www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1298 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Riverbed start netwerkrevolutie met nieuwe application-defined SD-WAN-oplossing voor een cloudgebaseerde wereld

 • SteelConnect biedt single-click en directe provisioning naar cloudomgevingen; Amazon Web Services (AWS) nu beschikbaar in Marketplace

 • SteelConnect is het eerste en enige product in de markt, dat netwerkconnectiviteit en -orkestratie van application delivery samenbrengt in hybride WAN’s, remote LAN’s en cloudnetwerken met een complete lijn van WAN-gateways, LAN-switches en wifi access points, centraal beheerd vanaf één cloudconsole
Hoofddorp, 28 april 2016 – Riverbed, marktleider in applicatieperformance, maakt een revolutionaire netwerkstap met de introductie van Riverbed® SteelConnect™. Dit is een SD-WAN-oplossing (Software-Defined Wide Area Network) die een totaal nieuwe aanpak heeft als het gaat om networking in een cloudgebaseerde wereld. Profiterend van zijn diepgaande applicatiekennis, biedt Riverbed een applicatiegedreven aanpak voor networking. SteelConnect is speciaal ontwikkeld om bedrijfsspecifieke policy’s voor applicaties te faciliteren, die bedrijven vandaag de dag nodig hebben om goed te presteren en flexibel te zijn. SteelConnect is het eerste en enige product dat netwerkconnectiviteit en -orkestratie van applicatie delivery samenbrengt in en tussen hybride WAN’s, remote LAN’s en cloudnetwerken als AWS (per direct beschikbaar) en Microsoft Azure (later dit jaar beschikbaar).

Met een volledig geïntegreerde lijn van veilige WAN-gateways, remote LAN-switches en wifi access points – allemaal centraal beheerd via een cloudconsole met een intuïtieve en grafische interface – vereenvoudigt en stroomlijnt SteelConnect drastisch het proces van ontwerpen, inzetten en beheren van gedistribueerde netwerken. Zo moderniseren bedrijven hun netwerkarchitectuur om het meeste uit hun digitale transformatie te halen.

“De markt maakt een van de grootste transformaties ooit door, en organisaties acteren snel om meer digitale en clouddiensten en hybride netwerken te adopteren”, zegt Jerry M. Kennelly, voorzitter en Chief Executive Officer van Riverbed. “Helaas is de legacy-aanpak voor het beheren van gedistribueerde netwerken en routing – die hardwaregebonden, hard-coded, inflexibel en foutgevoelig zijn – in de afgelopen twintig jaar niet veel veranderd. We zijn ervan overtuigd dat SteelConnect het in zich heeft om deze routermarkt, met een waarde van vele miljarden dollars, op zijn kop te zetten en een nieuwe definitie te geven aan networking. Met SteelConnect bieden we een application-defined netwerkoplossing die profiteert van het applicatie-DNA van Riverbed en marktleidend inzicht integreert om zo te voorzien in flexibiliteit, eenvoud en snelheid, die organisaties tegenwoordig nodig hebben om hun complexe cloud- en hybride architecturen te beheren.”  

De brancheanalisten voorspellen een ontzettend grote vraag naar nieuwe en betere netwerkaanpakken in een korte periode. Gartner verwacht dat SD-WAN gaat groeien van minder dan één procent nu naar dertig procent van de grote bedrijven eind 20191, en IDC verwacht dat de wereldwijde SD-WAN-markt groeit van minder dan 225 miljoen dollar in 2015 naar meer dan zes miljard dollar in 20202.

“We zien een grote belangstelling in SD-WAN, die wordt gedreven door de complexiteit van hybride clouds en netwerken, de behoefte aan meer efficiëntie en flexibiliteit om eenvoudig workloads te verplaatsen en nieuwe applicaties en diensten in te zetten”, zegt Brad Casemore, Research Director bij IDC. “Riverbed staat sterk in een opkomende markt van SD-WAN en bredere enterprise branch networking-mogelijkheden met een uitgebreid aanbod in SteelConnect en een strategische roadmap die gebruik maakt van de ervaring van Riverbed in het bieden van inzicht in, en optimalisatie van netwerken en applicaties.”

Inzet in cloudnetwerken, direct en met één klik
Bedrijven gebruiken steeds vaker oplossingen voor een private- en public-cloudinfrastructuur. SteelConnect levert met een klik en direct veilige WAN-gateways naar cloudomgevingen als onderdeel van een grotere oplossing, waarin het workflowbeheer en de policy-based orkestratie van zowel on-premise als cloudnetwerkomgevingen samenkomen.

“SteelConnect is een aantrekkelijke SD-WAN-oplossing in de AWS Marketplace, omdat het klanten een eenvoudig te beheren oplossing biedt voor flexibiliteit, veiligheid en prestaties in hybride omgevingen”, zegt Barry Russell, General Manager of Global Business Development, AWS Marketplace and Catalog Services bij Amazon Web Services, Inc. “Dankzij de beschikbaarheid van SteelConnect in de AWS Marketplace stroomlijnen klanten aankoop en inzet van de applicatiegebaseerde softwareoplossingen die nodig zijn om netwerken te laten voldoen aan de eisen van de business.”

Het SteelConnect-systeem is ontwikkeld om alle moderne uitdagingen aan te gaan, die voortkomen uit het garanderen van snelle, flexibele en veilige applicaties binnen hybride systemen met de volgende unieke functionaliteiten:
 • Connectiviteit en beheer gecombineerd in en tussen WAN, remote LAN & cloudnetwerken: SteelConnect biedt een software-defined en application-defined fabric die WAN’s, remote office LAN’s en cloudinfrastructuurnetwerken met elkaar verbindt zowel via een lijn van fysieke, virtuele en cloudgebaseerde WAN-gateways, als via remote LAN-switches en wifi access points.

     
 • Orkestratie in lijn met de business: in plaats van netwerkbeheer door configuratie van afzonderlijke apparaten biedt SteelConnect policygebaseerde orkestratie die automatisch stroomlijnt met de taal en prioriteiten van een organisatie: applicaties, gebruikers, locaties, prestatie-SLA’s en beveiligingseisen. Een IT-netwerkarchitect kan nu eenvoudig wereldwijde of lokale policy’s inregelen, zoals: stuur al het videoapplicatieverkeer over de circuits met de grootste capaciteit, stuur software-updates over breedbandinternet, of stuur al het zakelijke verkeer over beveiligde VPN’s. In het verleden moesten netwerkbeheerders soms wel duizenden regels CLI-code (Command Line Interface) inkloppen om aanpassingen te doen, wat inefficiënt en foutgevoelig is.

 • Cloudgebaseerde beheerervaring: SteelConnect heeft een intuïtieve interface voor flexibel netwerkbeheer. Met SteelConnect ontwerpen beheerders elk aspect van een gedistribueerd netwerk voordat ze hardware inzetten. Zero-touch provisioning biedt een directe inzet van een fysiek apparaat binnen een netwerk. Centraal beheer van wereldwijde netwerkpolicy’s zorgt voor flexibele en efficiënte updates.

 • Altijd en overal de beste inzichten: SteelConnect biedt een compleet inzicht in alle gebruikers en apparaten in een gedistribueerd netwerk en ondersteunt marktleidende NPM- en APM-functionaliteiten van Riverbed SteelCentralTM via de centrale beheerconsole van SteelConnect.


Screen Caption: Riverbed SteelConnect heeft een intuïtieve, grafische gebruikersinterface die flexibel en helder netwerkbeheer faciliteert. Met SteelConnect  ontwerpen beheerders elk onderdeel van hun gedistribueerde netwerk nog voor ze hardware inzetten. Zero-touch provisioning verzorgt vervolgens directe inzet van fysieke apparaten in het netwerk.


Screen Caption: In plaats van netwerkbeheer met configuratie van individuele apparaten biedt Riverbed SteelConnect op policy’s gebaseerde orkestratie die in lijn is met de taal en de prioriteiten van een organisatie.

SteelConnect-componenten omvatten:
 • SteelConnect Manager: een centrale en multitenant beheerportal voor eenvoudige en intuïtieve workflows voor het ontworpen, inzetten en beheren van een gedistribueerd of hybride netwerk;
 • SteelConnect Gateway: een lijn van fysieke en virtuele, beveiligde WAN-gateways die unified connectiviteit bieden (point-to-point en full-mesh) en het aanmaken van wereldwijde policy’s in en tussen on-premise en cloudnetwerken, zero-touch provisioning, geautomatiseerd VPN-beheer en next-generation firewall- en beveiligingsfunctionaliteiten;
 • SteelConnect Switches & SteelConnect Access Points: een lijn van remote LAN-switches en wifi access points die zero-touch provisioning en geautomatiseerde wereldwijde inzet van policy’s ondersteunen en compleet inzicht bieden in verbonden gebruikers en apparaten.
Beschikbaarheid
SteelConnect is vanaf nu beschikbaar via het Riverbed Early Access Program, en de algemene beschikbaarheid staat gepland voor het najaar van 2016. Bezoek www.riverbed.com/SteelConnect voor meer informatie en hoe te registreren voor het SteelConnect Early Access Program.

Volg Riverbed
Over Riverbed
Riverbed loopt voorop in applicatieperformanceoptimalisatie. Het bedrijf – met meer dan een miljard dollar aan jaaromzet – biedt het meest complete platform voor de Hybrid Enterprise. Dit concept zorgt ervoor dat applicaties presteren zoals verwacht, data op het juiste moment beschikbaar is en performance-issues proactief te detecteren en op te lossen zijn voordat ze de bedrijfsvoering schaden. Riverbed stelt hybride ondernemingen in staat om de applicatieprestaties te transformeren. Daardoor stijgt de medewerkersproductiviteit en is met IT de operationele flexibiliteit te vergroten. Dat zorgt voor concurrentievoordeel. Riverbed werkt voor meer dan 27.000 klanten, waarvan 97 procent deel uitmaakt van de Fortune 100 en 98 procent van de Forbes Global 100. Kijk voor meer informatie op www.riverbed.com.

Voor meer informatie:
LVTPR
Nienke Geudeker / Metta van Straten
riverbed@lvtpr.nl
030 - 65 65 070


1 Gartner, ‘Market Guide for SD-WAN’, december 2015.
2 IDC, Cloud and Drive for WAN Efficiencies Power Move to SD-WAN, Doc # US41101416, maart 2016.
Persberichten van vrijdag 15 november 2019  
Knowliah erkend als representatieve aanbieder wereldwijd in Enterprise Legal Management Solutions

Paskal van Lomm wint Digital Transformers Awards 2019 met medisch platform Duxxie

Eerste Startupbootcamp Media accelerator 2019 met thema Going Beyond

Effectory is wederom FD Gazelle 2019 en wint de Award in regio West

Nieuwe Bluetooth-headsets van Poly bieden meer connectiviteitsopties en gebruiksvrijheid

Nieuwe financieringsronde versnelt groei Textmetrics 

Softwarebedrijf Intigris benoemd tot FD Gazelle 2019
Secretaresses en andere supportprofessionals zijn opvallend loyaal

Zo maak je van Black Friday een positieve klantervaring

devolo Magic 1 WiFi mini: kleine adapter, krachtige WiFi

Eerste Managed DNS Security-dienst nu beschikbaar op Nederlandse markt

Eten belangrijker dan cadeaus tijdens de feestdagen

Oracle opent Gen 2 Cloud-regio in Nederland

ThousandEyes lanceert collectief inzicht in wereldwijde internetprestaties

Onderzoek ThousandEyes: opvallende verschillen in prestaties tussen AWS, GCP, Azure, Alibaba en IBM Cloud

Henk Nijland benoemd als Directeur Operations van Bizway

Ouderwets huishoudboekje nog steeds populair voor financiële administratie

Makkelijker je weg vinden in het buitenland met nieuwe vertaalfunctie in Google Maps

Siemens neemt Atlas 3D over en vergroot zijn additive manufacturing-portfolio

Fortinet breidt dynamische cloud-beveiliging uit in Azure
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1298 dagen
PR contact  
Logo LVTPR
Riverbed contact  
Logo Riverbed
  +31 (0) 23 711 5000
  riverbed-benelux@riverbed.com
  www.riverbed.com
Riverbed sociaal  
Riverbed tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Saxion
Logo VPNtotaal.nl
Logo Relined Fiber Network
Logo Insight
Logo Edubookers.com
Logo Humanwave B.V.
Logo Datacenter.com
Logo TenderApp
Logo DeltaFiber B.V.
Logo Global Knowledge
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Digital Transformers
Logo Startupbootcamp
Logo Effectory
Logo Poly
Logo Schoevers
Logo devolo
Logo Telindus
Logo Lightspeed
Logo Oracle
Logo ThousandEyes
Logo ThousandEyes
Logo Bizway B.V.
Logo Flanderijn
Logo Citrix
Logo Interxion
Openingstijden
Ma-Vr:  08:00 - 22:00
Za-Zo:  Alleen aanleveren

Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87087 persberichten
- 5550 bedrijfsprofielen
- 57 PR-bureauprofielen
- 6636 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl