Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 97 dagen geleden)
Bedrijf:

Philips lanceert revolutionair SpeechAir smart dicteerapparaat

Next gen dicteerrecorder met wifi en camera vanaf nu op de markt

Wenen (Oostenrijk)/ Brussel (België), 19 april 2016: Speech Processing Solutions, de internationale marktleider op het gebied van professionele dicteertechnologie heeft zojuist een gloednieuw dicteertoestel geïntroduceerd.

Het beste van twee werelden
“Philips SpeechAir biedt het beste van twee werelden. Het geeft gebruikers de ontbrekende schakel door het beste van smartphones en dicteerapparaten te combineren,” zegt Dr. Thomas Brauner, CEO van Speech Processing Solutions. Gebruikers kunnen genieten van de vrijheid van een Android-toestel met touchscreen, camera, wifi en bluetooth, terwijl ze profiteren van een gebruiksvriendelijke schuifschakelaar, langere levensduur van de batterij en professionele bediening voor bewerking en maximale beveiliging.

Ontworpen voor hogere efficiëntie
Het Philips SpeechAir smart dicteerapparaat is ontworpen om gebruikers tijd en kosten te besparen dankzij een hoge mate van flexibiliteit. “We hebben de Philips SpeechAir ontwikkeld voor drukke professionals die veel onderweg zijn,” verklaart Dr. Brauner. Gebruikers kunnen verslagen of e-mails overal en op ieder moment dicteren en verzenden voor transcriptie. Hij licht toe: “Gebruikers hadden nooit eerder dit niveau van vrijheid. Met deze geïntegreerde functies hoeven ze niet langer te wachten totdat ze terug zijn op kantoor om hun bestanden over te zetten.”

Uitstekende geluidskwaliteit
Het apparaat beschikt over de allernieuwste technologie en drie professionele microfoons die in elke opnamesituatie voor optimale geluidskwaliteit zorgen. De 360°-microfoon is ideaal voor het opnemen van dictaten en vergaderingen, de directionele microfoon is het meest geschikt voor luidruchtige omgevingen en een derde speciale microfoon is perfect voor VoIP-telefonie.

Maximale bestandsbeveiliging voor vertrouwelijke gegevens
SpeechAir opnames worden in realtime gecodeerd met 256-bits Advanced Encryption Standard (AES) voor maximale gegevensbeveiliging. De Philips SpeechAir is door middel van een pincode beschermd tegen onbevoegd gebruik. Functies zoals de camera kunnen worden vergrendeld en wifi-netwerken beperkt voor personeel.

Naadloze integratie in bestaande IT-systemen
De Philips SpeechAir kan eenvoudig worden geïntegreerd in andere workflow oplossingen zoals ziekenhuisinformatiesystemen (ZIS) of de beheersoftware van een advocatenkantoor. Gebruikers hebben op hun SpeechAir direct toegang tot patiënt- en klantgegevens voor een soepelere workflow. Integrators kunnen op het apparaat zelfs hun eigen dicteer-app installeren en configureren.

Praat, verzend, klaar: onderweg dicteren verandert radicaal
SpeechAir sluit perfect aan op Philips dicteeroplossingen zoals de cloud service SpeechLive. Instellingen voor de distributie van dictaten kunnen naar wens worden ingesteld en auteurs en transcribenten kunnen samen eenvoudig een soepele workflow creëren. Als een gebruiker geen assistent heeft, kan hij profiteren van de SpeechLive spraakherkenningsservice of de SpeechLive transcriptieservice waar professionals specifiek getraind voor deze sector de opnames uittypen.

De Philips SpeechAir is gecertificieerd als Philips green product wat betekent dat het tegemoet komt aan de strengste eisen wat betreft het energieverbruik, de verpakkingsmaterialen en de preventie van schadelijke stoffen.

Om meer te leren over het product en een Philips distributeur bij u in de buurt te vinden, gaat u naar: www.speechair.com

-EINDE-

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Speech Processing Solutions
Hilde Put
Tel.: +32 (0)2 525 72 99
E-mail: hilde.put@speech.com
www.philips.com/dictation

NewsEngine PR
Kim Heylen
Tel.: +32 (0)3 260 96 42
E-mail: kim.heylen@newsenginepr.com

Over Speech Processing Solutions
Speech Processing Solutions is de wereldleider in professioneel dicteren. Opgericht in 1954 in Oostenrijk als een deel van Philips, is de firma al 60 jaar de drijvende kracht achter innovaties op het gebied van spraak-naar-tekst oplossingen. Door steeds te streven naar uitmuntendheid en de nadruk te leggen op uitstekende kwaliteit, heeft de firmabaanbrekende producten ontworpen zoals de Philips Pocket Memo voice recorder, de Philips SpeechMike Premium dicteermicrofoon en de Philips SpeechExec dictation recorder app voor smartphones.De meest recente innovatie, Philips SpeechLive, maakt dicteren sneller en praktischer dan ooit door de beveiligde dicteerworkflow naar de cloud te brengen en een naadloze spraak-naar-tekst oplossing toe te voegen met de nieuwe Philips SpeechScribe service. Dankzij oplossingen die perfect zijn aangepast aan de individuele behoeften per sector, kunnen professionals besparen op tijd en middelen en daardoor zo efficiënt mogelijk werken.

U kunt Speech Processing Solutions vinden op:
Facebook: http://www.facebook.com/philipsvoicetracer
Twitter @speech_com: http://www.twitter.com/speech_com
YouTube: http://www.youtube.com/philipsdictation
LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/speech-processing-solutions
Laatste van Philips Nederland B.V.  
Heldhaftige hulp van Spider-Man in Philips merkcampagne

Philips lanceert revolutionair SpeechAir smart dicteerapparaat

Philips en Hitachi Data Systems gaan samenwerken aan innovatieve oplossing voor gegevensbeheer voor organisatiebrede beschikbaarheid van medische beelden
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 97 dagen
Philips Nederl.. contact  

Logo Philips Nederland B.V.

  040 278 1199
  info@philips.com
  www.philips.nl
Philips Nederl.. sociaal  


Philips Nederl.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com