Lenovo kiest iRent als dé officiële verhuur- en demopool partner voor EMEA

Lenovo gaat met iRent werken als officiële verhuur- en demopool leverancier voor haar server en storage producten. iRent, Gold member van Lenovo, biedt Lenovo hardware te huur aan voor EMEA. Hiermee komt iRent tegemoet aan de groeiende vraag in de Nordics, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en de BeNeLux voor tijdelijke inzet van storage en server oplossingen. iRent heeft met deze unieke samenwerking diverse nieuwe Lenovo hardware-oplossingen toegevoegd aan haar verhuurportfolio. iRent heeft reeds een gerenommeerde naam opgebouwd in de tijdelijke inzet van server, storage en networking hardware. Met ruim 12 jaar verhuurervaring heeft iRent de nodige technische expertise en knowhow opgedaan om aan de toenemende vraag voor demodoeleinden van Lenovo hardware te kunnen voorzien, zowel nationaal als internationaal.

De unieke positie van iRent komt voornamelijk tot zijn recht met de ondersteuning van Lenovo, haar partners en eindgebruikers door de inzet van Lenovo-apparatuur op korte termijn (vanaf één week), zoals proof-of–concepts. Hiermee kan iRent de rol als facilitator voor haar vendoren en businesspartners verder benutten en doorvoeren. iRent levert ook Lenovo verhuurmogelijkheden aan klanten die een tijdelijke behoefte aan extra capaciteit hebben tijdens migraties, verhuizingen, disaster recovery’s, escalaties en andere IT projecten. De keuze van iRent voor Lenovo is tot stand gekomen vanwege iRent’s jarenlange IBM / Lenovo portfolio ervaring en de toenemende vraag naar Lenovo hardware-oplossingen in de Nordics, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en de BeNeLux.

“Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking met Lenovo. Het gedegen productportfolio en de doortastendheid van Lenovo geven ons het vertrouwen dat we samen met onze kennis van de verhuurmarkt en de Lenovo producten voldoen aan onze sterke groeiambities in de Nordics, DACH en BeNeLux regio. Geïnteresseerden kunnen nu gebruik maken van twee weken gratis testen op het gehele Lenovo portfolio via iRent. ”, aldus Sander van Laar, Business Manager van iRent.

=/=/=/=/=/=

Over iRent
iRent is onderdeel van OnDemand Group, een Nederlandse ICT-dienstverlener met een focus op de tijdelijke inzet van hardware. Naast de verhuur van Lenovo is iRent ook gespecialiseerd in de korte en middellange termijnverhuur van EMC, Cisco, Oracle, IBM en HPe hardware. iRent is de officiële demopartner van alle A merk vendoren en levert in heel EMEA aan de complete bedrijfskolom van vendor tot eindgebruiker. OnDemand Group is actief in EMEA met een uitgebreid productassortiment op het gebied van ICT-diensten; hardware verhuur, inkoop, verkoop, opkoop, support, installatie en pre-configuratie.

Voor meer informatie:
Sander van Laar, iRent, +(0)33 789 01 01, sander@irent.systems
Website: www.irent.systems