www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlContentbureau
2481 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1385 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

IT’ers hebben weinig zicht op effectiviteit securitymaatregelen

Integrale aanpak met aandacht voor prevent, detect en react is essentieel

Utrecht, 6 april 2016 – Meer dan één op de drie IT’ers (36%) heeft moeite om zicht te krijgen op de effectiviteit van getroffen securitymaatregelen. Dit blijkt uit onderzoek van Telindus onder 402 IT-professionals. Het resultaat bevestigt dat security bij veel organisaties hoge prioriteit krijgt, maar het nog lastig is om dit effectief in te richten. 35 procent van de respondenten heeft dan ook behoefte aan hulpmiddelen om aan te tonen dat hun organisatie qua securitymaatregelen voldoet aan wet- en regelgeving.

Werkdruk rond security
Door het gebrek aan inzicht worstelen IT-afdelingen ook met de extra werkdruk die securitymaatregelen met zich meebrengen. 31 procent van de IT-professionals is op zoek naar methoden om de operationele werkzaamheden rondom security te verminderen. Eenvoudiger extra capaciteit en kennis over IT-beveiliging bijschakelen (20%) en het minimaliseren van de diversiteit in beveiligingsproducten (18%) worden als een minder dringend probleem gezien. 



Harm de Haan, Manager Consultancy & member Advisory Board bij Telindus: “Security is in de afgelopen jaren compleet veranderd, onder invloed van mobility en de ontwikkeling van internet. Organisaties staan op meerdere zichtbare en onzichtbare manieren in contact met de buitenwereld, dus alleen een firewall werkt niet meer. Het valt op dat veel IT-afdelingen moeite hebben om een security-aanpak op de rails te krijgen die rekening houdt met de IT-omgeving van vandaag de dag. Niet alleen het voorkomen van een breach zou aandacht moeten krijgen, ook de processen die in gang worden gezet bij een digitale inbraak zijn ontzettend belangrijk. Hoe detecteer je een inbraak tijdig, hoe reageer je er vervolgens op en hoe monitor je dit proces? Security vraagt om een integrale aanpak, met aandacht voor prevent, detect en react in de volledige infrastructuur. Dit biedt de IT-afdeling veiligheid en inzicht in het effect van getroffen maatregelen.”

Meer informatie
De resultaten van het onderzoek en de visie van Telindus op security zijn verwerkt in de whitepaper ‘End-to-end security: zelf doen of uitbesteden?’. Deze is vrijblijvend te downloaden via http://www.telindus.nl/nieuws-events/end-to-end-security-zelf-uitbesteden/

Ook organiseert Telindus op donderdag 12 mei 2016 een Trend Watch met het thema ‘IT Security, dat regel je toch wel even?’. Inschrijven kan via http://www.telindus.nl/nieuws-events/trend-watch-it-security-regel-toch-wel-even/

Over Telindus
Telindus, onderdeel van Proximus, is de onafhankelijke specialist en leverancier op het gebied van access-, connectivity- en datacenteroplossingen in combinatie met security, managed services en multi-vendor support. De eisen aan IT worden steeds extremer, waardoor kennis van de keten nodig is. Doordat individuele componenten in zowel de datacenter-, connectivity- als access-laag steeds verder integreren, zijn deze niet meer los van elkaar te zien. De kennis en expertise van Telindus op het gebied van end-to-end infrastructuuroplossingen sluiten hier naadloos bij aan. Met deze oplossingen richt de organisatie zich op het garanderen van optimale en veilige toegang tot de volledige infrastructuur en maximale beschikbaarheid: overal, vanaf iedere plek.

Telindus heeft strategische partnerships met belangrijke virtualisatie-, netwerk-, storage-, backup-, telecom- en securityleveranciers als Ciena, Cisco, Juniper, EMC, NetApp, VMware, CommVault, Quantum, Nutanix, Infinera, Vasco Data Security, VCE en Riverbed. Daarnaast beschikt de organisatie over een geavanceerd democenter waar de nieuwste technologieën live gedemonstreerd worden. Voor meer informatie bezoek www.telindus.nl of volg Telindus via twitter.com/telindus_NL.

Meer informatie:
Marcommit
Reinder Suijker
telindus@marcommit.nl
035-582 27 30
Laatste van Telindus  
20 dec 2019 Newzoo kiest voor gemoedsrust in de cloud met Telindus

10 dec 2019 Versleutelen van WAN-verbinding gebeurt te vaak niet volgens IT-beslissers

27 nov 2019 Gemeente Amsterdam vertrouwt IT-netwerk en beheer toe aan Telindus
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1385 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Telindus contact  

Logo Telindus

  (030) 247 77 11
  info@telindus.nl
  www.telindus.nl
Telindus sociaal  


Telindus tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo Puur Data
Logo Descartes
Logo Extreme Networks
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Logo Eaton
Logo Pro Contact
Logo PA Consulting
Logo Newion
Logo Red Hat, Inc.
Logo Genesys
Logo Qualys
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87523 persberichten
- 5589 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7199 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureau