www.EVENTIVE.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 94 dagen geleden)
Bedrijf:

CPMview implementeert SAP BPC voor Asito

CPMview implementeert SAP BPC als begrotings- en prognoseoplossing voor Asito.

Asito B.V., één van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland, heeft voor CPMview gekozen als implementatiepartner voor SAP BPC. Met de implementatie van SAP BPC heeft Asito als doel gesteld een nieuwe manier van werken te realiseren als het gaat om het opstellen van de jaarlijkse begroting en tussentijdse prognoses.

Asito B.V. maakt op dit moment voor de totstandkoming van haar jaarlijkse begroting en tussentijdse prognoses gebruik van een oplossing gebouwd in Excel en Access. Deze oplossing voldoet niet (meer) aan de eisen en wensen die Asito aan een dergelijke oplossing stelt. Daarbij is het doorvoeren van wijzigingen in deze oplossing tijdrovend en erg foutgevoelig. Asito heeft daarom besloten deze oplossing te vervangen door een in de markt verkrijgbare standaardoplossing.

CPMview implementatiepartner SAP BPC
Bij de selectie van een geschikte oplossing stelde Asito de eis dat de planning & control cyclus, voor zowel de operationele units als de verschillende hoofdkantoor-afdelingen, zo optimaal mogelijk wordt gefaciliteerd. De belangrijkste achterliggende redenen zijn het verbeteren van de sturing op het realiseren van operationele, tactische en strategische doelen en het bevorderen van de voorspelbaarheid van de resultaten. Na een uitgebreid selectietraject is uiteindelijk gekozen voor SAP BPC, waarbij de implementatie door CPMview verzorgd zal worden.

Paul Luttikhuis, Controller bij Asito: ‘Tijdens het voortraject sprong CPMview er vooral uit met de klantgerichte aanpak en de uitgebreide demo van BPC. Zij gaven ons veel vertrouwen om dit project gezamenlijk tot een succes te maken. Daarbij hebben wij commitment vanuit de directie van CPMview om dit traject te laten slagen’.

Marcel Hermsen, Financieel Directeur bij Asito: ‘CPMview is een groep finance professionals die goed in staat zijn om de business behoeften te vertalen naar een ICT-oplossing’.

VOORDELEN SAP BPC
SAP BPC geeft Asito volledig inzicht in bedrijfsprestaties en biedt “state-of-the-art” mogelijkheden voor scenario-analyses en om deze onderling met elkaar te vergelijken op een visueel aantrekkelijke en begrijpelijke manier.
 
Daarnaast beschikt Asito na de implementatie over één bron van data met daardoor alle technische garanties voor eenduidige definities, tijdige en betrouwbare informatie en biedt een flexibele en toekomstvaste oplossing voor begroting, prognose en consolidatie. In de toekomst kan SAP BPC data worden ontsloten in Cloud for Planning wanneer dat wenselijk is. De producten en roadmap van SAP bieden alle mogelijkheden voor een robuuste en toekomstvaste IT-infrastructuur.


Note voor de pers:

Contact:
CPMview
Marketing: Marlies Baan
mbaan@cpmview.com
085-8770689

OVER CPMVIEW
www.cpmview.com
CPMview implementeert oplossingen om (financiële) gegevens te transformeren tot waardevolle verantwoording- en stuurinformatie.

Dagelijks zijn wij bezig met het beantwoorden van vraagstukken op het gebied van corporate performance management. Wij verbinden deze vraagstukken en brengen deze in lijn met de strategie van de organisatie. Daarbij onderscheiden wij ons door innovatieve en duurzame oplossingen neer te zetten die onze klanten in staat stellen om externe kansen te benutten en strategische doelen te realiseren.

SAP BPC experts met jarenlange ervaring, CPMview:
  • Is Recognized Expertise Partner en Gold Partner voor de EPM-suite van SAP.
  • Heeft zeer ervaren en gekwalificeerde SAP BPC consultants – consultants hebben gemiddeld meer dan vijf jaren ervaring met SAP BPC.
  • Heeft een uitgebreid track record – meer dan 30 succesvolle SAP BPC implementaties.
  • Kent een volledig bereik van Corporate Performance Management processen – onze project portfolio bevat talrijke processen en oplossingen voor business planning, begroten en forecasten, consolidatie, rapportage en analyse.
  • Werkt met een bewezen aanpak – bewezen methodologie voor de implementatie, migratie, support en beheer van SAP BPC.

OVER ASITO
www.asito.nl
Asito is als onderdeel van de ADG dienstengroep één van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Met 10.000 kleurrijke vakmensen verzorgt Asito facilitaire dienstverlening bij duizenden organisaties. Van kantoor tot school en van hotel tot ziekenhuis, Asito komt u overal tegen.
 
Met 50 vestigingen kunnen zij flexibel inspelen op lokale omstandigheden en uw wensen als opdrachtgever. De vestigingen opereren in vijf reguliere regio’s, twee Medical regio's met als specialisatie zorginstellingen en een regio Transport die zich richt op vervoersmiddelen en hun omgeving. Met dit netwerk van vestigingen combineert Asito de continuïteit van een solide, landelijk opererend bedrijf met de flexibiliteit van echt lokaal ondernemerschap.

OVER SAP
www.SAP.com
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien.

OVER SAP BPC
SAP BPC is een robuuste applicatie voor het ondersteunen en het stroomlijnen van consolidatie-, planning- en rapportage processen. Hierbij kan zowel een top-down als een bottom-up proces ondersteund worden. SAP BPC geeft een organisatie op een efficiënte en effectieve manier toegang tot betrouwbare bedrijfsgegevens.
SAP BPC is een bewezen oplossing in de markt, meer dan 4000 organisaties wereldwijd maken gebruik van BPC. De belangrijkste voordelen van SAP BPC worden hieronder verder toegelicht:
  • Integratie. SAP BPC is een geïntegreerde oplossing voor planning, budgettering, forecasting, consolidatie, rapportage en analyse. Het biedt de mogelijkheid om verschillende bedrijfsprocessen onder te brengen in één tool, waardoor geen aansluitingen gemaakt hoeven te worden tussen verschillende applicaties en daarmee altijd één versie van de waarheid bestaat.
  • Gebruiksvriendelijk en eenvoud. SAP BPC is volledig geïntegreerd met Microsoft Office tools, zoals Excel, Word en PowerPoint. Dit zorgt voor een grote mate van eenvoud, herkenbaarheid en gebruiksvriendelijkheid richting de eindgebruikers. De herkenbaarheid van Microsoft Office leidt ertoe dat eindgebruikers geen heel intensief trainingsprogramma hoeven te volgen alvorens de oplossing te gaan gebruiken. Een ander belangrijk kenmerk van SAP BPC is dat het een procesgedreven tool is. Door zelf in te richten “business process flows” worden de eindgebruikers op een overzichtelijke en consistente wijze door het proces heen geleid.
  • Snel en betrouwbaar. Doordat het een geïntegreerde oplossing is voor planning en consolidatie en zowel financiële als niet-financiële gegevens ondersteunt, zal het leiden tot tijdsbesparing en de kans op fouten beperken. SAP BPC beschikt over volledige audit-trail functionaliteit, waardoor men altijd kan achterhalen op welke manier data tot stand is gekomen.
  • Toekomstvast en flexibel. SAP BPC is een toekomstvaste oplossing, welke bij SAP een vaste plek heeft op de roadmap. Tevens kan de business eigenaar worden van de tool en ook zelfstandig in staat zijn om het functioneel beheer uit te voeren. De business zal daardoor slechts in beperkte mate afhankelijk zijn van de IT-afdeling. Door de multi-dimensionele opzet van het datamodel is het mogelijk om relatief eenvoudig nieuwe functionaliteit aan de oplossing toe te voegen (bijvoorbeeld nieuwe scenario’s). Daarmee is SAP BPC een oplossing waarmee men eenvoudig kan inspelen op veranderende wensen en eisen van de business en het management.
Laatste van CPMview  
CPMVIEW BECOMES LATEST STURNIS365 SOFTWARE DISTRIBUTION PARTNER

Innovatieve plug & play app voor Country-by-Country reporting certified by SAP

CPMVIEW BECOMES LATEST ONESTREAM SOFTWARE IMPLEMENTATION PARTNER
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 94 dagen
CPMview contact  

Logo CPMview

  +31 85 - 8770689
  info@cpmview.com
  www.cpm-view.com
CPMview sociaal  


CPMview tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo OutSystems
Logo Qualys
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88824 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl