www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureau
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 14 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Nieuwe samenwerking CC4Skype en StartReady verrijkt Skype for Business

Uithoorn, 28 april 2016 – StartReady en CC4Skype zijn een samenwerking aangegaan. Met StartReady als leverancier van Skype for Business en CC4Skype als ontwikkelaar van customer care software leveren de twee bedrijven nu een complete en geïntegreerde propositie voor gebruikers van Skype for Business. Met het partnership kunnen zij voorzien in de behoefte aan een rijker palet aan functionaliteiten als onderdeel van Skype for Business, met een focus op customer care.

StartReady is al jarenlang specialist op het gebied van de implementatie en ingebruikname van de Universal Communications-oplossing Microsoft Skype for Business. Het aanbod wordt nu uitgebreid door de inbreng van CC4Skype, dat preferred supplier wordt voor contactcenter-specifieke add-ons. CC4Skype levert een customer care-oplossing bovenop Skype for Business. Daarmee verrijken de beide Universal Communications-experts Skype for Business met de toevoeging van functionaliteiten die onmisbaar zijn voor medewerkers en afdelingen met veel intern en extern klantcontact, zoals automatic call distribution, gespreksopname, voice routing en rapportage.

Compleet en sterk
Anne-Meine Gramsma, CCO van CC4Skype, over het gesloten partnership: “Ik ben verheugd over de samenwerking. Gezamenlijk hebben we veel ervaring, kennis en competenties in huis. We vervullen allebei een duidelijke rol en zijn complementair aan elkaar. Dat levert meerwaarde op omdat we daarmee Skype for Business uit kunnen breiden met extra functionaliteiten. StartReady en CC4Skype vormen een complete en sterke partij op de UC-markt, met een groot bereik. Daar profiteren al onze klanten van.”

Wederzijds succes
Lucas Wensing, CEO van StartReady, vindt de samenwerking met CC4Skype een logische stap: “Bedrijven vragen steeds vaker om extra functionaliteiten bovenop het standaard Skype for Business. Ik ben van mening dat elk bedrijf zich moet bezighouden met zijn eigen specialisme. Voor al het andere schakel je de expertise van partners in. Dat is wat nu doen met CC4Skype. Door een partnership aan te gaan, krijgen gebruikers van Skype for Business de beschikking over een compleet aanbod aan extra toepassingen van de applicatie. We gaan binnen het samenwerkingsverband voor wederzijds succes: wij kunnen klanten nog beter bedienen door het productportfolio uit te breiden met een bewezen contactcenteroplossing, CC4Skype vergroot het bereik in de zakelijke markt.”

Volgens Gramsma passen de bedrijven goed bij elkaar, en niet alleen vanwege de producten en diensten die zij leveren: “Wij hebben elkaar gevonden in de gezamenlijke motivatie en kijk op de business. Beide bedrijven worden gedreven door de klantwens en we zetten alles op alles om de klantbeleving te optimaliseren en betere service te verlenen.”

***

Over StartReady
StartReady heeft als doel kenniswerkers binnen en tussen organisaties met elkaar te verbinden. Technologie maakt dit mogelijk. StartReady is specialist in Microsoft-gebaseerde Universal Communications-oplossingen. Voorheen Lync, nu Skype for Business. Het bedrijf standaardiseert de implementatie en het beheer van Lync- en Skype for Business-omgevingen en heeft een innovatieve oplossing ontwikkeld voor optimale adoptie van de UC-oplossingen. Ook werkt StartReady continu aan uitbreiding van het Skype for Business-productportfolio. StartReady biedt de software aan in verschillende varianten, van cloud-oplossingen voor het MKB tot on-premise en virtuele oplossingen voor enterprises. De organisatie is onafhankelijk en werkt op internationale basis samen met verschillende gerenommeerde partners. Zo doet het bedrijf dienst als Skype for Busines Competence Center van KPN. Ook is StartReady gecertificeerd Microsoft Gold Partner en Premier Support Partner. Kijk voor meer informatie op www.startready.com.

Over CC4Skype
CC4Skype B.V. is ontwikkelaar van CC4Skype, customer care software voor intuïtief klantcontact en volledig geïntegreerd met Skype for Business. Eenvoudig in zowel gebruik, het genereren van rapportages, beheer en implementatie, ontworpen vanuit het oogpunt van de gebruiker. CC4Skype is een volwaardige customer care oplossing, waarmee u de klantbeleving naar een hoger niveau tilt. Intuïtief kunnen communiceren en werken staat bij de ontwikkeling van onze oplossingen voorop. Met onze oplossing haalt u meer uit uw investering in Skype for Business. www.commcare.nl

Voor meer informatie voor de pers

Lubbers De Jong
Elise Quaden
020 2050 437
elise@lubbersdejong.nl

StartReady
Lucas Wensing
088 894 6868
lucas@StartReady.com

Dit bericht is ook online te vinden.
Laatste van StartReady BV  
StartReady wereldwijd voorbeeld voor Microsoft-partners

Nieuwe samenwerking CC4Skype en StartReady verrijkt Skype for Business

Files vermijden door thuiswerken levert bedrijven miljardenbesparing op
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 14 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
StartReady BV contact  

Logo StartReady BV

  +31 (88) 8946868
  info@startready.com
  www.startready.com
StartReady BV sociaal  


StartReady BV tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo XpertHR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90831 persberichten
- 5950 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10083 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com