Datum: (810 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Cloetta kiest voor Interoute’s digitale infrastructuur platform

Interoute Cloud Connect versnelt en optimaliseert toegang tot cloudapplicaties, wat Cloetta’s verhuizing naar Microsoft Office 365 ondersteunt.Amsterdam, 5 april 2016Interoute, eigenaar van een wereldwijd cloudserviceplatform en van een van Europa’s grootste netwerken, kondigt vandaag aan dat Cloetta, een toonaangevende snoepfabrikant, kiest voor Interoute Cloud Connect (ICC). Dit platform ondersteunt Cloetta’s migratie naar cloud-gebaseerde Microsoft Office 365 applicaties en helpt Cloetta effectief om te gaan met wereldwijde gebruikerseisen aan flexibel mobiel werken.

Cloetta maakt snoep, chocolade, jelly beans, noten en kauwgomproducten, die wereldwijd in meer dan 50 landen verkocht worden. In Nederland is Cloetta het bedrijf achter bekende snoepmerken als Red Band, Venco, Sportlife en King. Het bedrijf heeft 2500 medewerkers en fabrieken in meer dan tien verschillende landen. Door de migratie van lokale kantoren naar Microsoft Office 365 en het toenemende gebruik van cloud-gebaseerde applicaties, groeide binnen Cloetta de behoefte aan een netwerkoplossing die flexibeler werkstijlen faciliteert.

ICC werkt als een cloud-versneller en optimaliseert op intelligente wijze de data-uitwisseling tussen lokale kantoren en de private cloud van het hoofdkantoor. Ook versnelt het de dienstverlening vanuit verschillende publieke clouds. Interoute’s core digitale backbone, met ICC actief aan de randen van het netwerk, biedt lokale kantoren snelle internettoegang tot applicaties die ze binnen een veilige, gecontroleerde omgeving nodig hebben en die geïntegreerd is met het core MPLS-netwerk dat Cloetta’s bedrijfskritische dataverkeer faciliteert.

Op 26 verschillende locaties van Cloetta in Europa is ICC-apparatuur geïnstalleerd en geïntegreerd in de VPN, maar wordt ook veilig lokale internettoegang geboden voor lokale applicaties en cloud-gebaseerde diensten. ICC helpt Cloetta het gebruik van zijn lokale internet te maximaliseren om zijn bedrijfsnetwerk op een kosteneffectieve manier bij te staan. Een belangrijk voordeel van ICC voor Cloetta is dat het IT-team van de snoepfabrikant volledige controle krijgt over de routering van verkeer over het netwerk, met service monitoring in real-time. Ieder geïnstalleerd ICC device beschikt over een ingebouwde firewall, netwerkversnellingssoftware en dynamische path-selectie om applicatieverkeer te routeren en prioriteren. Dit biedt optimale prestaties, zelfs over lokale internetverbindingen.

Magnus Nilsson, Operations Manager van Cloetta, laat weten: “Wij zijn een bedrijf met durf en hebben daarom een provider nodig die net als ons vooruit denkt. Interoute Cloud Connect helpt ons kosten te verminderen, is snel, flexibel en biedt ons het beste uit twee werelden: een veilig netwerk met Quality of Service, evenals versnelde, veilige lokale toegang tot het open internet en applicaties in de cloud.”

Martijn ten Kate, Country Manager bij Interoute in Nederland, zegt: “Cloetta is extreem succesvol in het acquireren en samenvoegen van regionale snoepmerken. Toch worstelde zijn groeiende mobiele werknemersschare met de interactie van digitale systemen via Microsoft Office 365, vanwege onvoorspelbare lokale internetlijnen. Interoute Cloud Connect heeft de prestaties van Office 365 verbeterd door het lokale internet te optimaliseren en directe toegang te bieden tot Cloetta’s belangrijkste zakelijke applicaties in de Interoute cloud.”

Over Cloetta
Cloetta is opgericht in 1862 en is een toonaangevend snoepmerk in de Nordics, Nederland en Italië. De producten van het bedrijf worden in meer dan 50 landen wereldwijd verkocht. Tot het portfolio van Cloetta in Nederland horen sterke merken als Red Band, Venco, Sportlife, King, Xylifresh en Läkerol. Cloetta beschikt over 13 productiefaciliteiten in zes landen. Het aandeel Cloetta (Bshares) wordt verhandeld op de Nasdaq Stockholm. Meer informatie over Cloetta is te vinden op www.cloetta.com.

Over Interoute
Interoute is eigenaar en operator van een van Europa's grootste netwerken en een wereldwijd cloud services platform, dat twaalf eigen datacentra, veertien Virtual Data Centers, 31 colocatiecentra en nog eens 195 geconnecteerde partnerdatacentra door geheel Europa heeft. Het full-service Unified ICT-platform van Interoute bedient grootzakelijke klanten en multinationals, alle grote Europese telecomaanbieders, overheden en universiteiten. De Unified ICT-strategie van het bedrijf is bij uitstek geschikt voor organisaties die zoeken naar een schaalbaar en veilig platform zonder beperkingen, wat de basis vormt voor hun spraak-, video-, computing- en datadiensten. Interoute heeft kantoren op het gehele Europese vasteland en in de VS, en is eigenaar en operator van stedelijke netwerkringen in de belangrijke Europese zakencentra. Voor meer informatie: www.interoute.nl. Volg ons op ook Twitter: @InterouteNL.Toekomstgerichte verklaringen
Dit persbericht bevat bepaalde verklaringen over de toekomst. Een toekomstgerichte verklaring is een verklaring die niet verwijst naar feiten of gebeurtenissen in het verleden en is te herkennen aan het gebruik van termen als ‘volgens verwachting’, ‘heeft als doel’, ‘gaat ervan uit’, ‘gelooft’, ‘kan’, ‘zal’, ‘verwacht’, ‘schat in’, ‘voorspelt’, ‘van plan’, ‘is van mening’, ‘mogelijk’, ‘voorziet’ en vergelijkbare of ontkennende variaties daarvan, die bedoeld zijn om een toekomstgerichte verklaring te verwoorden. Dit geldt met name voor verklaringen die gaan over toekomstige financiële resultaten, plannen of over zakelijke of managementverwachtingen, toekomstige groei of winstcijfers en over algemene economische omstandigheden en wetten en regelgeving en andere zaken die op Interoute betrekking hebben.

Toekomstgerichte verklaringen geven de huidige visie van het management van Interoute (hierna: het management) op toekomstige gebeurtenissen weer; die visie is gebaseerd op de aannames van het management en is onderhevig aan bekende en nog niet bekende risico’s, onzekerheden en andere factoren die ervoor kunnen zorgen dat de daadwerkelijke resultaten, prestaties en successen van Interoute feitelijk kunnen verschillen van de toekomstige resultaten, prestaties en successen zoals die zijn uitgesproken of geïmpliceerd in deze toekomstgerichte verklaringen. Het zich voordoen of juist het zich niet voordoen van bepaalde aannames kan ervoor zorgen dat de daadwerkelijke financiële situatie en resultaten van Interoute feitelijk verschillen van, of niet voldoen aan de verwachtingen die in deze toekomstgerichte verklaringen uitgesproken of geïmpliceerd zijn.

De zakelijke activiteiten van Interoute kunnen beïnvloed worden door verschillende risico’s en onzekerheden die er ook voor kunnen zorgen dat de toekomstgerichte verklaringen, schattingen of voorspellingen feitelijk verschillen van de verklaringen die zijn uitgesproken of geïmpliceerd door de toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht. De informatie, meningen en toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht gaan alleen over dit moment en kunnen zonder bericht gewijzigd worden. Interoute is niet verplicht om wijzigingen, updates of bevestigingen van een toekomstgerichte verklaring te publiceren of te verspreiden als er ontwikkelingen of gebeurtenissen zijn die betrekking hebben op de inhoud van dit persbericht.

Interoute Persdesk
Marjolein Jonker
+31 (0)23 555 34 24
interoute@yellow-communications.com
www.interoute.nl