Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 84 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Media Profiler

Onderzoek Motto Communications: ‘IT- en telecomresellers willen keuzevrijheid’

Nuth/Amsterdam, 18 april 2016 - IT-en telecomresellers hebben behoefte aan keuzevrijheid bij het samenstellen en aanbieden van zakelijke telecom- en datadiensten vanuit de cloud. Dit blijkt uit onderzoek dat in maart van dit jaar is uitgevoerd door Motto Communications, aanbieder van communicatieoplossingen voor IT- en telecomresellers. De meest gevraagde diensten door resellers zijn de complete oplossingen van de merken 3CX, Avaya, Skype for Business en Xelion.

Het onderzoek van Motto Communications toont dat IT- en telecomresellers van hun cloud communicatie-leverancier verwachten dat deze meerdere communicatiediensten voor wederverkoop beschikbaar stelt. Veel gevraagde hosted PBX-oplossingen zijn 3CX (48%) en Xelion (24%). De ondervraagde resellers noemen ook de software- en on premise-communicatieoplossingen van Avaya (31%) en Microsoft Skype for Business (25%). In toenemende mate worden ook certificeringen en koppelingen met de platforms van Unify en Mitel genoemd. Dat business partners naast communicatiediensten uit de cloud ook nog vragen naar software- en on premise-oplossingen onderschrijft hun behoefte aan keuzevrijheid en diversiteit.

“De resultaten uit het onderzoek bevestigen dat we op de juiste weg zijn met onze gekozen strategie”, zegt Robbert Heemskerk, Chief Commercial Officer van Motto Communications. “We zijn ons dienstenportfolio flink aan het uitbreiden. Onze visie en ambitie om onze business partners zoveel mogelijk keuzevrijheid te bieden, blijken de juiste. We leveren IT- en telecomresellers binnen luttele seconden diverse vanuit de cloud werkende communicatiediensten voor hun eindklanten. Dit is een unieke propositie.”

Platform FLUX
Motto Communications biedt IT- en telecomresellers het cloud-distributieplatform FLUX waarmee ze geheel zelfstandig in realtime een breed scala aan communicatiediensten kunnen offreren, leveren, factureren en beheren. Naast de diensten van Motto kunnen resellers ook eigen oplossingen en applicaties van andere leveranciers beschikbaar stellen aan zakelijke klanten. Het dienstenportfolio in FLUX wordt dit jaar naar aanleiding van de onderzoeksresultaten verder uitgebreid.

Robbert Heemskerk: “Omdat elk bedrijf andere wensen heeft, moeten business partners in staat zijn om de juiste oplossing te kunnen samenstellen en leveren. Eén smaak is dan niet voldoende. We bieden vanuit FLUX meerdere smaken aan, zodat partners met deze componenten de best passende oplossing voor klanten kunnen combineren. Er bestaat is niet zoiets als één oplossing waar alle bedrijven mee uit de voeten kunnen.”

Over het onderzoek
Motto Communications heeft voor dit onderzoek 150 eigen business partners gevraagd naar hun wensen op het gebied van de eigen dienstverlening. Op deze wijze kan Motto prioriteit geven aan de ontwikkeling van diensten waar de business partners de meeste behoefte aan hebben. Lees hier het complete onderzoek.

Over Motto Communications
Motto Communications gelooft dat business partners, als specialisten en tussenpersonen met toegevoegde waarde, de aangewezen partijen zijn voor het leveren van de werkplek uit de cloud inclusief connectiviteit. Vanuit het cloud distributieplatform FLUX biedt Motto haar business partners de mogelijkheid om een eigen portfolio aan zakelijke IT- en telecomdiensten samen te stellen en onder hun eigen merknaam in realtime te leveren aan eindklanten. FLUX is een communicatieplatform in de cloud waar gekwalificeerde partners geïntegreerde communicatiediensten kunnen bundelen tot eigen diensten en die kunnen verpakken, verkopen, uitleveren, factureren en beheren. Motto biedt partners verder deskundige ondersteuning op het gebied van technische support, administratie, facturatie en regelgeving. Ruim 200 partners en duizenden bedrijven vertrouwen dagelijks op Motto en FLUX voor hun bedrijfskritische communicatie. Motto levert haar diensten vanuit vier datacenters in drie landen en is meermalen genomineerd voor prijzen zoals Deloitte Fast 50 en FD Gazelle. Motto heeft haar hoofdkantoor in Nuth en een verkoopkantoor in Amsterdam.

Informatie: www.motto.nl

###

Voor de redactie (niet voor publicatie)
Voor informatie over Motto Communications of voor foto’s, portretten of ander beeldmateriaal naar aanleiding van dit persbericht kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersonen.

Robbert Heemskerk (Chief Commercial Officer)
Motto Communications (Hoofdkantoor)
Zandbergweg 1
6361 HM Nuth
Telefoon: 045 404 04 90
www.motto.nl

PR-contacten:
Media Profiler
Rene Frederick
Telefoon: 088 776 3434
Mail: motto@mediaprofiler.nl
www.mediaprofiler.nl
Laatste van Motto Communications  
Motto Communications introduceert Xelion per direct in haar cloud distributieplatform FLUX

Onderzoek Motto Communications: ‘IT- en telecomresellers willen keuzevrijheid’

Motto Communications biedt 3CX als hosted PBX voor Nederlandse ICT-resellers
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 84 dagen
Motto Communic.. contact  

Logo Motto Communications

  Robbert Heemskerk
  045 404 04 90
  info@motto.nl
  www.motto.nl
Motto Communic.. sociaal  


Motto Communic.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl