.citrix.nl of volg Citrix Benelux op Twitter via @citrixbenelux.Citrix Persdesk
Karin van Geelen
+31 (0)23 555 34 24
Citrix@yellow-communications.com
www.citrix.nl

Citrix
Alexandre Le Coq
+33 (0)149 003 307
Alexandre.lecoq@citrix.com
www.citrix.nl
Laatste van Citrix  
Hollands Kroon maakt werken van elke plek mogelijk met Citrix en RawWorks

Vattenfall Solar Team partnert met Citrix

Born Digitals kunnen bijdragen aan aanzienlijke economische winst – maar ze hebben wel wat hulp nodig
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 70 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Citrix contact  

Logo Citrix

  +31 (0)20 301 3400
  info@citrix.nl
  www.citrix.com/nl-nl
Citrix sociaal  


Citrix tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91768 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10600 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com