Datum: (799 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Media Profiler

Motto Communications introduceert Xelion per direct in haar cloud distributieplatform FLUXNuth/Amsterdam, 4 mei 2016 - Motto Communications en Xelion hebben een strategische partnership gesloten voor de levering van de complete hosted communicatiedienst Xelion 6 inclusief hosting en connectiviteit. Geregistreerde partners van Xelion en Motto kunnen de communicatiedienst bestellen en aan klanten aanbieden via het cloud distributieplatform FLUX van Motto.

Motto Communications biedt resellers de mogelijkheid om een eigen hosted omgeving te creëren voor de levering van communicatiediensten. Motto levert de licenties van Xelion inclusief een SIP-trunk en stabiele verbinding. Alle onderdelen worden vanuit FLUX via het resellerkanaal geleverd aan eindgebruikers. Met de toevoeging van Xelion aan FLUX voegt Motto een nieuwe communicatieoplossing toe aan haar portfolio, waardoor business partners meer keuzevrijheid krijgen bij het samenstellen van de juiste oplossing voor hun klanten.

FLUX
FLUX is het cloud distributieplatform van Motto waarmee business partners simpel, snel en uit eigen naam een complete werkplek uit de cloud op maat kunnen samenstellen, offreren, leveren, factureren en beheren. Motto gelooft dat de cloud werkplek wordt geleverd door partners die het vertrouwen genieten van klanten en dat deze partners keuzevrijheid nodig hebben in de levering van applicaties. Motto ontzorgt hen op het gebied van ondermeer compliancy, realtime billing, security, service levels en verkoop.

Xelion
De communicatiedienst Xelion 6 draait op een redundant platform van Motto met dagelijkse back-ups en directe interconnects via de Motto VoIP-backbone. Resellers kunnen hun klanten aansluiten en hen via de portal van FLUX direct inzage geven in hun gesprekskosten. Ook kunnen ze mobiele toestellen koppelen via de app van Xelion of met de dienst Vast-Mobiele Integratie van Motto. CCO Robbert Heemskerk van Motto: “Met de toevoeging van Xelion aan FLUX bieden we onze business partners meer keuzevrijheid en mogelijkheden om hun klanten te ondersteunen bij het realiseren van vast-mobiele integratie.”

Introductie event
Motto introduceert de oplossing van Xelion op 17 mei 2016 aan haar business partners. Op die dag worden partners getraind in de commerciële en technische mogelijkheden van deze oplossing. Partners en geïnteresseerde resellers kunnen zich voor dit event op het kantoor van Motto in Amsterdam aanmelden via www.motto.nl/events

Over Motto Communications
Motto Communications gelooft dat business partners, als specialisten en tussenpersonen met toegevoegde waarde, de aangewezen partijen zijn voor het leveren van de werkplek uit de cloud inclusief connectiviteit. Vanuit het cloud distributieplatform FLUX biedt Motto haar business partners de mogelijkheid om een eigen portfolio aan zakelijke IT- en telecomdiensten samen te stellen en onder hun eigen merknaam in realtime te leveren aan eindklanten. FLUX is een communicatieplatform in de cloud waar gekwalificeerde partners geïntegreerde communicatiediensten kunnen bundelen tot eigen diensten en die kunnen verpakken, verkopen, uitleveren, factureren en beheren. Motto biedt partners verder deskundige ondersteuning op het gebied van technische support, administratie, facturatie en regelgeving. Ruim 200 partners en duizenden bedrijven vertrouwen dagelijks op Motto en FLUX voor hun bedrijfskritische communicatie. Motto levert haar diensten vanuit vier datacenters in drie landen en is meermalen genomineerd voor prijzen zoals Deloitte Fast 50 en FD Gazelle. Motto heeft haar hoofdkantoor in Nuth en een verkoopkantoor in Amsterdam.
Informatie: www.motto.nl

Over Xelion
Xelion ontwikkelt VoIP-oplossingen waarmee organisaties hun communicatie verbeteren. Naast een volwaardige telefonieoplossing beschikt Xelion 6 over functies zoals chat, SMS, presence en contactpersonen. De oplossing onderscheidt zich in functionaliteit en gebruikersgemak. Xelion beschikt over een eigen R&D-afdeling in Nederland die in nauw overleg met gebruikers voortdurend werkt aan oplossingen die voor hen belangrijk zijn. Xelion is in 2012 en 2014 verkozen tot beste hosted telefonieoplossing in Nederland. Inmiddels communiceren duizenden organisaties in Nederland via Xelion.
Informatie: www.xelion.nl

###

Voor de redactie (niet voor publicatie)
Informatie over Motto Communications of Xelion of beeldmateriaal naar aanleiding van dit persbericht is beschikbaar via onderstaande contactpersonen. Journalisten zijn van harte welkom bij het event van Motto en Xelion op 17 mei in Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomst geven beide bedrijven informatie over de samenwerking en dienstverlening. Ook zijn er technische en commerciële workshops over de producten en diensten van Motto en Xelion. Journalisten kunnen zich aanmelden via onderstaande contactpersonen.

Robbert Heemskerk (Chief Commercial Officer)
Motto Communications (Hoofdkantoor)
Zandbergweg 1
6361 HM Nuth
Telefoon: 045 404 04 90
www.motto.nl

PR-contacten:
Media Profiler
Rene Frederick
Telefoon: 088 776 3434
Mail: motto@mediaprofiler.nl
www.mediaprofiler.nl