Datum: (798 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Marcommit

OutSystems erkend als een Leider in Low-Code Development PlatformsUtrecht – 15 april 2016 – OutSystems, aanbieder van het gelijknamige enterprise Rapid Application Delivery (RAD) platform, is erkend als een Leider in The Forrester WaveTM: Low-Code Development Platforms, Q2 2016. OutSystems ontving de hoogste score in de categorie ‘bestaand aanbod’ en was een van de best scorende leveranciers in de categorie ‘strategie’.

Forrester definieert low-code platforms als volgt: “Platforms die het mogelijk maken om snel bedrijfsapplicaties op te leveren met een minimum aan handmatig coderen en een minimale investering in setup, training en deployment.”

“We zijn blij dat wij als leider worden aangemerkt in deze Forrester Wave voor low-code platforms”, aldus Paulo Rosado, CEO van OutSystems. “Forrester ziet dat een groot aantal organisaties het pad naar digitalisatie weet te versnellen met low-code platforms. Wij zijn trots dat onze honderden klanten die voorop lopen hun concurrentiepositie hebben weten te verbeteren door het op enterprise-schaal uitrollen van applicaties die zijn gebouwd met OutSystems Platform.”

Organisaties zoeken vandaag naar nieuwe manieren om snel te kunnen schakelen naar een meer digitale bedrijfsvoering. Dit doen ze door hun klanten mobiele en responsive web ervaringen te bieden die hen onderscheidend vermogen verschaffen ten opzichte van de concurrentie. Digitale transformatie vraagt een fundamenteel andere aanpak in hoe applicaties worden gebouwd en opgeleverd, en low-code platforms versnellen dat processen enorm. Met low-code platforms is het vermogen om innovatie te realiseren en applicaties te ontwikkelen niet langer alleen voorbehouden aan IT, maar komt dit ook binnen handbereik van de business. Ze helpen de backlog te verminderen en brengen de ontwikkeltijd terug van maanden naar weken.

OutSystems Platform wordt reeds door meer dan 600 enterprise organisaties gebruikt. Het platform stelt hen in staat om snel applicaties te ontwikkelen en aan te passen in een stabiele, veilige en schaalbare omgeving die garant staat voor continue flexibiliteit en verbetering. De veiligheidsstandaarden die het platform omvat zijn goedgekeurd door enkele van de grootste financiële organisaties ter wereld. Het biedt de schaalbaarheid die gevraagd wordt voor de grootschalige uitrol van B2C-applicaties en het biedt de beheerfunctionaliteit die IT nodig heeft om de systemen aanpasbaar, betrouwbaar en stabiel te houden.

OutSystems-klanten spreken zich uit over de resultaten die zijn met OutSystems Platform hebben gerealiseerd.

“Snelheid en productiviteit waren kritische factoren voor ons om de stap te maken naar een digitale bedrijfsvoering. Nadat we andere low-code tools hadden geprobeerd, wisten we dat we een enterprisewaardig platform moesten hebben dat een schaalbaar en open framework biedt met superieure integratiemogelijkheden. Wij vonden dit en meer in OutSystem”, zegt Chris Haley, director of legal technology bij Troutman Sanders eMerge.

“Wij verminderden onze ontwikkeltijd met 75 procent en wisten applicaties drie keer sneller op te leveren met OutSystems,” aldus David Lightfoot, VP product management bij FICO.

“OutSystems stelde ons in staat om eServe te bouwen, een web-based portal voor onze brokers waarmee ze hun klanten beter van dienst kunnen zijn en dat hen vrijwaart van onnodige processen en vertragingen,” zegt Chris Voller, director of claims bij AXA.

OutSystems, dat is opgericht in 2001, is uitgegroeid tot een wereldwijde leider met meer dan 600 enterprise klanten en meer dan 130 partners. OutSystems kondigde recent de afronding aan van een $55 miljoen investeringsronde met North Bridge Growth Equity, een investeringsfirma die investeert in snelgroeiende technologiebedrijven. OutSystems omzet uit subscription groeide in 2015 met 60 percent, wat de waarde van het Platform aantoont en de adoptie door een grote schare klanten.

Lees hier het volledige rapport.

U eigen kostenloze OutSystems Platform omgeving start u hier.

###

Over OutSystems
Klanten van OutSystems faciliteren en stimuleren innovatie door snel flexibele enterprise web- en mobiele applicaties op te leveren. Het OutSystems Platform stelt IT-organisaties in staat om in een korter tijdbestek en met minder kosten innovatieve businessoplossingen op te leveren en het aantal change requests sterk te reduceren. Het OutSystems Platform is het enige applicatieplatform voor de ontwikkeling van Java- en .Net applicaties dat beschikbaar is als cloud-, lokale en hybride oplossing en dat gebruikmaakt van volledig automatische DevOps-ondersteuning. Het OutSystems Platform is inmiddels meer dan 36.000 maal geïnstalleerd in 22 sectoren en 24 landen en wordt ondersteund door een actieve community van meer dan 6.000 ontwikkelaars. Meer informatie kunt u vinden op www.outsystems.com en u kunt OutSystems volgen op Twitter via @OutSystems.

Voor meer informatie:
Lubbers De Jong
Wilco Rutenfrans
T 020 205 0421
wilco@lubbersdejong.nl

OutSystems
Monika den Os-Baktai
T +31 6 5744 6042
Monika.denos@outsystems.com