www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2499 volgen @ICTberichten
Datum: (1526 dagen geleden)
Bedrijf:

Demandware en foryouandyourcustomers bundelen krachten

Amsterdam, 29 maart 2016 – Vandaag kondigde foryouandyourcustomers een samenwerking met Demandware Technology aan. Deze krachtenbundeling stelt Demandware in staat om de kracht van zijn Commerce Cloud® te combineren met praktische adviezen en hands-on ondersteuning van gespecialiseerde consultants. Klanten van Demandware kunnen nu niet alleen snel de markt op, via foryouandyourcustomers hebben ze ook KPI’s en een routekaart naar succes binnen handbereik. Dit levert meer betrokken klanten op, en een sneller groeiende onderneming.

Gespecialiseerde kracht
Onder vakgenoten maakte Demandware al naam met zijn hoogwaardige Commerce Cloud-oplossing. ‘s Werelds meest gerenommeerde retailmerken kiezen voor dit schaalbare e-commerce platform. Om de mogelijkheden van Commerce Cloud optimaal te benutten, is breed inzicht in de data, processen en klantervaringen van een bedrijf onmisbaar. Omni-channel denken is immers ook omni-channel doen: om succesvol te zijn, moeten klanten  van Demandware over bewezen best practices en deskundige kennis beschikken.

Deskundige ondersteuning
De specialisten van foryouandyourcustomers zullen nauw samenwerken met de klanten van Demandware. Ze gaan hen helpen de juiste oplossingen te implementeren met geschikte IT-mogelijkheden en marketingmiddelen. Op basis van uitgebreide marktkennis over en ervaring met datastructuren en conversie-optimalisatie, stimuleert foryouandyourcustomers het succes van omni-channel commerce.

De expertise van foryouandyourcustomers helpt bedrijven op weg bij hun eerste stappen in e-commerce. Zo leren ze ondanks hun gebrek aan ervaring hoe ze valkuilen en bijbehorende consequenties kunnen omzeilen. Doordat foryouandyourcustomers adviseert over de nieuwe mogelijkheden die Demandware regelmatig uitrolt, kunnen klanten van Demandware Commerce Cloud optimaal blijven gebruiken. “Wij zijn .. dat het ervaren team van foryouandyourcustomers onze klanten helpt het fundament voor succes op de correcte wijze neer te zetten,” zegt Ian Matteson, vice president global business development bij Demandware. “Het selecteren van de juiste oplossing is één ding, maar het begrijpen van de dynamiek van de klant, kanalen, organisatie en data, is minstens zo belangrijk, zo niet belangrijker. foryouandyourcustomers assisteert klanten hierbij.”

Omni-channel optimalisatie
Met de samenwerking biedt Demandware zijn klanten het beste van twee werelden: een platform speciaal ontworpen voor e-commerce flexibiliteit én het deskundige advies waarmee ze hier zo goed mogelijk mee om leren gaan.

“Demandware geeft het juiste technische antwoord op de e-commercevraag,” zegt Alexander Oppel, CEO van foryouandyourcustomers. “Door met ons samen te werken, bieden ze hun klanten daarnaast de mogelijkheid om op basis van gericht en praktisch advies hun omni-channel commerce te optimaliseren en zo hun doelen te behalen. Onze ondersteuning maakt het klanten mogelijk om hun platform te ontwikkelen en verdere vooruitgang te boeken.”

Neem voor meer informatie contact op met Jeroen van Mierle, Director Sales foryouandyourcustomers, jvm@foryouandyourcustomers.com of +31 20 370 94 14

www.foryouandyourcustomers.com

--- EINDE ---

Over foryouandyourcustomers
Sinds 2011 stelt foryouandyourcustomers het succes van zijn klanten voorop, en dat van de klanten van zijn klanten. Het continu groeiend aantal communicatiekanalen is een ware uitdaging voor veel bedrijven. Met de ondersteuning van foryouandyourcustomers wordt een consistente klantervaring gecreëerd.

Met een verrassend eenvoudige en op vertrouwen gebaseerde integrale aanpak, helpt foryouandyourcustomers klanten hun kanalen, processen en systemen efficiënter te gebruiken. Het bedrijf ontwikkelt en gebruikt baanbrekende, elegante oplossingen. Waaronder productinformatiesystemen, omni-channel commerce platformen en mobiele oplossingen.
Laatste van foryouandyourcustomers  
Demandware en foryouandyourcustomers bundelen krachten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1526 dagen
foryouandyourc.. contact  

Logo foryouandyourcustomers

  Jeroen van Mierle, Director Sales
  +31 20 370 94 14
  jvm@foryouandyourcustomers.com
  www.foryouandyourcustomers.com
foryouandyourc.. sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo XXImo Mobility
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Cegeka
Logo Nextview
Logo CrowdStrike
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Nextens
Logo Banking Circle
Logo Waterland Private Equity Investments
Logo PA Consulting
Logo Zoom
Logo Red Hat, Inc.
Logo Aruba Nederland
Logo Lubbers De Jong
Logo Webfleet Solutions
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88491 persberichten
- 5704 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8104 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl