www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2499 volgen @ICTberichten
Datum: (1528 dagen geleden)
Bedrijf:

Insight en Universit brengen clouddiensten naar de mobiele werkplek

Universit platform biedt kansen voor Managed Mobility Service providers

Amsterdam, 31 maart 2016 Insight en Universit kondigen aan de krachten te bundelen. Gezamenlijke klanten kunnen hierdoor heel eenvoudig gebruik maken van het Insight cloud services potentieel. Het Universit platform maakt het mogelijk om hardware, cloud-oplossingen en telecom integraal in te kopen, verkopen, leveren en te beheren. Dit biedt ICT- dienstverleners de mogelijkheid de mobiele werkplek in de vorm van één dienst aan te bieden aan hun klanten.

Managed service providers hebben grote behoefte aan één omgeving voor het aanbieden van clouddiensten. Zij willen hun toegevoegde waarde vergroten door hun dienstenportfolio uit te breiden, zodat zij klanten voor een vast bedrag per maand een totaalpakket van diensten kunnen leveren voor de mobiele werkplek. Het cloud-platform van Universit voorziet hierin. Nu Insight toegetreden is tot Universit’s ecosysteem van leveranciers van clouddiensten biedt dit kansen voor zowel bestaande als nieuwe gebruikers van het Universit platform. Voor de partners van Insight (waaronder managed services providers en telecom resellers) is het nu zeer eenvoudig om Office 365, Dropbox, CRM Dynamics en vele andere clouddiensten uit het portfolio van de organisatie op te nemen in de diensten die zij aan klanten leveren. Hiermee vervalt de noodzaak om met iedere individuele cloudleverancier een apart contract aan te gaan, wat efficiencyvoordeel oplevert en verkorting van de time-to-market van nieuwe vormen van dienstverlening inzake de werkplek van de toekomst.

“De kansen voor distributeurs van clouddiensten in het mobiele domein groeien met de dag”, zegt Ron Van Bijsterveld, CEO van Universit. “Onze partners willen toegang tot een breed scala aan clouddiensten via ons platform. Door samen te werken met Insight voegen we een belangrijke leverancier toe die bijzonder waardevol is voor onze klanten die mobility managed services willen leveren. De klanten van Insight op hun beurt kunnen nu inspelen op de enorme markt voor mobiele werkplekken. Met het Universit platform kunnen zij alles afhandelen; van verkoop via inkoop tot operations en financiën.”

Rob Nouwens, Sales Director bij Insight Hosting & Cloud Solutions vervolgt: “Insight en Universit sluiten prachtig op elkaar aan als het gaat om het leveren van mobiele clouddiensten aan service providers. Als marktleider zoekt Insight voortdurend naar innovatieve producten en diensten voor de snel groeiende markt van ICT-dienstverleners. De samenwerking met Universit sluit naadloos aan op onze strategie”.

Over Universit
Cloudservices veranderen de manier waarop organisaties werken razendsnel en zorgen ervoor dat mobiele apparatuur steeds populairder wordt op de werkplek. Universit biedt ICT dienstverleners zoals operators, distributeuren, managed service providers en telecom resellers de mogelijkheid om de vele kansen die daardoor ontstaan maximaal te benutten. Dankzij Universit kunnen ICT dienstverleners de juiste mix van connectiviteit, hardware, cloudapplicaties en hun eigen toegevoegde waarde verkopen en beheren; van marketing via sales, inkoop en operations tot finance. Via het cloudplatform van Universit verkopen en beheren partners unieke en complete mobiele werkplekken. Hele sectoren, organisaties en werknemers worden daardoor voorzien van de mobiele werkplek van de toekomst. Daarmee kunnen ze overal en altijd werken met de apparatuur die zij wensen. Universit heeft wereldwijd ruim 100 partners die op basis van het platform mobility managed services verkopen en leveren aan duizenden organisaties en bedrijven. Ga voor meer informatie naar www.universitplatform.com.

Over Insight
Insight, in 1988 opgericht in de VS, helpt de business van klanten wereldwijd verder te brengen met behulp van ICT. Het bedrijf voorziet klanten van innovatieve IT-producten en -diensten, waaronder cloud- en werkplekoplossingen, die hen in staat stellen slimmer te werken en zo hun efficiency te verhogen en kosten te reduceren. Insight neemt daarbij desgewenst het gehele traject voor zijn rekening, van het uitbrengen van merkonafhankelijk, strategisch advies tot en met het implementeren van de benodigde oplossing(en), inclusief de bijbehorende eindverantwoordelijkheid. Insight heeft klanten in de sectoren Overheid, Zorg, Zakelijke dienstverlening, Industrie, Hosting en Handel. Het merendeel betreft organisaties met een omvang vanaf 100 tot 10.000 werkplekken. Insight streeft naar een langdurige relatie met klanten, waarbij transparantie, integriteit, respect en een persoonlijke benadering vooropstaan. In 2014 realiseerde Insight met 5.400 medewerkers een omzet van 5,3 miljard dollar. Daarmee was het bedrijf nummer 483 op de Fortune 500-ranglijst van dat jaar. Voor meer informatie: www.nl.insight.com.

Noot voor redacties:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersonen.

Contactgegevens:

Insight Enterprises Nederland
Thalya van Vloten
Tel. +31 (0)6 – 227 96 388
thalya.vanvloten@insight.com

The Communication Force

Nanda Bechtold
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
nandab@communicationforce.com

Universit

Daan van der Lugt
Tel. +31 (0)6 - 239 02 109
dvanderlugt@universitplatform.com
Laatste van Insight  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1528 dagen
Insight contact  

Logo Insight

  +31 (0)20 355 16 62
  nl.insight.com
Insight sociaal  


Insight tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Snowflake
Logo Snowflake
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo NetApp
Logo Databricks
Logo Onguard
Logo Staples Nederland
Logo Bynder B.V.
Logo Poly
Logo Arrow Electronics
Logo Vertiv
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Veeam Software
Logo Cloudian B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88532 persberichten
- 5709 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8144 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl