www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 43 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Franssen Communicatie

InterSystems HealthShare scoort hoog in KLAS onderzoek naar toekomstbestendige technologie voor het delen van patiëntengegevens

CAMBRIDGE, Mass,  april  2016 — InterSystems, mondiaal toonaangevend in technologie voor de zorgsector, maakt bekend dat InterSystems HealthShare® de hoogste score heeft behaald voor wat betreft de klantenwaardering voor  technologie die zich onafhankelijk van EMR (Electronic Medical Record systemen) laat toepassen. Deze beoordeling is vastgelegd in het recent verschenen rapport “HIE 2016: Shifts in Vendor Performance and Provider Outlook”.

Het rapport vormt de weergave van interviews  met 332 zorgleveranciers in het kader van een studie, uitgevoerd door  KLAS,  een onafhankelijk onderzoeksbureau, gespecialiseerd in IT voor de zorgsector . Het bureau onderzocht de huidige situatie op de HIE markt (Health Information Technology) en de zoektocht naar betrouwbare en relevante oplossingen, alsook de transformatie daar naar toe. InterSystems HealthShare behaalde een score van  87,1. Gemeten naar de overige beoordelingen in het totale onderzoek is dit de op één na hoogste score en in de EMR onafhankelijke categorie de hoogste.  De respondenten van het onderzoek geven daarmee een krachtig signaal, zowel voor de actuele prestaties als voor de toekomstige verwachtingen .

KLAS beschrijft interoperabiliteit als de sleutel tot het succes van populatie gerichte zorginitiatieven die de transitie naar resultaatgerichte zorg ondersteunen. De samenstellers zeggen daarover:  “zonder de mogelijkheid om patiënten informatie te delen  en zorgprocessen te laten transformeren, mogen zorgverleners niet verwachten dat ze de kwaliteit van hun dienstverlening kunnen verbeteren en eventuele nadelige financiële consequenties kunnen ontlopen.”


(Bron: KLAS, “HIE 2016: Shifts in Vendor Performance and Provider,” februari 2016, pagina 2)

Op de vraag van KLAS aan zorgverleners of hun technologieleveranciers kunnen voorzien in de vraag naar functionaliteit voor interoperabiliteit  in de komende jaren, behoorde InterSystems tot  de partijen die het beste scoorden: “negen van de tien klanten zegt dat InterSystems de komende 3 jaar hun HIE-wensen kan vervullen. Ze verwachten dat  InterSystems op elke verandering in het technologielandschap positief zal reageren.”

Andere opmerkingen van HealthShare klanten in het rapport zijn:
  • “Een sterk punt van InterSystems is dat ze ons voorzien van een strategisch platform voor informatiebeheer waarmee we echt alles kunnen doen, wat we willen.”
  • “InterSystems luistert goed naar zijn klanten. We overleggen voortdurend met onze contactpersonen bij InterSystems. Hun helpdesk medewerkers zijn zeer behulpzaam en de medewerkers van het accountteam denken proactief met ons mee.”
  • “De klinische incident  rapportages van InterSystems zijn heel goed. Die zijn belangrijk voor de afdelingen van onze organisatie met programma’s, gericht op analyse en in kaart brengen van actuele risico’s. Daarmee kunnen ze het aantal te voorkomen fouten reduceren. Op die incidentrapportages kunnen afdelingen zich abonneren, waardoor ze direct kunnen reageren, wanneer hun patiënten opduiken in de overzichten.”
  • “ Vooral de werking van HealthShare Information Exchange kan ik erg waarderen omdat het overweg kan met verschillende berichtenstructuren. Het product is erg flexibel,  terwijl de analytische functionaliteit indrukwekkend is. Aan het analyseren van ongestructureerde tekst moeten we nog beginnen.”
  • “ Interoperabiliteit gaat in de komende drie jaar andere vormen aannemen en de partijen die zich daarmee bezighouden zullen zich daarop moeten instellen. Koppelingen zullen geheel anders tot stand komen dan nu. FHIR standaarden zorgen ervoor dat  systemen met elektronische  patiëntendossiers onderling data gaan uitwisselen zonder een overkoepelende HIE architectuur. Een register voor de exacte locatie van databestanden is niet opgenomen in de FHIR standaard. InterSystems bereidt zijn platform alvast voor op het afhandelen van dergelijke aanvragen. Daarmee maken zij onze strategie toekomstbestendig.”

“KLAS scorelijsten zijn heel betrouwbaar, want ze komen voort uit de voorkeuren van zorgverleners en zijn niet het resultaat van subjectieve warnemingen. Wij zijn zeer vereerd met de uitstekende beoordeling van onze klanten in het HIE technologierapport. We willen hen graag blijven bedienen met een platform waarmee zij hun lange termijn doestellingen kunnen waarmaken,” Aldus Joe DeSantis van InterSystems.

Meer informatie over het KLAS rapport is te vinden op   "HIE 2016: Shifts in Vendor Performance and Provider Outlook," en op  KLAS online  www.KLASresearch.com/reports.  

Over InterSystems
InterSystems levert de informatie machine achter diverse mondiaal zeer belangrijke applicaties in de medische sector, de financiële wereld,  de overheid en bij andere organisaties waar de zorg voor menselijk leven en levensonderhoud een rol speelt.  InterSystems is een leverancier van strategische technologie sedert 1978.  Het bedrijf is in privé handen,  heeft het hoofdkantoor in Cambridge in de Amerikaanse staat Massachusetts en wereldwijd diverse vestigingen. De softwareproducten worden dagelijks toegepast door miljoenen mensen in meer dan 100 landen.

Meer informatie is te vinden op www.intersystemsbenelux.com of te verkrijgen bij:

David Majster
Marketing Manager Benelux & France InterSystems Benelux BV
Tel. +32-(0)2-464.97.28 / Mobile +32-(0)475-27.28

Laatste van InterSystems Nederland  
InterSystems API Manager bewaakt API-verkeer tussen gedistribueerde softwareomgevingen

BLIJF BINNEN EN BUITEN BAAS OVER VEILIGE ZORGDATA

IRIS leverbaar via Amazon cloud
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 43 dagen
PR contact  

Logo Franssen Communicatie
InterSystems N.. contact  

Logo InterSystems Nederland

InterSystems N.. sociaal  


InterSystems N.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alleeninkt.nl
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo Personio
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91129 persberichten
- 5978 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10279 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.com