BlackIP Distribution sluit distributie-overeenkomst met Entrust Datacard

Entrust Datacard, marktleider in ‘trusted identity and secure transaction technologies heeft een overeenkomst gesloten met BlackIP Distribution in Den Haag om de Entrust Datacard ‘secure access solutions’ aan te bieden op de Benelux-markt.

Peter Ruijters, General Manager bij BlackIP Distribution, ‘Tegenwoordig verwacht iedereen overal toegang tot het internet of het bedrijfsnetwerk te kunnen hebben, waarbij zij ervan uit gaan dat de geleverde toegang veilig, betrouwbaar is. Entrust Datacard biedt dit met hun ‘trusted identity and secure transaction technologies’ en is daarmee een goede aanvulling voor onze partners die toegang op een veilige manier willen aanbieden.

Over BlackIP Distribution 
BlackIP is een toonaangevende, onafhankelijke, partner in Managed IT Security en richt zich op het leveren van cloud- en beheerde IT-diensten en ICT-oplossingen in Nederland en België. Ook houdt BlackIP zich van oudsher bezig met Value Added Distributie (VAD) van merken als Barracuda Networks, Clavister en ...
Voor meer informatie ga naar www.blackip.nl of neem contact op via telefoon: +31 (0) 70 4154839.

Over Entrust Datacard
Vandaag verwachten vooral bedrijven, maar ook privépersonen om overal en altijd toegang tot het internet en/of het bedrijfsnetwerk te kunnen hebben, waarbij zij ervan uit gaan dat de geleverde toegang veilig, betrouwbaar en robuust is. Of het nu gaat over grenspassages, e-overheidsdiensten of voor het maken van aankopen, veilige toegang is een must’.
Entrust Datacard ‘trusted identity and secure transaction technologies’ maakt het mogelijk om deze bedrijven/personen de gezochte oplossingen te bieden.
Oplossingen variërend van de fysieke wereld van beveiliging voor paspoorten en id-cards tot de digitale wereld met gebruik van authenticatie, certificaten en veilige communicatie. Entrust Datacard biedt deze services aan in meer dan 150 landen via een geautoriseerd partnerkanaal en heeft meer dan 2.000 collega’s verspreid over de wereld.