www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
#INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers

2514 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (6 jaar en 177 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

Hotwire-netwerk Yellow Communications breidt uit met partner in Midden-Oosten

Hoofddorp, 12 aprilHotwire PR, het wereldwijde PR-, communicatie- en adviesbureau, breidt zijn netwerk uit met een nieuw co-branded partnerschap met Active (Digital. Marketing. Communications), actief in het Midden-Oosten. Het in Dubai gebaseerde bureau is na Yellow Communications het tweede partnerbureau dat in het netwerk wordt opgenomen. Twaalf kantoren zijn onderdeel van de wereldwijde Hotwire strategie om klanten interregionale communicatiediensten te leveren en in elke markt kansen te verzilveren.

Active is leidend in de regio en kent een indrukwekkend klantenbestand, waaronder Revlon, Xerox, Parrot en JP Morgan Private Bank. Het bureau opereert onafhankelijk, maar werkte eerder al gedurende tien jaar op niet-exclusieve basis samen met Hotwire voor klanten als Ruckus Wireless, Seagate en Ciena.

Meer synergie
De nieuwe, exclusieve co-branded overeenkomst maakt dat Active het logo van Hotwire toevoegt aan de bestaande brand-identiteit en dat de huidige operationele relatie binnen het netwerk wordt geïntensiveerd. Dankzij het partnerschap verkrijgt Active, net als Yellow, toegang tot Hotwire’s wereldwijde sales-, marketing- en HR-resources, terwijl Hotwire en Yellow profiteren van Active’s brede expertise, ervaring en netwerk in het Midden-Oosten.

Karin van Geelen, eigenaar van Yellow Communications, kijkt uit naar de intensievere samenwerking: “Active heeft in de voorbije jaren ruimschoots bewezen kwalitatief hoogwaardige diensten te leveren aan klanten van naam en daarmee in de afgelopen jaren een waardevol netwerk opgebouwd in een regio die voor ons vele kansen biedt. Aangezien er tussen ons bureau, het Hotwire-netwerk en de eigenaren van Active, Louay Al Samarrai en Sawsan Ghanem, een goede culturele match bestaat, verwachten we dat alle partijen van de intensivering van het contact de vruchten zullen plukken.”

Andy West, Chief Development Officer bij Hotwire, verwacht dat internationale klanten profiteren van de deuren die nu in het Midden-Oosten geopend worden. Ook Active’s eigen personeel gaat er garen bij spinnen, denkt hij: “Als we samenwerken, kunnen we putten uit een bredere talentpool aangezien we voortaan de internationale kansen kunnen bieden waar jonge PR-professionals zo naar op zoek zijn. We zijn verheugd de handen met Active ineen te slaan en bouwen hiermee aan een sterkere EMEA-propositie voor onze klanten en verbreden daarmee de carrièremogelijkheden van onze mensen.”

Schaalvoordelen
Louay Al-Samarrai, mede-oprichter en Joint Managing Director van Active, voegt toe: “Bij Active kijken we altijd naar de mogelijkheden en kansen om onze oplossingen en diensten verder te evolueren en verbeteren. Dit partnerschap biedt de ondersteuning en toegang tot het beste dat de communicatiebranche te bieden heeft. Door innig met Hotwire samen te werken, kunnen we gebruikmaken van een veel groter netwerk wat betreft prospects, services en vaardigheden en kunnen daarmee onze regionale clientèle voorzien van een breder scala aan oplossingen die voldoen aan hun communicatiebehoeften.”

Tot slot vult Brendon Craigie, Group CEO van Hotwire, nog aan: “Klanten willen natuurlijk wereldwijd met de beste partners werken. Wij worden gedreven door de wens onze klanten de beste internationale resultaten te bezorgen. Door ons prijswinnende team en onze strategische aanwezigheid in Europa, Noord-Amerika en de APAC-zone te koppelen aan geweldige regionale partners als Active en Yellow, voegen we een boeiende en nieuwe bureau-aanpak toe aan het bestaande wereldwijde uniforme bureaumodel. Het zorgt ervoor dat we de prestaties en eenvoud kunnen blijven bieden van een single-brand oplossing, terwijl klanten wel profiteren van een best-of-breed model.”

Over Yellow Communications
Yellow is het PR- en communicatiebureau dat organisaties helpt bij het vinden en vertellen van hun verhaal, zodat het gehoord en gewaardeerd wordt en waardoor hun doelgroep in beweging komt. Yellow adviseert over communicatie, zet middelen in en maakt content om die vervolgens te distribueren via de juiste kanalen. Yellow streeft er altijd naar dat de klant zegt: “zo had ik het zelf niet kunnen bedenken en uitvoeren”.

Yellow werkt nauw samen met het internationale PR- en communicatiebureau Hotwire. Zo profiteren Yellow’s klanten van de kennis, expertise en mensen die wereldwijd via dit netwerk beschikbaar zijn.

Meer informatie op www.yellow-communications.com, via Twitter, LinkedIn of Facebook.

Over Hotwire
Hotwire is een wereldwijd PR- en communicatiebureau dat zich erop toelegt ambitieuze bedrijven te helpen vernieuwen, aan hun reputatie te bouwen en zich te onderscheiden van de massa. De Hotwire communicatie-experts werken in praktijkgerichte teams om de klanten diepgaande kennis en ervaring te bieden binnen een aantal marktcategorieën. Van Sydney tot San Francisco vormen zij een team met een 'one office' mentaliteit. Het internationale team heeft eigen kantoren in 22 landen en regio’s, waaronder het Verenigd Koninkrijk, de VS, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Australië en Nieuw-Zeeland.

Hotwire is volledig eigendom van Enero Group Limited, een Australisch beursgenoteerd bedrijf, waartoe marketing- en communicatiebureaus als BMF, CPR, Dark Blue Sea, Frank PR, Hotwire, Jigsaw, Naked Communications, OB Media, Precinct, The Digital Edge en The Leading Edge behoren. Gezamenlijk ontwikkelen de bureaus nationale en internationale campagnes voor klanten over de gehele wereld. Zie voor meer informatie: http://www.hotwirepr.com.

Over Active
Active levert sinds 2003 regionale communicatiecampagnes – voor het Midden-Oosten en daarbuiten – aan organisaties. Met meer dan 13 jaar ervaring in strategische PR en marketingcommunicatie advisering, gidst Active zijn klanten naar het behalen van communicatiedoelstellingen.

Een ijzersterk CV op gebied van oplevering en waardetoevoeging in elke fase van communicatiecampagnes van klanten, heeft Active een uitstekende reputatie bezorgd. Het klantportfolio van Active bevat bedrijven als Xerox, JP Morgan Private Bank, Commscope, Aspentech, Parrot, Arbor Networks, FMS Tech en Easa Saleh Al Gurg Group. Active heeft kantoren in Dubai, Saoedi-Arabië en Libië. Meer informatie over Active is te vinden op de website, Twitter, Facebook en LinkedIn pagina.


Yellow Communications
Karin van Geelen
+31 (0)23 555 34 24
Karin@yellow-communications.com
www.yellow-communications.com
Laatste van Clarity Benelux  
Waarom vlot het niet met diversiteit op de werkvloer?

Hoe maken we van hybride werken een succes?

Clarity neemt digital marketingbureau 3WhiteHats over
Check Point Research schetst landschap cyberaanvallen en meldt 86 procent toename in Nederland

Hybride werken maakt een einde aan wachtwoorden

Vier SAP-partners fuseren en gaan samen verder onder bedrijfsnaam Aiden

CTS organiseert tweedaagse Google Innovation Bootcamp
ValidSign Official eSigning Partner PSV

Fullstaq geselecteerd als partner Belastingdienst voor Cloud Native & Container expertise

Boomi voor achtste jaar op rij leider in Gartner Magic Quadrant

Citrix onderzoek laat stand van zaken rond veilig remote werken zien

Friends for Brands onderdeel van Powered by Meaning Groep

Schneider Electric tekent de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek (Green Deal ZES)

Shippeo bereikt 103% jaarlijkse groei als ’s werelds meest aanbevolen RTTV-leverancier

Acht keer goud voor Hogeschool Tio in EW Beste Studies 2021

Van Ameyde lanceert IT-platform voor snellere schade-afhandeling

Bijna de helft van de Nederlandse horeca kampt met personeelstekort

Red Hat OpenStack Platform 16.2 verbetert ondersteuning hybrid cloud- en edge-omgevingen

True stelt Marjolein Rietveld aan als COO

Dell Technologies telecom-software en -solutions versnellen 5G- en Open RAN-innovatie

Dell Technologies brengt IT met vernieuwde Edge-oplossingen tot ver buiten het datacenter

Nutanix voor het eerst genoemd als visionair in het 2021 Gartner Magic Quadrant voor Distributed Files and Objects Storage

Zscaler sluit zich aan bij de CrowdStrike CrowdXDR Alliance en kondigt nieuwe integraties aan die Zero Trust Protection uitbreiden naar interne en externe applicaties
Geplaatst:
Verstreken tijd: 6 jaar en 177 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Clarity Benelu.. contact  

Logo Clarity Benelux

Clarity Benelu.. sociaal  


Clarity Benelu.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo DNA Services B.V.
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Logo Kaspersky
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Nuance
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92336 persberichten
- 6071 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10913 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
#INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers