www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2499 volgen @ICTberichten
Datum: (1475 dagen geleden)
Bedrijf:

Anchormen en VX Company bundelen krachten!

Volledige ontzorging voor enterprise big data en data science toepassingen in de Benelux

Amsterdam / Baarn / Groningen, 19 mei 2016VX Company neemt een strategisch belang van 51% in big data consultancybureau Anchormen. VX Company (250 professionals en opererend vanuit Baarn) is integraal IT-dienstverlener gespecialiseerd in applicatieontwikkeling en applicatie-integratie, BI en big data consultancy, forensic analytics en managed services. Door de samenwerking met Anchormen positioneert VX Company zich als vooraanstaand speler op het gebied van big data, big data engineering, data science en artificial intelligence.

Anchormen (30 specialisten opererend vanuit Amsterdam en Groningen) is expert in data excellence en op de Nederlandse markt een toonaangevende aanbieder van diensten op het gebied van big data, data science, artificial intelligence, data architectuur, engineering, training en support. Anchormen groeit sterk en vergroot met de samenwerking haar dienstverlening met de diensten van VX Company op het gebied van forensic analytics, big data infrastructuur en business intelligence, applicatieontwikkeling en beheer. Ook wordt het trainingsaanbod flink uitgebreid om in te spelen op de behoefte vanuit de markt aan kennis op het gebied van big data en data science. Daarnaast worden met de samenwerking de organisatorische basis en klantenkring versterkt en vergroot.

“Onze ambitie is om de nummer 1 speler in Nederland te zijn op het gebied van volledig ontzorgde big data en data science oplossingen”, aldus Rutger Wetzels, partner bij Anchormen. “Vanuit de markt merken we dat er veel vraag is naar 24/7 support op het beheer en onderhoud van big data platformen, iets waar we nu toe in staat zijn. Door de samenwerking met VX Company verbreden we onze dienstverlening en kunnen we onze ambitieuze plannen versnellen. Het werven van nieuw talent dat samen met ons wil werken aan succesvolle en innovatieve big data en data science oplossingen voor onze klanten is hier een belangrijk onderdeel van.”

“Gezamenlijk kunnen VX Company en Anchormen de meer dan 400 klanten, en de markt, een zeer sterke technologisch vooraanstaande en resultaatgerichte propositie aanbieden voor data analytics en data driven applicaties”, zegt ook Michel Flens, CEO van VX Company. “We ervaren een grote overeenkomst in cultuur tussen onze bedrijven en zien er dan ook naar uit om met onze gezamenlijke 280 medewerkers kwalitatief hoogwaardige oplossingen te leveren aan tevreden klanten.”

Anchormen blijft een zelfstandige business unit en opereert onder leiding van het huidige management vanuit haar vestigingen in Amsterdam en Groningen.

Over Anchormen
Anchormen gelooft dat bedrijven op het juiste moment en op de juiste manier kunnen handelen. Omdat wij vernieuwend denken over het genereren van inzicht, weten we zeker dat we dit geloof met onze oplossingen kunnen waarmaken.

Digitalisering verandert de wereld razendsnel. Naast terugkijken, moeten bedrijven weten wat er nu speelt en anticiperen op wat er gaat gebeuren. Datavolumes, dataverscheidenheid en de snelheid van data nemen alleen maar toe en het is dan ook onze missie om organisaties van zoveel mogelijk relevante en waardevolle informatie te voorzien.

Als experts in data excellence leveren we diensten op het gebied van big data, data science, artificial intelligence, data architectuur, engineering, training en support. In het kort: we ontsluiten data en brengen deze samen met andere data. Vervolgens halen we hier bruikbare informatie uit voor het nemen van de juiste beslissingen.

Meer informatie: www.anchormen.nl

Over VX Company
Wij geloven in dát doen waar je goed in bent en zetten technologie in om werkelijke resultaten te bereiken. VX Company is gespecialiseerd in applicatieontwikkeling en applicatie-integratie, BI en big data consultancy, forensic analytics en managed services. Wij willen dé partner voor onze klanten zijn voor hun bedrijfskritische applicaties en samenwerkingsapplicaties die de bedrijfsdoelstellingen helpen realiseren.

We zijn met onze klanten altijd op zoek naar de mogelijkheden van nieuwe technologische ontwikkelingen voor innovatie en verbetering van hun bedrijfsprocessen. Hoe? We ontwerpen, ontwikkelen, integreren, testen en beheren applicaties en (data) infrastructuren op het vlak van Java, Microsoft en Oracle. Op forensisch gebied bieden we diepgaande data-analyse oplossingen aan nationale politie en andere overheidspartijen ter ondersteuning van hun taak om fraude en criminaliteit te bestrijden. Daarnaast verzorgen we consultancy en trainingen op het gebied van Agile (Scrum en Kanban) en testen.

Meer informatie: www.vxcompany.com

###

Noot voor de redactie
Neem voor meer informatie contact op met Rutger Wetzels, Partner Anchormen, via
020 773 19 72 of r.wetzels@anchormen.nl, respectievelijk met Michel Flens, CEO van VX Company, via 035 539 09 41 of mflens@vxcompany.com.
Laatste van Anchormen  
Anchormen gaat eLoket SNN uitbreiden

Strukton Rail: ‘Veel minder wisselstoringen mogelijk’

Anchormen en VX Company bundelen krachten!
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1475 dagen
Anchormen contact  

Logo Anchormen

  020-7731972
  info@anchormen.nl
  www.anchormen.nl
Anchormen sociaal  


Anchormen tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo XXImo Mobility
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Cegeka
Logo Nextview
Logo CrowdStrike
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Nextens
Logo Banking Circle
Logo Waterland Private Equity Investments
Logo PA Consulting
Logo Zoom
Logo Red Hat, Inc.
Logo Aruba Nederland
Logo Lubbers De Jong
Logo Webfleet Solutions
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88491 persberichten
- 5704 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8104 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nl