Oxilion breidt dienstverlening uit naar Amsterdam IX7

Enschede, 23 mei 2016 - Oxilion, specialist in bedrijfskritische hosting, biedt naast de Twentse productielocaties in Enschede en Hengelo nu ook diensten aan in Amsterdam. Naast een betere risicospreiding door deze geografische uitbreiding is het een logische stap in de uitrol van een professionele anti-DDoS-oplossing.

De Amsterdamse Interxion AMS7 (IX7) is in de eigen redundante netwerkring opgenomen, zodat multidatacenteromgevingen tussen Hengelo/Enschede en Amsterdam ingericht kunnen worden. Het nog te lanceren nieuwe shared hostingplatform wordt ook in IX7 ondergebracht, net als de VPS servers.

Anti-DDoS: NaWas
Door toevoeging van IX7 kan Oxilion zich aansluiten bij NaWas: de Nationale Anti-DDoS Wasstraat. Met directe koppelingen op o.a. AMS-IX is het mogelijk om DDoS-verkeer te laten filteren, waardoor het effect van een aanval minimaal blijft. De NaWas is een centraal opgestelde hoeveelheid anti-DDoS-apparatuur van bekende merken, waarlangs verkeer geleid kan worden als het netwerk onder een DDoS aanval ligt. De “wasstraat” is een initiatief van de NBIP in samenwerking met DHPA, AMS-IX en NL-IX. De anti-DDoS-dienst van Oxilion wordt binnenkort gelanceerd.

Diensten Amsterdam IX7
  • vCloud
  • Colocatie
  • Binnenkort: shared hostingplatform
  • Binnenkort: VPS servers
--------------------------------------

Noot voor de redactie:

Over Oxilion
Oxilion, gevestigd in Enschede, is sinds 2000 onafhankelijk specialist in managed hostingservices. Met een team van 20 enthousiaste en ambitieuze collega's – Oxilionen – werken we voor ruim 8.500 klanten. Voor deze klanten, waaronder OHRA, Instituut Fysieke Veiligheid Nederland, Alzheimer Nederland, Roorda, Tauw, talloze reclamebureaus en webontwikkelaars beheren we meer dan 1.500 virtuele servers en 30.000 domeinnamen.

Contactgegevens
Raoul Werger (managing director) : +31 (0) 88 - 7877680
E-mail: r.werger@oxilion.nl
Website: www.oxilion.nl
Twitter: @Oxilion
LinkedIn: www.linkedin.com/company/oxilion-b.v.