Datum: (781 dagen oud)
Bedrijf:

SDC Group distributeur van RouterBOARD-portfolio van MikroTik

SDC Group is per 4 april 2016 distributeur van RouterBOARD, een brede productlijn van router hard- en software van het Letse MikroTik.Met de producten MikroTik is op betaalbare manier complete netwerkinfrastructuur te bouwen, van thuiswerkplek tot datacenter. “We zijn erg enthousiast over de toevoeging van MicroTik aan ons portfolio”, zegt Vincent Kloos - DGA van SDC Group. “Met de RouterBOARD-productlijn dekken we networking in de hele breedte af.  Qua instap en pricing is het een merk dat heel goed past bij ons partnerkanaal.”

SDC verwacht dat de hardlopers van MikroTik de routers zijn die voor onderkant MKB om thuiswerkplekken en VoIP-telefonie mogelijk te maken. “Maar wanneer onze partners tegen grote projecten aanlopen voor bijvoorbeeld core-routing, is dat ook met MikroTik in te vullen. Die oplossing hadden we nog niet in ons portfolio”, zegt Aris Vink – Pre sales manager van SDC Group.

De MikroTik-producten kunnen worden ingezet in alle networking-situaties zoals het opzetten van VoIP-netwerk, VPN’s, Quality of Service-configuraties, routingprotocollen, firewalls en overige security. De producten zijn geschikt voor verschillende toepassingen: voor grote en kleine omgevingen en zowel binnen als buiten. Het absolute voordeel van MikroTik is dat elk product van deze Letse fabrikant op exact dezelfde software draait. Wanneer een partner een router voor een thuiswerkplek kan configureren kan hij ook de MikroTik-oplossingen voor grotere en complexere projecten inrichten.

Een interessant onderdeel in het RouterBOARD-portfolio van MikroTik is de oplossing waarmee een straalverbinding tussen twee vestigingen opgezet kan worden, waardoor twee locaties kunnen draaien op één netwerk voor data en telefonie.

SDC is officieel MikroTik Trainingscenter en verzorgt voor partners de driedaagse basistraining van partner, vereist voor certificering.

De producten van MikroTik zijn per direct verkrijgbaar bij SDC Group.

OVER SDC GROUP
SDC Group is distributeur van technisch hoogwaardige bedrijfscommunicatie-oplossingen voor het MKB. Tot onze klantenkring behoren gekwalificeerde Telecom en ICT bedrijven, maar ook organisaties in de installatiebranche. Samen met onze partners bieden wij complete oplossingen in diverse verticale markten aan. Belangrijk uitgangspunt daarbij is het hoge serviceniveau aan onze partners. SDC Group bestaat uit de onderdelen:  SDC Logistics BV, SDC Academy, SDC Professional Services, SDC Marketing & Sales. Partners & Friends is het ondersteunende partnerprogramma van SDC Group dat deze onderdelen en onze partners met elkaar verenigd.
www.sdcgroup.nl

OVER MIKROTIK
MikroTik is a Latvian company which was founded in 1996 to develop routers and wireless ISP systems. MikroTik now provides hardware and software for Internet connectivity in most of the countries around the world. Our experience in using industry standard PC hardware and complete routing systems allowed us in 1997 to create the RouterOS software system that provides extensive stability, controls, and flexibility for all kinds of data interfaces and routing. In 2002 we decided to make our own hardware, and the RouterBOARD brand was born. We have resellers in most parts of the world, and customers in probably every country on the planet. Our company is located in Riga, the capital city of Latvia.
www.mikrotik.com

-- einde bericht -- 

NOOT VOOR REDACTIE, niet voor publicatie.
Voor meer informatie over SDC Group, MikroTik kunt u contact opnemen met:

SDC Group

Patrick Rijnbout
Tel. +31 (0)314 37 11 11
patrick@sdcgroup.nl

Over www.mikrotik.com