www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.marcommit.nl
2479 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1354 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: carolijn peelen bv

Stibo Systems actief in retailsector met STEP MDM-platform

AMSTERDAM, 3 mei 2016 – Stibo Systems, marktleider in multidomein Master Data Management (MDM) oplossingen, gaat samen met foryouandyourcustomers de STEP MDM-oplossing inzetten bij de Globus hypermarkten in Duitsland. Het 190 jaar geleden opgerichte Globus exploiteert momenteel 46 hypermarkten in Duitsland en 26 in Rusland en Tsjechië.

Globus heeft voor STEP MDM gekozen om haar klanten zoveel mogelijk relevante informatie te kunnen bieden. Doelstelling is een nog positievere shopervaring in de winkels, online en via gedrukte media te creëren. Eén van de eerste stappen om  de gewenste voordelen voor de klant te realiseren, is te zorgen dat via nieuwe en bestaande communicatiekanalen zoals apps en brochures, sneller en meer gepersonaliseerde up-to-date content beschikbaar komt. 

Key points
  • Hogere kwaliteit product- en klantinformatie beschikbaar voor de organisatie
  • Klanten krijgen betere, meer en voor hen relevante informatie 
  • STEP biedt flexibiliteit en een eenvoudige configuratie; programmeren is niet nodig
  • STEP werkt samen met ERP-oplossingen als SAP

Citaat Ralf Jung, hoofd multichannel innovatie bij Globus Hypermarket Holding
"Innovatie is ingebed in de bedrijfscultuur van Globus. Aangezien de detailhandel een nieuw digitaal tijdperk in gaat, is een geïntegreerde en duurzame multichannel strategie nodig voor een ??up-to-date werkomgeving. Onze uitdaging is ervoor te zorgen dat de systemen en processen die hiermee verband houden snel ingevoerd zijn in onze winkels en dat ze de klantvraag ondersteunen. Met Stibo Systems en foryouandyourcustomers hebben we hiervoor twee professionele partners gevonden."

Citaat Stephan Müller, managing director foryouandyourcustomers
"Als onderdeel van de gezamenlijk ontwikkelde multichannel strategie, werken we voor Globus met een MDM-oplossing die toekomstgericht zorgt voor het management van klant- en productgegevens. Het is het fundament van een multichannel architectuur die het bedrijf verschillende nieuwe manieren biedt om haar klanten beter van dienst te zijn. We zijn blij dat Globus voor STEP heeft gekozen."

Citaat Manfred Heckt, managing director Stibo Systems Duitsland
"Kwalitatieve product- en klantdata is een voorwaarde voor een succesvolle multichannel strategie. STEP is een veelzijdig multidomein platform dat Globus een solide basis biedt voor zijn multichannel activiteiten."

Over Globus
Globus, opgericht in 1828, is een onafhankelijk familiebedrijf en toonaangevend retailer in Duitsland. De Globus Groep bestaat uit 46 hypermarkten, 88 doe-het-zelf zaken, zeven ALPHATECC. consumentenelektronica winkels, Globus Drive, Fridel markt en restaurant, twee home improvement winkels in Luxemburg en 26 hypermarkten in Rusland en de Tsjechische Republiek. De omzet van de groep bedraagt ??circa € 7.000.000.000. Globus heeft circa 43.700 medewerkers in dienst. Globus geeft haar medewerkers de vrijheid om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen op de werkvloer. Op deze manier voelen zij zich minder werknemer en meer zakelijke partner, hetgeen nog versterkt wordt door de mogelijkheid bedrijfsaandelen te kopen.

Globus hypermarkten in Duitsland hebben tussen de 10.000 en 50.000 food en non-food producten in stock op 10.000 vierkante meter vloeroppervlak. Als supermarkt gelooft Globus in directe samenwerking met een regionaal netwerk van leveranciers om verse, inlandse producten te bieden. Naast de deskundigheid van het personeel, worden deze nauwe samenwerkingen zeer gewaardeerd door de klanten van Globus. Al jaren ontvangt Globus de hoogste scores van in de jaarlijkse klantenquêtes door de Dienst Barometer AG. In 2015 werd het bedrijf genomineerd als beste aanbieder in de categorieën 'productrange en verscheidenheid’, 'kwaliteit van vleeswaren' en ‘klantenservice’. Globus bouwmarkten behaalde de eerste plaats in het klanttevredenheidsonderzoek. In 2005 heeft aandeelhouder Thomas Bruch de Globus Foundation (Globus-Stiftung) opgericht, een non-profit organisatie met een belang van 20 procent in Globus Holding. De stichting ondersteunt projecten die jongeren helpen in hun talentontwikkeling. De stichting biedt tevens hulp op het gebied van onderwijs en geneeskunde in landen waar dit acuut nodig is. Voor meer informatie: www.globus.de

Over foryouandyourcustomers
foryouandyourcustomers creëert aantrekkelijke gebruikerservaringen op basis van consistente kanalen, efficiënte systemen en geavanceerde structuren. Het bedrijf heeft een integrale aanpak van advies en ontwerp, en ontwikkelt en exploiteert product- en klantinformatie systemen, e-commerce kanalen, websites en mobiele oplossingen. Als dienstverlener die altijd denkt en handelt met het oog op de toekomst, streeft het bedrijf naar succesvolle en productieve partnerships die snelle en efficiënte verbetering mogelijk maken. foryouandyourcustomers werkt voor middelgrote en grote B2C en B2B bedrijven vanuit haar kantoren in Amsterdam, Düsseldorf, Feldkirch, München, Uster, Wenen en Zürich. Voor meer informatie: www.foryouandyourcustomers.com

Over Stibo Systems 
Stibo Systems is wereldwijd marktleider in multidomein Master Data Management (MDM) oplossingen. Klanten vertrouwen op Stibo Systems voor cross channel consistentie van product-, klant- en leverancier-data. Dit stelt hen in staat om betere besluiten te nemen, de verkoop te bevorderen en aandeelhouderswaarde te vergroten. In de afgelopen 30 jaar heeft Stibo Systems honderden bedrijven ondersteund bij het creëren van één betrouwbare, centrale informatiebron. Stibo Systems is particulier eigendom en onderdeel van de Stibo A/S groep, die is opgericht in 1794. Het hoofdkantoor van Stibo Systems is gevestigd in Aarhus, Denemarken. Voor meer informatie: www.stibosystems.nl

Contact Stibo Systems
Erasmus Holm, telefoon: +45 29173918,  email: erho@stibosystems.com

Perscontact
Carolijn Peelen, telefoon: 06 5328 0936, email: carolijn@peelen.nu

Eerder van Stibo Systems  
6 sep 2017 Europese business conferentie bereidt klanten voor op digitale, data-afhankelijke toekomst

14 jun 2016 MDM marktleider Stibo Systems continueert significante groei

3 mei 2016 Stibo Systems actief in retailsector met STEP MDM-platform
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1354 dagen
PR contact  

Logo carolijn peelen bv
Stibo Systems contact  

Logo Stibo Systems

  +31 20 800 6444
  www.stibosystems.nl
Stibo Systems sociaal  


Stibo Systems tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo NewChannel
Logo DeltaFiber B.V.
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Logo Eaton
Logo Pro Contact
Logo PA Consulting
Logo Newion
Logo Red Hat, Inc.
Logo Genesys
Logo Qualys
Logo SAP
Logo Eficode
Logo Cumulus Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87509 persberichten
- 5589 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7188 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl