www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2475 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1243 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Beeztees transformeert dankzij OutSystems naar een flexibele en marketinggedreven organisatie

Utrecht, 19 mei 2016 – IT-dienstverlener B-Synergy heeft met OutSystems Platform een omnichannel e-commerce platform voor winkeliers ontwikkeld in opdracht van Beeztees, een toonaangevende B-to-B leverancier van huisdierbenodigdheden. Mede dankzij het gebruik van het enterprise Rapid Application Delivery (RAD) platform OutSystems kon Beeztees uitgroeien tot een flexibele en marketinggedreven organisatie, die alles wat ze vandaag de dag verkopen zelf ontwerpen en ontwikkelen.

Beeztees is een B-to-B leverancier van huisdierbenodigdheden met klanten in 45 landen wereldwijd. Het heeft SAP ECC geïmplementeerd ter ondersteuning van alle administratieve en logistieke processen. Om het SAP-systeem te ontsluiten, koos Beeztees voor het rapid application delivery platform van OutSystems. Germa Zijlmans, IT Manager bij Beeztees: ‘Door SAP te combineren met add-ons en maatwerkapplicaties ontwikkeld met OutSystems Platform, kunnen we het volledig potentieel van SAP benutten en toch al onze data toepasbaar maken voor web en mobile

Strategische partner
Beeztees werkt hiervoor samen B-Synergy, een IT-dienstverlener gespecialiseerd in SAP in combinatie met nieuwe technologieën als OutSystems. De meest recente applicatie die B-Synergy voor Beeztees ontwikkelde, is een omnichannel e-commerce platform dat onder meer product-, voorraad-, prijs- en orderinformatie omvat. Beeztees migreerde hiervoor naar het OutSystems Enterprise for SAP platform. Deze enterprise-editie met cloud deployment voorziet in speciale SAP connectors die het mogelijk maken om SAP-data eenvoudig te ontsluiten.

Volgens Zijlmans verdient de prijsfunctionaliteit die het e-commerce platform van Beeztees biedt extra aandacht: ‘In de prijzen die onze klanten zien, zijn individuele prijsafspraken verwerkt. Wij kunnen aan onze kant eenvoudig aanpassingen in de prijzen doorvoeren, waardoor iedere klant altijd per product de voor hem juiste prijzen ziet. Deze dynamische prijslijst met updates per klant hebben we dankzij speciale features in OutSystems Platform kunnen realiseren.’

Omni-channel platform
Het nieuwe e-commerce platform biedt de klanten van Beeztees veel voordelen. De winkeliers zien bijvoorbeeld real-time de voorraad van de verschillende producten, waardoor zij consumenten altijd goed kunnen informeren. Het e-commerce platform is zo opgezet dat ook andere leveranciers er gemakkelijk op kunnen aansluiten. Beeztees stelt branchegenoten op deze manier in de gelegenheid te profiteren van het geavanceerde concept dat ze met behulp van B-Synergy en OutSystems hebben neergezet.

###

Over OutSystems
Klanten van OutSystems faciliteren en stimuleren innovatie door snel flexibele enterprise web- en mobiele applicaties op te leveren. Het OutSystems Platform stelt IT-organisaties in staat om in een korter tijdbestek en met minder kosten innovatieve businessoplossingen op te leveren en het aantal change requests sterk te reduceren. Het OutSystems Platform is het enige applicatieplatform voor de ontwikkeling van Java- en .Net applicaties dat beschikbaar is als cloud-, lokale en hybride oplossing en dat gebruikmaakt van volledig automatische DevOps-ondersteuning. Het OutSystems Platform is inmiddels meer dan 36.000 maal geïnstalleerd in 22 sectoren en 24 landen en wordt ondersteund door een actieve community van meer dan 6.000 ontwikkelaars. Meer informatie kunt u vinden op www.outsystems.com en u kunt OutSystems volgen op Twitter via @OutSystems.

Voor meer informatie:
Lubbers De Jong
Wilco Rutenfrans
T 020 205 0421
wilco@lubbersdejong.nl

OutSystems
Monika den Os-Baktai
T +31 6 5744 6042
Monika.denos@outsystems.com
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van OutSystems  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1243 dagen
PR contact  
Logo Marcommit
OutSystems contact  
Logo OutSystems
  +31(0)346 583 000
  www.outsystems.com
OutSystems sociaal  
OutSystems tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
Logo Liquit
Logo Accenture
Logo Databricks
Logo OutSystems
Logo Arrow Electronics
Logo Visma
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nl