www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2473 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1267 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Pride PR

HEOS by Denon breidt multiroom-ervaring uit

Overal verbazingwekkend geluid met HEOSEindhoven / 2 mei 2016 - Denon, toonaangevend fabrikant van eersteklas audioproducten voor thuis- en persoonlijk gebruik, brengt belangrijke verbeteringen aan in zijn populaire draadloze multiroom-geluidssysteem HEOS. HEOS by Denon, in 2014 door Denon gelanceerd, heeft een toppositie ingenomen op de markt van multiroom-audio. Met de introductie van producten als de draagbare HEOS 1, de HEOS HomeCinema en een steeds groter wordend aanbod van in-app muziekdiensten heeft HEOS de grenzen verlegt wat betreft de mogelijkheden van multi-roomaudio.

In het verlengde daarvan kondigt Denon met trots de volgende generatie HEOS HS2 (HEOS Series 2) modellen aan, te beginnen met de nieuwe HEOS 1-, HEOS 3-,  HEOS 5- en HEOS 7-luidsprekers plus de HEOS Amp-versterker en HEOS Link-voorversterker. De nieuwe HEOS (HS2)-serie, met verscheidene upgrades voor een nog betere multiroom-luisterervaring, zijn vanaf nu leverbaar.
  • De nieuwe HEOS (HS2)-serie is voorzien van een ingebouwde Bluetooth-functie, waarmee de streamingmogelijkheden via je smartdevice onbeperkt zijn. Met de HEOS-app kun je je Bluetooth-bron bovendien in elke kamer in je huis weergeven door eenvoudig HEOS-zones te groeperen.
  • Ingebouwde Bluetooth breidt het aantal toestellen via welke je kunt streamen uit; door compatibiliteit toe te voegen met Windows Phone, pc en Mac aan de bestaande Android, Apple I-devices en Amazon Fire-opties. Dit biedt de gebruiker meer keuzevrijheid - ze kunnen schakelen tussen hun smartdevices en andere opslagsystemen op hun pc en Mac.
  • HEOS is gemaakt door een merk dat zijn sporen heeft verdiend op het gebied van audio, en heeft reeds aangetoond een krachtpatser op geluidsgebied te zijn. De nieuwe HEOS (HS2)-serie neemt dus de volgende logische stap met de introductie van audioweergave met hoge resolutie voor een ultieme luisterervaring. Thuis op je gemak via netwerk of USB luisteren naar ongecomprimeerde WAV- (PCM-), ALAC- (Apple-Audiocodec zonder verlies) en FLAC- (Free 'Lossless' Audiocodec) muziekbestanden tot 24 bits/192 kHz. Daarnaast is het binnenkort ook mogelijk te luisteren naar DSD (DSD is het audiocodeerformaat van SACD) en AIFF (Audio Interchange File Format) audiotracks.
“We presenteren met genoegen deze nieuwe upgrade voor ons HEOS-platform, waarmee audio met hoge resolutie kan worden afgespeeld, met ingebouwde Bluetooth, aanzienlijk meer verwerkingskracht, die de prestaties ten goede zal komen en nieuwe functies mogelijk maakt die we maar al te graag welkom heten in de HEOS-familie” aldus Brendon Stead, SVP-productontwikkelaar bij Denon.“Consumenten zijn erg blij met onze HEOS-productlijn en we kijken ernaar uit het platform nog beter te maken met nieuwe softwarefuncties.”

HEOS is speciaal geschikt voor meerdere ruimten en heeft vier fantastische draadloze speakers voor meerdere zones; De HEOS 1, HEOS 3, HEOS 5 en HEOS 7. De HEOS Link en HEOS Amp maken de HEOS-functionaliteit beschikbaar voor HiFi-systemen en passieve speakers. De soundbar en subwoofer van de HEOS HomeCinema maken het veelgeprezen HEOS-geluid bovendien overal beschikbaar voor tv's.

HEOS geeft de favoriete muziek van gebruikers haarzuiver weer via de wereldwijde toonaangevende cloudbronnen als Spotify®, TIDAL, Soundcloud® , Deezer en TuneIn. Daarnaast heb je de mogelijkheid content vanaf je smartdevice, pc, Mac of NAS-station naar ieder thuisnetwerk te streamen.

De HEOS-serie van Denon zal in de toekomst verder worden uitgebreid met nieuwe, innovatie producten. Het HEOS draadloze multiroom-audiosysteem is verkrijgbaar bij een select aantal Denon-dealers. Ga voor meer informatie naar www.denon-hifi.nl of Denon op Facebook via Facebook.com/DenonBenelux.

###

Over Denon
Denon is al sinds 1910 leverancier van professionele apparatuur voor de opnamestudio- en omroepbranche. Het bedrijf is koploper op het gebied van fabricage van hoogwaardige systemen voor home theatres en audio- en softwareproducten. De producten van het merk Denon worden internationaal erkend als innovatief en grensverleggend. Denon kan terugblikken op een lange reeks technische innovaties, waaronder de ontwikkeling en eerste commerciële toepassing van digitale PCM-audio.

Over D&M Holdings
D&M Holdings is een mondiaal opererend bedrijf dat over de hele wereld beheer- en distributieplatforms levert aan vooraanstaande ondernemingen in de consumentenmarkt, voertuigbranche en het commerciële en professionele audio- en videosegment, waaronder Denon®, Marantz®, Boston Acoustics®, Denon DJ en D&M Professional. Onze technologieën tillen de beleving van beeld en geluid naar een hoger niveau. Alle product- en merknamen met een handelsmerksymbool zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van D&M Holdings of haar dochterondernemingen. Ga voor meer informatie naar www.dmglobal.com.

Voor meer informatie:
Neem voor meer informatie over reviewsamples en andere vragen contact op met:

Pride PR
Marloes de Ruiter & Nikki Hendriks
T: 071-5680028
E: DM@pridepr.nl

Denon is een handelsmerk of geregistreerd handelsmerk van D&M Holdings, Inc.
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Persberichten van vrijdag 18 oktober 2019  
10 vragen voor het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een tablet voor op het werk

bGrid stelt Bart Melis aan als CEO

Veeam voor derde jaar op rij uitgeroepen tot Leader in Gartner 2019 Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Solutions
Luisterhuis en CB gaan samen

Nuance en Microsoft werken samen om de arts-patiënt ervaring te transformeren

Cumulus Networks stelt datacenter-innovaties beschikbaar voor de modernisering van campusnetwerken

Sharp breidt BIG PAD-aanbod uit met zes interactieve 4K-schermen  

RoSecure voegt Ajax Systems toe aan portfolio

Red Hat breidt Kubernetes-ontwikkelaarservaring uit met nieuwe versie Red Hat OpenShift 4

Naadloze koppeling CRM-systeem Salesforce en ECM-oplossing Doxis4

Workday breidt zijn voorsprong in technologie uit met innovaties voor de veranderende wereld van HR

Workday versterkt bestaande technologie met innovaties voor de veranderende wereld van finance

Heijmans uitvoerders werken 25% efficiënter dankzij nieuwe projectmanagementtool

IFS onthult blauwdruk voor geëvolueerde architectuur

Samsung Electronics behoudt 6e plaats in Interbrand’s Best Global Brands 2019

50 startups gaan met Constantijn van Oranje mee naar CES2020 in Las Vegas

BlackBerry Cylance integreert met Backstory Chronicle

Dataiku stelt Chief People Officer en Chief Customer Officer aan voor versnelde wereldwijde groei
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1267 dagen
PR contact  
Logo Pride PR
Denon Europe B.V. contact  
Logo Denon Europe B.V.
  +1 201. 762. 6500
  info@dmglobal.com
  www.denon-hifi.nl
Denon Europe B.V. sociaal  
Denon Europe B.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Icontact BV
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Veeam Software
Logo Nuance
Logo Cumulus Networks
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Red Hat, Inc.
Logo SER Group
Logo Workday
Logo Workday
Logo myBrand
Logo IFS
Logo Datto
Logo NTT Ltd.
Logo Databricks
Logo Databricks
Logo Eaton
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl