Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 38 dagen geleden)
Bedrijf:

Hotel Theater Figi voorzien van toekomstgerichte omgeving voor het leveren van de beste Wi-Fi met Ruckus Wireless

Hotel Theater Figi in Zeist heeft in december 2015 hun huidige netwerk vernieuwd met de producten van Ruckus Wireless. Het verouderde netwerk kon alle netwerkactiviteiten van vandaag de dag niet meer ondersteunen. Om alle bezoekers te voorzien van een betrouwbare Wi-Fi verbinding heeft Van Staalduinen Automatisering een geheel nieuw Wi-Fi netwerk geïnstalleerd.

Hotel Theater Figi biedt een breed scala aan culturele, culinaire congres-en overnachtingsfaciliteiten onder één dak. Hierbij beschikt het o.a. over een theater, bioscoop, congreszalen, restaurant en 4-sterrenhotel. Wanneer men vandaag de dag een hotelovernachting boekt wordt er altijd gekeken naar de beschikbaarheid van een Wi-Fi netwerk. Het was voor Hotel Theater Figi belangrijk om in deze vraag te kunnen voorzien. Het nieuwe Smart Wi-Fi netwerk biedt een toekomstgerichte omgeving waarmee zij te allen tijde het beste Wi-Fi netwerk kunnen blijven aanbieden aan alle bezoekers.

Altijd een optimale verbinding
Om het netwerk te blijven waarborgen heeft Hotel Theater Figi Van Staalduinen Automatisering aangewezen tot IT beheerder. Door middel van hun Cloudoplossing in combinatie met de Ruckus virtual SmartZone zijn zij in staat om het netwerk altijd optimaal te laten functioneren. Deze oplossing heeft Van Staalduinen Automatisering speciaal ontwikkeld voor de Hospitality branche. Hiermee kunnen zij op afstand het gehele netwerk beheren en mogelijke problemen op afstand verhelpen. Zodra Hotel Theater Figi ook maar enige problemen ervaart kunnen zij hen inschakelen zodat de bezoekers altijd voorzien worden van de beste  gebruikerservaring.

Om deze ervaring te kunnen bieden is er gebruik gemaakt van de Ruckus ZoneFlex R300 en R500 Access Points. Doordat deze access points seamless roaming ondersteunen kunnen de bezoekers zich vlekkeloos door het pand heen bewegen zonder dat zij de verbinding verliezen. Ook wordt er dankzij de BeamFlex technologie altijd het meest optimale pad richting de gebruikers verstuurd. Doordat hiermee de interferentie wordt omzeild zijn de access points van Ruckus Wireless in staat om meerdere gelijktijdige gebruikers te ondersteunen per access point. Dit resulteert dat er minder access points nodig zijn in vergelijking  tot het verouderde netwerk. Zo zijn er voor dit netwerk maar 28 access points gebruikt terwijl er voorheen 39 access points nodig waren. Het vernieuwde netwerk is in staat om de netwerkactiviteiten van tegenwoordig te ondersteunen en hierbij hoge doorvoersnelheden te blijven bieden aan alle bezoekers binnen Hotel Theater Figi.

Over Ruckus Wireless
Het Amerikaanse bedrijf Ruckus Wireless is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Wi-Fi apparatuur. Dankzij gepatenteerde technologieën levert de Wi-Fi apparatuur van Ruckus Wireless uitstekende dekking, betrouwbaarheid en gebruikersgemak. De Smart Wi-Fi producten zijn speciaal ontwikkeld om snelle en betrouwbare in- en outdoor Wi-Fi connectiviteit te bieden op de meest veeleisende locaties, voor veel gelijktijdige gebruikers.
www.ruckus.nl

Over Van Staalduinen Automatisering
Van Staalduinen Automatisering is specialist in hotelautomatisering sinds de oprichting in 1995. Wij verlenen 24 uur per dag, 7 dagen per week ICT-diensten aan hotels in binnen- en buitenland, van Vlieland tot Saint Aygulf en van Akersloot tot Berlijn.
www.vsa.nl

Over Hotel Theater Figi
Figi biedt een breed scala aan culturele culinaire, congres- en overnachtingfaciliteiten. Onder één dak treft u een theater en bioscoop, hotel, restaurants en talrijke vergader- en congreszalen, kort samengevat ‘Verassend Veelzijdig’. 
www.figi.nl
Laatste van Alcadis  
Alcadis benoemd tot Value Added Distributeur van Teltonika Networks

Alcadis voegt TP-Link toe aan portfolio

Alcadis benoemd tot Value Added Distributeur van het CommScope OneCell-portfolio
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 38 dagen
Alcadis contact  

Logo Alcadis

  +31(0)30-6585125
  marketing@alcadis.nl
  www.alcadis.nl
Alcadis sociaal  


Alcadis tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Clarity Benelux
Logo ISBW
Logo Techniekopleiding.nl
Logo GNX
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91086 persberichten
- 5974 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10260 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl