www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2487 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1384 dagen geleden)
Bedrijf:

Bijzondere livegang Aysist7 bij Sinne Kinderopvang met de Aysist7 App

“Alle ruim 300 medewerkers namen tegelijk hun Aysist7 App van het nieuwe Aysist7 personeelsplanningsysteem in gebruik ”

Leeuwarden/Moordrecht, 4 mei 2016

In maart organiseerde Sinne Kinderopvang een Aysist7 introductiebijeenkomst in het Schaaf City Theater in Leeuwarden voor al haar ruim 300 medewerkers. Als ‘toegangskaartje’ voor deze bijeenkomst gold een geïnstalleerde Aysist7 App op de eigen mobiele telefoon van de medewerker. Op deze avond werd namelijk door alle medewerkers de nieuwe Aysist7 planningssoftware officieel in gebruik genomen. Vrijwel alle medewerkers waren aanwezig, en tegelijkertijd konden ze live hun eigen rooster van april bekijken op hun eigen telefoon. Binnen een uurtje werden ze ingewijd in de toepassingsmogelijkheden van het nieuwe roostersysteem en het gebruik van het medewerkerportaal en de Aysist7 App.Projectmanager Sierik Knol van Ayton liet de aanwezigen ervaren hoe ze bijvoorbeeld eenvoudig via de App kunnen inschrijven op openstaande diensten, hun beschikbaarheid kunnen aanpassen, gewerkte diensten kunnen aanpassen, en niet onbelangrijk, verlof kunnen aanvragen. Ook wees hij ze op het urenoverzicht, waar tellers real-time de saldi gewerkte uren en verlof weergeven.    

Enthousiasme
“Het was best spannend, zo’n gezamenlijke livegang”, aldus Larissa Spierenburg, Manager servicecentrum van Sinne. “Maar ik ben enthousiast over deze bijeenkomst, want het ging goed. Iedereen heeft  nu in elk geval ervaren wat de nieuwe mogelijkheden zijn, en hoe eenvoudig het werkt. Dat is ook wat we voor ogen hadden met deze avond.” Larissa geeft aan dat haar collega’s de presentatie goed konden volgen, en vooral waardering hebben voor de demofilms die Ayton voor Sinne heeft vervaardigd. “Sierik Knol toonde deze demonstratiefilms op de avond zelf en wij hebben ze nu op ons intranet gezet. Je ziet dat het gebruik van de nieuwe software daarmee laagdrempelig wordt. Ook voor medewerkers die geen smartphone hebben. Zij hebben online toegang tot hun rooster via het Medewerkerportaal op een PC op het werk of thuis.”    

Betrokkenheid
Sinne initieerde samen met Ayton deze bijzondere kick-off bijeenkomst. Dat past in het streven van Sinne om alle medewerkers nauw te betrekken bij het rooster en de nieuwe manier van werken. “Want het nieuwe planningssysteem is best een grote verandering voor onze organisatie.  We hebben deze avond daarom goed voorbereid; we hebben er voor gezorgd dat het rooster voor april al volledig voor elke medewerker was ingevoerd en alle inlogcodes tijdig werden toegekend. Nu moet iedereen zelf aan de slag met het systeem en de App, en moeten ze de praktijkvoordelen gaan ontdekken. Want het doel is natuurlijk dat onze medewerkers met deze software en de App meer inzicht in hun uren krijgen, en ze een actievere rol in het gehele planningsproces kunnen gaan spelen”, zo besluit Larissa.
Sinne Kinderopvang
Sinne biedt verschillende vormen van kinderopvang en heeft locaties in vrijwel alle wijken van de stad Leeuwarden. Wekelijks worden ruim 4.000 kinderen opgevangen door professionele pedagogisch medewerkers en gastouders. Sinne biedt kwalitatieve opvang, gericht op de ontwikkelingsstimulering van kinderen, in een vertrouwde omgeving. Wij zetten ons volledig in, om er voor te zorgen dat uw kind onze opvang plezierig vindt en zich vertrouwd voelt op onze locaties. In onze dienstverlening staat het belang van het kind voorop. www.sinnekinderopvang.nl
 
Ayton. Software met ambitie
Ayton is gespecialiseerd in het organiseren en automatiseren van personeelsplanning in de Zorg. Ayton biedt zorginstellingen zowel het advies als de systemen om te komen tot efficiënte en effectieve personeelsinzet. Hieraan ligt een unieke visie ten grondslag; de inzet van medewerkers beweegt mee met de zorgvraag, met een uitgekiende flexibilisering van de personeelsinzet als basisprincipe. Parallel daaraan zorgt de Aysist® software voor de borging van alle vergaarde gegevens en mutaties. Dat biedt de zorgorganisatie real-time financieel inzicht, tot op afdelingsniveau. www.ayton.nl


 
Foto:
De Aysist7 medewerkersbijeenkomst in het Schaaf City Theater in Leeuwarden

Voor meer informatie:

Ayton, Loran Noteboom, Commercieel directeur Ayton.
Mail info@ayton.nl  Tel. (0182) 377222
Laatste van Ayton  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1384 dagen
Ayton contact  

Logo Ayton

  070 – 357 0800
  info@ayton.nl
  www.ayton.nl
Ayton sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Veeam Software
Logo Arrow Electronics
Logo UiPath
Logo Xerxes Group
Logo Infoblox
Logo Red Hat, Inc.
Logo Thales
Logo PA Consulting
Logo Cloudian B.V.
Logo Odin Groep
Logo BITO Systems nv
Logo USoft
Logo Extreme Networks
Logo Pegasystems
Logo MeetingpointAdvies
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87773 persberichten
- 5614 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7481 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl