www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 43 dagen geleden)
Bedrijf:

Human Inference combineert Customer Due Diligence met een Single Customer View in nieuwe DataHub 8.1 release

Arnhem, 24 mei 2016 – Human Inference heeft vandaag release 8.1 aangekondigd van hun Master Data Management (MDM) oplossing DataHub, die bedoeld is voor de Europese zakelijke markt. DataHub is de eerste MDM-oplossing waarin de voordelen van een Single Customer View worden gecombineerd met het verplichte Customer Due Diligence (CDD) beleid. Vanwege de toenemende regelgeving op het gebied van CDD en privacy is CDD het belangrijkste aandachtspunt van deze DataHub 8.1 release. DataHub 8.1 maakt gebruik van een combinatie van bestaande en nieuwe functies die samen bedrijven in staat stellen om hun eigen CDD-strategie op te stellen en tegelijkertijd flink te besparen op de kosten van handmatige revisie als gevolg van de vele screeningen van contacten aan de hand van sanctielijsten.

CDD en Knowing Your Customer (KYC)
Financiële dienstverleners en verzekeraars moeten aan steeds strengere regels voldoen als het gaat om de manier waarop ze nieuwe en bestaande klanten werven en beheren. Er wordt regelgeving voor CDD en KYC ingesteld ter bestrijding van financiële criminaliteit, zoals witwaspraktijken en frauduleuze handelingen. Het verifiëren van een individuele persoon of een organisatie neemt veel tijd in beslag en levert vaak een groot aantal valse meldingen op, die handmatig moeten worden gecontroleerd.

DataHub 8.1 helpt bedrijven door een minimaal risico bij de naleving van regelgeving te definiëren en tegelijkertijd het aantal valse meldingen, en dus de handmatige controles, terug te dringen.

Uitzonderlijke resultaten met de high-precision matching engine
Human Inference onderscheidt zich van andere CDD-leveranciers door zijn high-precision matching engine. Alle belangrijke controles moeten periodiek voor (een deel van) de database of databases worden uitgevoerd en daarbij moeten valse meldingen (records die ten onrechte als verdacht worden aangemerkt) worden uitgesloten. Daarom gebruikt Human Inference een matching engine die is gebaseerd op een combinatie van probabilistische en deterministische principes. Hierdoor kan de CDD-software patronen en overeenkomsten herkennen zoals het menselijk brein dat doet. Daardoor is het aantal valse meldingen bijzonder laag en wordt nabewerking tot een minimum beperkt. Benoit Berson, Managing Director van Human Inference: “Met DataHub 8.1 bieden we intelligente en succesvolle matching met sanctielijsten. De strategie voor profilering en matching is gebaseerd op de kennis en ervaring die we in 30 jaar hebben opgebouwd met het oplossen van problemen rond datakwaliteit. We zorgen ervoor dat bedrijven voldoen aan de CDD-wetgeving, maar we besteden ook aandacht aan de specifieke wensen van een klant. Wij bieden bijvoorbeeld niet alleen batchfunctionaliteit, maar ook online real-time integratie. En we bieden onze klanten een rapportagemodule die hen helpt met de verplichte registratie van screeningen van sanctielijsten met behulp van een activiteitenoverzicht of een audit in overeenstemming met nieuwe Europese privacywetgeving.”

DataHub 8.1: als CDD de vraag is, is Single Customer View het antwoord
Wanneer we CDD benaderen vanuit de visie dat risicomanagement integraal onderdeel moet zijn van de totale strategie voor datamanagement, ligt het voor de hand om op zoek te gaan naar een totaaloplossing die om te beginnen zorgt voor naleving van de CDD-vereisten, maar die op den duur veel meer problemen rond data aanpakt, en uiteindelijk misschien zelfs nieuwe groeikansen creëert. DataHub 8.1 maakt dit mogelijk op basis van een Single Customer View (SCV). Met een Single Customer View (één uniek en actueel overzicht per klant, waarin alle relevante data worden gecombineerd die in verschillende bronsystemen zijn opgeslagen) wordt het matchen van data met elke lijst – een sanctielijst of een verrijkingslijst, zoals de index van verhuizingen of de lijst van overleden personen – een fluitje van een cent. Met een SCV zorgt u niet alleen voor lagere kosten door minder handmatige controles en verlaging van het risico dat u betrokken raakt bij frauduleuze activiteiten; een SCV helpt u ook nieuwe groeikansen te realiseren.

François Ruiter, Product Manager bij Human Inference: “Het is onze missie om van CDD een kans voor bedrijven te maken om risico’s te beperken en tegelijk de kosten flink te verlagen. DataHub 8.1 maakt dit mogelijk. Stel uzelf de volgende vraag: hoe kan ik CDD onderdeel maken van de groeiplannen voor mijn bedrijf? Een Single Customer View is het ultieme antwoord.”

Over Human Inference
Human Inference is marktleider op het gebied van oplossingen die de kwaliteit van contactgegevens optimaliseren en daarmee de interactie tussen organisaties en hun klanten sterk verbeteren. De oplossingen zijn gebaseerd op het principe van natuurlijke taalverwerking en maken gebruik van uitgebreide kenniscorpora, waarmee een zeer hoge resultaatkwaliteit wordt gegarandeerd. Meer dan 250 bedrijven en partners zetten de datakwaliteitsoplossingen van Human Inference in voor optimaal klantcontact. Gegevens van hoogwaardige kwaliteit zijn een absolute voorwaarde voor het bereiken en behouden van een eenduidig klantbeeld, om te voldoen aan regelgeving, om fraude op te sporen en om zoekprocessen efficiënt en succesvol te laten verlopen. Human Inference werd in 1986 opgericht en is dus al 30 jaar een belangrijke speler op het gebied van datakwaliteit en data-integratie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem. Daarnaast heeft Human Inference ook kantoren in Engeland, Duitsland, Denemarken en België. De oplossingen van Human Inference zijn in gebruik bij onder andere Allianz, E-on, DHL, TNT, AEGON, ANWB, Achmea, Center Parcs Europe, Ministerie van Veiligheid & Justitie, Essent, Holland Casino, ING, Nederlandse Spoorwegen, Telegraaf Media Group en Wehkamp, BKR en NovaMedia (Goede Doelen Loterij). Human Inference is onderdeel van De Neopost Groep, Europees marktleider en wereldwijd de nummer twee leverancier van postverwerkingsoplossingen en Klant Communicatie Oplossingen.

Voor meer informatie:
http://www.humaninference.nl, of volg Human Inference via: Twitter.com/humaninference
Laatste van Quadient Data Nederland B.V.  
Human Inference combineert Customer Due Diligence met een Single Customer View in nieuwe DataHub 8.1 release

Human Inference organiseert seminar over privacy-wetgeving en datamanagement in België

Human Inference viert 30-jarig jubileum
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 43 dagen
Quadient Data .. contact  

Logo Quadient Data Nederland B.V.

  +31 (0)26 3550655
  www.quadient.com
Quadient Data .. sociaal  


Quadient Data .. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Moneezy
Logo evisit
Logo Quinyx
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo PEAK-IT
Logo devolo
Logo Thinkwise
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Telindus
Logo myBrand
Logo Ivanti
Logo AnylinQ
Logo Tech Data Nederland
Logo bunq
Logo SecureMe2
Logo Eaton
Logo Diamanti
Logo Shippeo
Logo Motiv ICT Security
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88768 persberichten
- 5735 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8357 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureau