Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2517 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 33 dagen geleden)
Bedrijf:

Telenet realiseert super high-capacity MU-MIMO Wi-Fi netwerk in AFAS Stadion

Telenet heeft opnieuw een super high-capacity MU-MIMO 802.11ac Wave 2 Wi-Fi netwerk in een stadion gerealiseerd. Dit maal gaat het om het AFAS stadion, de thuishaven van KV Mechelen, dat zich nu ook mag bogen op een volledig ‘connected stadion’ omgeving. Via dit netwerk hebben 18.500  fans toegang tot dit gratis hoogwaardig Wi-Fi netwerk.

Voor de realisatie van dit netwerk is er gebruik gemaakt van de Smart Wi-Fi apparatuur van Ruckus Wireless. Hierdoor wordt overal in het stadion de beste Wi-Fi geboden voor video-, telefonie- en internetdiensten. Daarnaast is het netwerk geschikt voor plaatsbepalingsdiensten (LBS) en toekomstige innovaties.

De hoogste kwaliteit
Tijdens de thuiswedstrijd in de play-off 2 van afgelopen zaterdag 9 april tegen Lokeren waarbij 26.000 sessies zijn geteld, hebben de fans actief hun ervaringen online kunnen delen met familie en vrienden.

Eerder is het netwerk, tijdens de thuiswedstrijd van 27 februari, waarbij 3.000 fans actief gebruik maakte van het netwerk, ook al uitvoerig getest. Toen werd er maar liefst 87 GB aan data verbruikt.

Het AFAS stadion is het tweede stadion in België dat Telenet voorziet van een super high-capacity MU-MIMO 802.11ac Wave 2 Wi-Fi netwerk. De Telenet ‘Play Sports’ propositie wordt hierdoor een ware beleving. Met de Telenet Play Sports App kunnen fans live sport kijken, extra wedstrijdinformatie raadplegen en Terugkijk TV starten op ieder mobiel scherm.

Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen, werkt Telenet samen met Alcadis en Ruckus Wireless. Alcadis is Carrier Partner van Ruckus Wireless in de Benelux. Het netwerk in het AFAS stadion wordt permanent gemonitord waardoor de kwaliteit en veiligheid van de diensten zijn verzekerd.

Wave 2 technologie
Ook in het AFAS stadion is gekozen voor Multi-User MIMO technologie. Deze technologie is onderdeel van de nieuwste 802.11ac Wave 2 Wi-Fi standaard waarbij meerdere gebruikers gelijktijdig toegang hebben tot de maximale capaciteit van het access point. Hierdoor wordt de totale capaciteit van het Wi-Fi netwerk aanzienlijk verhoogd met een ongekende gebruikerservaring als resultaat.

Super high-capacity Wi-Fi
De Ruckus Wireless producten worden wereldwijd in talloze high-density omgevingen gebruikt met speciaal ontwikkelde high-capacity producten voor stadions. Voor Alcadis is het AFAS stadion het vierde stadion dat zij voorziet van een super high-capacity Wi-Fi netwerk met de producten van Ruckus Wireless. Alcadis heeft als netwerkspecialist ook de benodigde onderliggende redundante infrastructuur in het stadion geïmplementeerd.

Over Telenet
Telenet spitst zich toe op het leveren van breedbandinternet, vaste en mobiele telefoniediensten en kabeltelevisie, aan gebruikers in Vlaanderen en Brussel via een hybride fiber-coaxnetwerk. Telenet is gevestigd in Mechelen, maar beschikt over contactcenters in Herentals, St-Truiden en Aalst en over regionale sites voor het verlenen van technische bijstand, verspreid over heel Vlaanderen. Telenet levert eveneens professionele communicatiediensten aan bedrijven in België en Luxemburg. De hoofdaandeelhouder van Telenet is Liberty Global. Kijk voor meer informatie op www.telenet.be.

Over Alcadis
Alcadis, gevestigd in Houten (NL), is de innovatieve netwerkspecialist met een focus op breedband en draadloze connectiviteit. Met professional services en een innovatief productportfolio is Alcadis een waardevolle partner voor service providers, operators en een breed partnerkanaal. In samenwerking met partners ontwerpt, realiseert en onderhoudt Alcadis duurzame private en publieke netwerken die klaar zijn voor het leveren van geavanceerde services. Alcadis is Carrier Partner, Value Added Distributor en Authorized Training Partner van Ruckus Wireless in de Benelux. Kijk voor meer informatie op www.alcadis.nl.

Over Ruckus Wireless
Ruckus Wireless, gevestigd in Sunnyvale (NYSE:RKUS) is een wereldwijde leverancier van geavanceerde draadloze oplossingen voor de mobiele infrastructuur markt. Het productportfolio omvat indoor en outdoor ‘Smart Wi-Fi’ access points, controllers en applicaties. De oplossingen worden geleverd via een partnerkanaal aan Enterprise, telecomproviders  & operaters met inmiddels 44.000 eindklanten. Dankzij gepatenteerde technologieën zoals Beamflex+ levert de Wi-Fi apparatuur van Ruckus Wireless superieur dekking, betrouwbaarheid en gebruikersgemak. Kijk voor meer informatie op www.ruckuswireless.com.
Laatste van Alcadis  
Alcadis benoemd tot Value Added Distributeur van Teltonika Networks

Alcadis voegt TP-Link toe aan portfolio

Alcadis benoemd tot Value Added Distributeur van het CommScope OneCell-portfolio
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 33 dagen
Alcadis contact  

Logo Alcadis

  +31(0)30-6585125
  marketing@alcadis.nl
  www.alcadis.nl
Alcadis sociaal  


Alcadis tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91124 persberichten
- 5977 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10274 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl