www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 106 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Overname Diligent Corporation door Insight Venture Partners afgerond

Diligent gaat verder als besloten vennootschap en zet hiermee in op groei en productinnovatie in de markt voor boardroom-technologie

Amsterdam, 20 april 2016Diligent Corporation (NZX: DIL), ontwikkelaar en leverancier van de wereldwijd meest gebruikte board portal, kondigt aan dat de overname door Insight Venture Partners is afgerond. Insight Venture Partners is internationaal specialist op het gebied van private equity en venture capital en investeert in snelgroeiende software-, internet- en dataservices-bedrijven. De een meerderheid van de aandeelhouders instemde met een overnamebedrag van ongeveer 624 miljoen US dollar.

“Naarmate er steeds meer behoefte is aan governance-oplossingen, zullen klanten op zoek gaan naar technologiepartners die continu blijven innoveren met behoud van wendbaarheid en snelheid om direct te kunnen reageren op veranderende behoeften”, aldus Brain Stafford, Chief Executive Officer en President van Diligent. “Door middel van de strategische relatie met Insight zijn wij ervan overtuigd dat Diligent het enige softwarebedrijf is op het gebied van governance technologie, dat in staat is om de veranderende behoeften in de markt bij te benen. Samen met Insight zijn we erop gefocust om een nog groter marktaandeel te winnen, sneller te innoveren en nieuwe producten naar de markt te brengen. Gelijktijdig blijven wij onze klanten een ongeëvenaarde service aanbieden.”

De overname trad in werking door middel van een eerder aangekondigd bod door Insight van 4,90 US dollar in contanten per aandeel. Door de overname wordt Diligent een besloten vennootschap en is het bedrijf niet langer genoteerd aan de New Zealand Stock Exchange.

Jefferies LLC diende als financieel adviseur en Lowenstein Sandler LLP als juridisch adviseur voor Diligent. District Capital Partners was financieel adviseur voor het Diligent management en verzorgde de transactie. Minter Ellison Rudd Watts diende als counsel voor Diligent Nieuw-Zeeland. Willkie Farr & Gallagher LLP traden op als juridisch adviseur voor Insight.

----

Over Diligent
Diligent is de toonaangevende leverancier van beveiligde Corporate Governance en collaboration-oplossingen voor boards en senior executives. Meer dan 4.000 klanten in meer dan 60 landen en op alle zeven continenten vertrouwen op Diligent om op een veilige en intuïtieve manier toegang te krijgen tot hun meest tijd-kritische en vertrouwelijke informatie, om zo uiteindelijk betere beslissingen te kunnen nemen. De Diligent Boards oplossing (voorheen Diligent Boardbooks) is toegankelijk op ieder apparaat en versnelt en versimpelt de manier waarop er aan boarddocumenten wordt samengewerkt en hoe deze worden geproduceerd, verspreid en beoordeeld. Diligent Boards rekent af met de veiligheidsrisico’s die verbonden zijn aan het uitwisselen van boarddocumenten per koerier, e-mail en het delen van bestanden.

Bezoek www.diligent.com voor meer informatie of volg Diligent op Twitter via @diligentHQ

Over Insight Venture Partners
Insight Venture Partners is leider op het gebied van private equity en venture capital en investeert in snelgroeiende technologie- en softwarebedrijven die zorgen voor transformatieve veranderingen binnen hun markt. Sinds de oprichting in 1995 heeft Insight meer van $13 biljoen geïnvesteerd in meer dan 250 organisaties over de hele wereld. Insight heeft als missie om visionaire executives te identificeren, in hun business te investeren en succesvol met hen samen te werken o.b.v. praktische, hands-on groeiexpertise om succes op de lange termijn te realiseren. Voor meer informatie over Insight en al haar investeringen, bezoek http://www.insightpartners.com of volg Insight via Twitter: @insightpartners.

Meer informatie
Marcommit
Laura Rijks
035-5822730
diligent@marcommit.nl
Tags  
Laatste van Diligent  
Investeringsmaatschappij LRM realiseert papierloze boardroom met Diligent

Diligent en Motiv werken samen aan meer security awareness in de boardroom

Overname Diligent Corporation door Insight Venture Partners afgerond
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 106 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Diligent contact  

Logo Diligent

Diligent sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo Thinkwise
Logo Ivanti
Logo Sitecore
Logo Qualys
Logo Dell Boomi
Logo Xerox
Logo Stocard
Logo Intermax
Logo WorldStream
Logo Valid
Logo myBrand
Logo Conclusion
Logo LogRhythm
Logo Auth0
Logo Unisys
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88968 persberichten
- 5758 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8512 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl