www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1289 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Curvature in Gartner-rapport aangewezen als Top Performer in TPM-markt

Lijnden, 4 april 2016 – Curvature, innovatief leverancier van IT-infrastructuur en -diensten, is in een vergelijkend onderzoeksrapport van bureau Gartner betiteld als Top Performer in de markt voor onderhoud door derde partijen (Third Party Maintenance). In het onderzoek ‘Leveraging Third-Party Maintenance Providers for Data Center and Network Maintenance Cost Optimization, North America’, schrijft Gartner dat “interesse en vraag van eindgebruikers naar onafhankelijke supportleveranciers wordt gevoed door de behoefte aan kostenoptimalisatie, vooral voor datacenter- en netwerkapparatuur waarvan de garantie is verlopen of de End-of-Service-Life (EOSL) termijn is verstreken”.

Onderzoeksdirecteur Christine Tenneson van het Gartners Managed Business and Technology services team schrijft in het in maart 2016 verschenen rapport: “TPM-contracten laten klanten gemiddeld 60 procent besparen ten opzichte van de OEM-adviesprijzen voor onderhoud. Afhankelijk van apparaat type, locatie en productdichtheid, merkt Gartner op dat tussen 50 en 95 procent in vergelijking met een OEM-prijslijst bespaard kan worden.”

“Wij stellen het zeer op prijs dat Gartner de aandacht vestigt op onderhoud door derden en wij geloven dat dit bevestigt wat klanten ons al jaren vertellen, namelijk dat zij meer aanschaf- en supportopties wensen dan OEM’s bereid zijn te geven”, zegt Mike Sheldon, directeur en CEO van Curvature. “Het maakt ons trots gezien te worden als een voortreffelijke leverancier van netwerkdiensten; een tak die onze groeiende server- en storage ondersteuningsoplossingen complementeert.”

Al bijna tien jaar kunnen organisaties wereldwijd vertrouwen op Curvature’s NetSure onderhoudsprogramma om apparatuur van onder meer Cisco, HP, Sun, IBM, Dell, EMC en NetApp te laten ondersteunen. “Onderzoeksbureaus doen wereldwijd steeds vaker studies naar de voordelen van TPM. Dit rapport van Gartner laat zien dat OEM-ondersteuning een onnodig kostbare aangelegenheid kan zijn”, zegt Jasper Willem Aalbers, Director Strategic Alliances EMEA bij Curvature.

In het onderzoek is een groot aantal leveranciers tegen het licht gehouden. Leveranciers die voor de titel Top Performer in aanmerking willen komen, moeten in ieder geval wereldwijd opereren, een aanzienlijk marktaandeel hebben, naamsbekendheid hebben opgebouwd, een goede dienstverlening strategie hebben ontwikkeld, processen in hoge mate geautomatiseerd uitvoeren en over strategieën beschikken die het kanaal bedienen. Curvature is één van de twee partijen die zich Top Performer mag noemen.

“We zijn er trots op dat we met ons Europees hoofdkantoor in Amsterdam door Gartner geroemd worden voor onze sterke Europese aanwezigheid. We zijn dan ook in staat om onze wereldwijde klanten snelle responstijden en serviceniveaus te garanderen,” geeft Aalbers aan.

Aalbers vervolgt: “De besparingspercentages die in het onderzoek worden genoemd, spreken vooral de CIO’s en CFO’s aan. Third-party support kan hetzelfde of zelfs een hoger niveau dan OEM-support bereiken. Daarnaast gaat apparatuur vaak langer mee dan de drie tot vijf jaar die leveranciers voorschrijven.”

Met Curvature’s NetSure hebben bedrijven de flexibiliteit om de levensduur van huidige generatie en end-of-life producten te verlengen, terwijl ze tegelijkertijd besparen op operationele kosten en kapitaalinvesteringen. Met NetSure zijn een scala aan flexibele serviceniveaus beschikbaar, waaronder 24 x 7 wereldwijde technische support, hardware vervanging binnen vier uur wereldwijd en on-site support. Klanten hebben ook de mogelijkheid het NetSure portal te gebruiken om al hun NetSure en OEM server-, storage-, en netwerkonderhoudscontracten te beheren.

Aanvullende bronnen
Het Gartner TPM-rapport is via deze link in te zien. Een uitgebreide (Engelstalige) toelichting vindt u in deze blog.

Over Curvature 
Curvature verandert de manier waarop ondernemingen hun apparatuur en onderhoudsdiensten voor hun netwerken en datacenters bij verschillende leveranciers inkopen, onderhouden en upgraden. Het voormalige Network Hardware Resale (NHR), groeide sinds de oprichting in 1986 uit tot een betrouwbare, strategische partner voor meer dan 10.000 organisaties wereldwijd. Tot de klantenkring van Curvature behoren onder meer de grootste telecommunicatiebedrijven, financiële dienstverleners en de top 1.000 ondernemingen. Het hoofdkantoor van Curvature bevindt zich in het Californische Santa Barbara. De onderneming heeft zich gespecialiseerd in het op een vooruitstrevende manier vervangen van hardware en het management van productlevenscycli voor netwerk- en datacenterapparatuur en zorgt voor wereldwijde 24 x 7 technische ondersteuning vanuit de hoofdvestigingen in Amerika, Europa en Azië. Voor meer informatie: www.curvature.com


Curvature Persdesk

Karin van Geelen
+31 23 555 34 24
curvature@yellow-communications.com
www.curvature.com
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Curvature  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Persberichten van dinsdag 15 oktober 2019  
NewChannel en Keeper Security stellen zakelijk wachtwoordbeheer veilig

Managementboek van het Jaar 2019 ‘Alles Transactie’ nu ook beschikbaar in het Engels 

GTT levert SD-WAN en SIP Trunking aan Greenyard voor een kosteneffectieve cloudstrategie

In 0,00043 sec van Schiphol naar Science Park en terug: Interxion verbindt vitale Amsterdamse regio’s met ultrasnelle verbindingen

BNW Consulting, eigenaar van PowerConnect, presenteert Ymor als exclusieve distributeur voor Europa

Helft van de Nederlandse werknemers solliciteert onder werktijd

Building Blocks benoemd tot Cool Vendor in IT Services door Gartner

Google Nest Mini: 2x zoveel bas, klaar voor de toekomst

Workfront koopt startup Atiim voor Strategic Goals Management

UiPath koopt StepShot en voegt procesdocumentering toe aan zijn toonaangevende RPA-platform

UiPath koopt ProcessGold en biedt voortaan ongeëvenaard inzicht in dataprocessen

Xerox kiest transparent als Kleur van het Jaar 2020

CP2E-serie alles-in-één controller van Omron maakt IoT mogelijk in compacte toepassingen
PanCompany BV is Great Place to Work Certified!

Meet Maunt: preferred supporter van data-architectuur

Conscia ontvangt twee Cisco partner-awards

Slechts een op de vijf Nederlanders bespreekt probleemschuld met omgeving 

Uniserver sluit partnership met ICT-dienstverlener Valid

Fortinet lanceert FortiCWP: dynamische beveiliging van workloads in multi clouds
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1289 dagen
PR contact  
Logo Lubbers De Jong
Curvature contact  
Logo Curvature
  +31 (0) 20 449 9292
  www.curvature.com
Curvature sociaal  
Curvature tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Innopay
Logo GTT Communications
Logo Interxion
Logo Ymor
Logo XpertHR
Logo Building Blocks
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl