www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 85 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

De Brauw zet DWDM-technologie en optische encryptie in voor security

Utrecht, 12 mei 2016 – De Brauw Blackstone Westbroek, een internationaal advocatenkantoor met het hoofdkantoor in Amsterdam, heeft in samenwerking met Telindus DWDM-technologie van Ciena op haar glasvezelverbindingen aangebracht. Deze technologie verhoogt de capaciteit van een bestaande lijn en maakt daardoor encryptie op de optische laag een aantrekkelijke beveiligingsmethode. Dankzij de versleuteling op de optische laag wordt afgetapte data voor kwaadwillenden onbruikbaar gemaakt, zonder dat dit nadelige gevolgen heeft voor de performance van het netwerk.

Dense Wavelength Division Multiplexing (DWDM) is een technologie waarbij het lichtsignaal dat over een glasvezelverbinding gaat, wordt gebroken en verdeeld over meerdere signalen. Dit kan de transmissiesnelheid van een lijn verhogen tot 10 Gigabit per seconde, waardoor het in veel situaties een economisch interessant en snel toe te passen alternatief is voor het in gebruik nemen van nieuwe darkfiber-verbindingen. Tevens wordt encryptie op de optische laag een financieel aantrekkelijke beveiligingsmethode.

Veilig netwerkverkeer
In het geval van De Brauw is het verder verhogen van security een belangrijk resultaat van het toepassen van de DWDM-technologie. Richard Strooper, security officer bij De Brauw: “Veilig netwerkverkeer is voor ons een absolute eis, zowel vanwege de standaarden die wij en onze cliënten hanteren als wet- en regelgeving vanuit de overheid. Het is relatief eenvoudig om een fysieke lijn af te tappen, dus het is voor De Brauw noodzaak om het dataverkeer dat over die lijn gaat te versleutelen.”

Strooper: “Meestal heeft encryptie echter latency tot gevolg, omdat de devices die op het netwerk zijn aangesloten de versleutelde gegevens weer moeten decrypten. Bij encryptie op de optische laag is dit niet het geval. Daarom is voor ons de DWDM-oplossing van Ciena de beste optie. Telindus heeft de technologie geleverd en ons vervolgens geholpen om het op het netwerk aan te brengen zonder verstoring voor de eindgebruikers. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst. Telindus zet oplossingen neer die helpen de strenge security-voorwaarden van onze cliënten en kantoorgenoten na te leven en tegelijkertijd de sterke performance van onze ICT-omgeving te garanderen.”

Sido Quarré, Director Marketing & Sales bij Telindus: “Voor De Brauw als juridisch dienstverlener geldt dat veiligheid van dataverkeer de allerhoogste prioriteit krijgt. Om dat te kunnen waarmaken moet je security vanaf de basis aanpakken. Encryptie op de optische laag is daarom een aantrekkelijke optie, waarmee het aftappen van netwerkverkeer zinloos wordt. De voordelen van DWDM-technologie zijn bewezen en De Brauw is één van de eerste in Nederland om ze op deze manier te benutten. Ik ben trots dat Telindus de partner is die deze oplossing heeft neergezet en support mag leveren om te zorgen dat het netwerkverkeer van De Brauw beschermd is.”

-------------------

Over De Brauw Blackstone Westbroek
De Brauw Blackstone Westbroek is een wereldwijd opererend advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam. De Brauw biedt een uitstekende procesvoering en een ongeëvenaard team van juridische experts. Belangrijke zaken, grote risico’s en een internationaal speelveld vragen om multidisciplinair en multinationale teams, bestaande uit strategische denkers die bereid zijn diep te graven. De Brauw plaatst bedrijven in een juridische context, in plaats van andersom. De klantbehoefte staat op één, de juridische expertise op twee. Daarom doet de Brauw haar uiterste best om mensen in dienst te nemen met gevarieerde interessegebieden, werkervaring en nationaliteiten.. De Brauw brengt de kunst van het samenwerken in de praktijk, disciplines en landsgrenzen overstijgend, of het nu met onze eigen en andere juridische experts is, met een interne raadgever of andere specialisten. Meer informatie: www.debrauw.com.
    
Over Telindus

Telindus, onderdeel van Proximus, is de onafhankelijke specialist en leverancier op het gebied van access-, connectivity- en datacenteroplossingen in combinatie met security, managed services en multi-vendor support. De eisen aan IT worden steeds extremer, waardoor kennis van de keten nodig is. Doordat individuele componenten in zowel de datacenter-, connectivity- als access-laag steeds verder integreren, zijn deze niet meer los van elkaar te zien. De kennis en expertise van Telindus op het gebied van end-to-end infrastructuuroplossingen sluiten hier naadloos bij aan. Met deze oplossingen richt de organisatie zich op het garanderen van optimale en veilige toegang tot de volledige infrastructuur en maximale beschikbaarheid: overal, vanaf iedere plek.

Telindus heeft strategische partnerships met belangrijke virtualisatie-, netwerk-, storage-, backup-, telecom- en securityleveranciers als Ciena, Cisco, Juniper, EMC, NetApp, VMware, CommVault, Quantum, Nutanix, Infinera, Vasco Data Security, VCE en Riverbed. Daarnaast beschikt de organisatie over een geavanceerd democenter waar de nieuwste technologieën live gedemonstreerd worden. Voor meer informatie bezoek www.telindus.nl of volg Telindus via twitter.com/telindus_NL.

Meer informatie:
Marcommit
Reinder Suijker
telindus@marcommit.nl
035-582 27 30
Laatste van Telindus  
Telindus groeit op alle fronten in Giarte IT Xperience Monitor 2021

Helft van C-level executives bekent dat strategische businessplannen in de la verdwijnen

Eurotransplant migreert naar toekomstbestendige infrastructuur met Telindus
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 85 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Telindus contact  

Logo Telindus

  (030) 247 77 11
  info@telindus.nl
  www.telindus.nl
Telindus sociaal  


Telindus tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Lightspeed
Logo Citrix
Logo Extreme Networks
Logo Essentra Components
Logo Pegasystems
Logo CrowdStrike
Logo Red Hat
Logo WorldStream
Logo Mirakl
Logo Orange Cyberdefense
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91787 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10607 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com