Contentbureauwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1230 dagen geleden)
Bedrijf:

Bijzondere livegang Aysist7 bij Sinne Kinderopvang met de Aysist7 App

“Alle ruim 300 medewerkers namen tegelijk hun Aysist7 App van het nieuwe Aysist7 personeelsplanningsysteem in gebruik ”

Leeuwarden/Moordrecht, 4 mei 2016

In maart organiseerde Sinne Kinderopvang een Aysist7 introductiebijeenkomst in het Schaaf City Theater in Leeuwarden voor al haar ruim 300 medewerkers. Als ‘toegangskaartje’ voor deze bijeenkomst gold een geïnstalleerde Aysist7 App op de eigen mobiele telefoon van de medewerker. Op deze avond werd namelijk door alle medewerkers de nieuwe Aysist7 planningssoftware officieel in gebruik genomen. Vrijwel alle medewerkers waren aanwezig, en tegelijkertijd konden ze live hun eigen rooster van april bekijken op hun eigen telefoon. Binnen een uurtje werden ze ingewijd in de toepassingsmogelijkheden van het nieuwe roostersysteem en het gebruik van het medewerkerportaal en de Aysist7 App.Projectmanager Sierik Knol van Ayton liet de aanwezigen ervaren hoe ze bijvoorbeeld eenvoudig via de App kunnen inschrijven op openstaande diensten, hun beschikbaarheid kunnen aanpassen, gewerkte diensten kunnen aanpassen, en niet onbelangrijk, verlof kunnen aanvragen. Ook wees hij ze op het urenoverzicht, waar tellers real-time de saldi gewerkte uren en verlof weergeven.    

Enthousiasme
“Het was best spannend, zo’n gezamenlijke livegang”, aldus Larissa Spierenburg, Manager servicecentrum van Sinne. “Maar ik ben enthousiast over deze bijeenkomst, want het ging goed. Iedereen heeft  nu in elk geval ervaren wat de nieuwe mogelijkheden zijn, en hoe eenvoudig het werkt. Dat is ook wat we voor ogen hadden met deze avond.” Larissa geeft aan dat haar collega’s de presentatie goed konden volgen, en vooral waardering hebben voor de demofilms die Ayton voor Sinne heeft vervaardigd. “Sierik Knol toonde deze demonstratiefilms op de avond zelf en wij hebben ze nu op ons intranet gezet. Je ziet dat het gebruik van de nieuwe software daarmee laagdrempelig wordt. Ook voor medewerkers die geen smartphone hebben. Zij hebben online toegang tot hun rooster via het Medewerkerportaal op een PC op het werk of thuis.”    

Betrokkenheid
Sinne initieerde samen met Ayton deze bijzondere kick-off bijeenkomst. Dat past in het streven van Sinne om alle medewerkers nauw te betrekken bij het rooster en de nieuwe manier van werken. “Want het nieuwe planningssysteem is best een grote verandering voor onze organisatie.  We hebben deze avond daarom goed voorbereid; we hebben er voor gezorgd dat het rooster voor april al volledig voor elke medewerker was ingevoerd en alle inlogcodes tijdig werden toegekend. Nu moet iedereen zelf aan de slag met het systeem en de App, en moeten ze de praktijkvoordelen gaan ontdekken. Want het doel is natuurlijk dat onze medewerkers met deze software en de App meer inzicht in hun uren krijgen, en ze een actievere rol in het gehele planningsproces kunnen gaan spelen”, zo besluit Larissa.
Sinne Kinderopvang
Sinne biedt verschillende vormen van kinderopvang en heeft locaties in vrijwel alle wijken van de stad Leeuwarden. Wekelijks worden ruim 4.000 kinderen opgevangen door professionele pedagogisch medewerkers en gastouders. Sinne biedt kwalitatieve opvang, gericht op de ontwikkelingsstimulering van kinderen, in een vertrouwde omgeving. Wij zetten ons volledig in, om er voor te zorgen dat uw kind onze opvang plezierig vindt en zich vertrouwd voelt op onze locaties. In onze dienstverlening staat het belang van het kind voorop. www.sinnekinderopvang.nl
 
Ayton. Software met ambitie
Ayton is gespecialiseerd in het organiseren en automatiseren van personeelsplanning in de Zorg. Ayton biedt zorginstellingen zowel het advies als de systemen om te komen tot efficiënte en effectieve personeelsinzet. Hieraan ligt een unieke visie ten grondslag; de inzet van medewerkers beweegt mee met de zorgvraag, met een uitgekiende flexibilisering van de personeelsinzet als basisprincipe. Parallel daaraan zorgt de Aysist® software voor de borging van alle vergaarde gegevens en mutaties. Dat biedt de zorgorganisatie real-time financieel inzicht, tot op afdelingsniveau. www.ayton.nl


 
Foto:
De Aysist7 medewerkersbijeenkomst in het Schaaf City Theater in Leeuwarden

Voor meer informatie:

Ayton, Loran Noteboom, Commercieel directeur Ayton.
Mail info@ayton.nl  Tel. (0182) 377222
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Ayton  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo Google

Logo WIBU-SYSTEMS

Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.

Logo AvePoint

Logo Valid

Logo PQR B.V.

Logo TomTom Telematics

Logo Descartes

Logo SAP

Logo Extreme Networks

Logo KPN

Logo SAP Concur

Logo Thuiswinkel.org

Logo Pinewood

Logo Thuiswinkel.org

Logo Conrad.nl

Logo Tableau Software

Logo Tableau Software

Logo Freshworks

Logo Freshworks
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1230 dagen
Ayton contact  
Logo Ayton
  070 – 357 0800
  info@ayton.nl
  www.ayton.nl
Ayton sociaal  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
 
Contentbureauwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl