Gigaset pro gecertificeerd voor My-Connect-platform (Mitel Telepo) van BusinessCom

Certificering biedt totaaloplossing van cloudplatform en zakelijke Gigaset pro-oplossingen

Arnhem, 05 april 2016 – Gigaset pro, leverancier van innovatieve zakelijke-communicatieoplossingen voor organisaties, is gecertificeerd voor het My-Connect-platform (Mitel Telepo) van BusinessCom – de distributeur van IT-, VoIP- en telecommunicatieoplossingen. Met My-Connect biedt BusinessCom klanten een aantal cloudgebaseerde diensten – waaronder hosted telefonie, SIP-trunking, Access xDSL of FttH-verbindingen en VAMo. Dankzij de certificering van diverse Gigaset pro-producten – waaronder singlecell- en multicell-DECT-oplossingen en de Maxwell Basic, 3 en 10 – voor het My-Connect-platform, bieden Gigaset pro-resellers eindklanten vanaf nu een totaaloplossing inclusief cloudplatform en gecertificeerde producten. Zo profiteren eindklanten nog meer van de reseller als one-stop-shop.

Het My-Connect-platform en Gigaset pro
My-Connect biedt alle mogelijke telefonietoepassingen waaraan organisaties behoefte hebben: van gewoon bellen met een vast toestel tot en met een geïntegreerde oplossing tussen verschillende toestellen. Het is gebaseerd op het Telepo-platform van Mitel en is de eerste clouddienst in Nederland, die werkt op dit platform. Telepo is een uiterst betrouwbaar platform dat wordt gebruikt door meer dan vijftien serviceproviders in Europa – waaronder Tele2 en Telia uit Zweden –, die gezamenlijk al ruim driehonderdduizend actieve poorten hebben, verdeeld over tienduizend organisaties. My-Connect wordt exclusief aangeboden door BusinessCom.

Pieter van Eldonk, directeur van BusinessCom: “We zijn zeer tevreden met de certificering van de Gigaset pro-producten voor ons My-Connect-platform. Het biedt ons veel kansen om nog succesvoller te zijn en de adresseerbare markt verder te vergroten. Als onderdeel van het Gigaset pro Partner Network werken we al geruime tijd samen met Gigaset pro. Met de certificering breiden we ons platform verder uit met innovatieve zakelijke-communicatieoplossingen, waaronder de gloednieuwe vaste-IP-telefoons Maxwell Basic en Maxwell 3, en de verschillende singlecell- en multicell-DECT-oplossingen van Gigaset pro voor uitstekende geluidskwaliteit.”

Bas Bakker, Technical Salesmanager Benelux bij Gigaset pro: “De certificering is niet alleen goed nieuws voor Gigaset pro-resellers die klanten vanaf nu een totaaloplossing bieden en zo een grotere afzetmarkt creëren. Ook de eindgebruiker profiteert en krijgt toegang tot een complete lijn van communicatieoplossingen compatibel met het My-Connect-platform, waardoor zij altijd beschikken over een betrouwbare, hoogwaardige en bewezen communicatieoplossing. Inclusief techniek van Duitse kwaliteit en ontworpen met de focus op de gebruikerservaring.”

###

Over Gigaset pro
Gigaset pro – onderdeel van de Gigaset Group – bedient zakelijke klanten over de gehele wereld met zijn brede portfolio van premium producten en biedt professionele communicatieoplossingen, op maat gemaakt, voor elk bedrijf. De producten van Gigaset pro zijn erop gericht uitstekende prestaties te leveren op elk gebied – of dat nu gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit of compatibiliteit is. Gigaset distribueert zijn pro-portfolio via een netwerk van gecertificeerde partners met een focus op EMEA.

Neem voor meer informatie contact op met:
LVTPR
Eline Alberts / Marcel Klein
T 030 65 65 070
E gigasetpro@lvtpr.com