www.EVENTIVE.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1245 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

BARC noemt Talend trendsetter op Data Integratie Markt

Vooraanstaande analistengroep geeft hoge cijfers op grond van aantal factoren, waaronder mogelijkheden van het product en directe feedback van klanten

Amsterdam – 19 mei 2016 – Het Business Application Research Center (BARC), onderdeel van de CXP Group, noemt Talend Data Fabric ‘trendsetter’ in zijn onlangs gepubliceerde studie ‘Data Integration Score’. De evaluatie is gebaseerd op de architectuur en prestaties van het product, de distributie- en marketing strategie, de financiële status van de onderneming, en op feedback van klanten. Talend is een belangrijke speler op de markt van data-integratie en –analyse.

BARC definieert ‘trendsetters’ als gevestigde leveranciers met een sterke marktpresentatie, ondersteund door technische innovaties, strategische acquisities, doordacht klantbeheer en een solide reputatie. Het portfolio van trendsetters heeft een hoge herkenning in de markt, omvat een uitgebreide reeks technologieën en diensten, met slechts enkele hiaten. Trendsetters hebben gewoonlijk een groot marktaandeel, waardoor zij heel vaak een streepje voor hebben bij implementatiescenario’s.

“We beschouwen de waardering in het BARC-rapport als een weerspiegeling van onze visie en marktleiderschap”, reageert Auke Jilderda, sales manager bij Talend Nederland. “Het is een grote eer om gewaardeerd te worden voor onze open source inspanningen en onze aanzienlijke investeringen in big data, inclusief Hadoop en Apache Spark.”

Bij de beschrijving van de kracht van Talend noteert BARC: “Talend biedt krachtige data-integratie functionaliteit voor de ETL-ontwikkelaar in een open framework. Het framework integreert van nature met bestaande tools om de functionaliteit te vergroten voor ontwikkeling, beheer en metadata management.”

In describing Talend’s strengths, BARC notes: “Talend provides strong core Data Integration functionality for the ETL developer in an open framework. The framework integrates with existing tools to complete functionality for development, administration and Metadata Management.”

Talend Data Fabric combineert big data, data-integratie, cloud, master data management en applicatie-integratie in één platform met een eenduidige ontwikkel- en beheeromgeving. Het platform geeft organisaties de mogelijkheid bedrijfsdata te verrijken om betere beslissingen te kunnen nemen, klantenbinding sterk te verbeteren, evenals klantbehoud en winstgevendheid

De volledige tekst van het rapport is te vinden op http://barc.de/score-di (in het Duits).

Over de CXP Groep
CXP Group is een vooraanstaande, Europese onderzoeks- en adviesfirma naar en over de software-, IT-diensten- en digitale transformative industrie. Zij biedt haar klanten een veelomvattend dienst voor de evaluatie, selectie en optimalisatie van hun softwaretoepassingen, en helpt ze tijdens de digitale transformative. De expertise van de CXP Groep behelst een breed aantal onderwerpen, zoals BI, content management, ERP, finance, HRIS, CRM, BPM, IT management, cyber security, enzovoorts. Bovendien helpt de CXP Groep ICT-beslissers bij het evalueren en kiezen van IT-dienstverleners, en geeft advise over hun sourcing en investerings strategieën.

Bovendien ondersteunt de CXP Groep de softwareleveranciers en IT-dienstverleners over hun marktbenadering met kwantitatieve en kwalitatieve analyses, en met operationele en strategische adviezen. Publieke instellingen en instituties baseren hun IT-beleid op haar rapporten.

In 2011, na de fusie met BARC (Business Application Research Center), een Duitse onderzoeks- en adviesfirma gespecialiseerd in BI en content management, heeft de groep haar expertise uitgebreid naar analytics en big data binnen de Europese context. In 2014 is de CXP Groep doorgegroeid door de krachten te bundelen met PAC (Pierre Audoin Consultants), een onderzoeks- en adviesfirma gespecialiseerd in de software- en IT-diensten industrie. De CXP Groep heeft al 40 jaar ervaring, is aanwezig in acht landen (met 7 kantoren wereldwijd) en telt 140 medewerkers. Zij stelt haar expertise jaarlijks beschikbaar aan meer dan 1500 IT-beslissers en de operationele afdelingen bij grote onderneminingen en de middenmarkt partijen, evenals hun leveranciers. De CXP Groep heeft drie takken: Le CXP, BARC (Business Application Research Center) en PAC (Pierre Audoin Consultants).

Over Talend
Talend’s integratie oplossingen laten data-gedreven organisaties toe om meer waarde uit al hun data te halen. Door native ondersteuning aan moderne Big Data platformen haalt Talend de complexiteit uit integratieprojecten, en helpt het IT-afdelingen beter en sneller reageren op de eisen van hun organisatie, en aan voorspelbare kosten. Wereldwijd vertrouwen al meer dan 1.700 Enterprise klanten op de oplossingen en diensten van Talend die gebaseerd zijn op open source technologie. Het hoofdkantoor van Talend is gevestigd in Redwood City, California. Meer informatie op www.talend.com en op twitter @Talend.

Voor meer informatie:

Presscom PR & Marketing B.V.
Theo Vrugt,
mob.: +31 6-54353109,
email : theovrugt@presscom.nl
skype: vrugt.theo1
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Talend  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Persberichten van dinsdag 15 oktober 2019  
NewChannel en Keeper Security stellen zakelijk wachtwoordbeheer veilig

Managementboek van het Jaar 2019 ‘Alles Transactie’ nu ook beschikbaar in het Engels 

GTT levert SD-WAN en SIP Trunking aan Greenyard voor een kosteneffectieve cloudstrategie

In 0,00043 sec van Schiphol naar Science Park en terug: Interxion verbindt vitale Amsterdamse regio’s met ultrasnelle verbindingen

BNW Consulting, eigenaar van PowerConnect, presenteert Ymor als exclusieve distributeur voor Europa

Helft van de Nederlandse werknemers solliciteert onder werktijd

Building Blocks benoemd tot Cool Vendor in IT Services door Gartner

Google Nest Mini: 2x zoveel bas, klaar voor de toekomst

Workfront koopt startup Atiim voor Strategic Goals Management

UiPath koopt StepShot en voegt procesdocumentering toe aan zijn toonaangevende RPA-platform

UiPath koopt ProcessGold en biedt voortaan ongeëvenaard inzicht in dataprocessen

Xerox kiest transparent als Kleur van het Jaar 2020

CP2E-serie alles-in-één controller van Omron maakt IoT mogelijk in compacte toepassingen
PanCompany BV is Great Place to Work Certified!

Meet Maunt: preferred supporter van data-architectuur

Conscia ontvangt twee Cisco partner-awards

Slechts een op de vijf Nederlanders bespreekt probleemschuld met omgeving 

Uniserver sluit partnership met ICT-dienstverlener Valid

Fortinet lanceert FortiCWP: dynamische beveiliging van workloads in multi clouds
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1245 dagen
PR contact  
Logo Marcommit
Talend contact  
Logo Talend
  +1 (650) 539 3200
  www.talend.com
Talend sociaal  
Talend tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Innopay
Logo GTT Communications
Logo Interxion
Logo Ymor
Logo XpertHR
Logo Building Blocks
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl