Datum: (842 dagen oud)
Bedrijf:

Dynatos, grootste Belgische partner van Lexmark Enterprise Software, opent kantoor in NederlandDynatos, onderdeel van de Cronos Groep en leverancier van oplossingen voor document- en vraaggestuurde processen, heeft een vestiging in Nederland geopend. Tot het portfolio behoren de software oplossingen van onder andere voormalig ReadSoft, Kofax en Aia Software, waarvan de laatste gespecialiseerd in Customer Communication Management. Veel klanten van Dynatos gebruiken SAP als financieel systeem, waarin de Dynatos oplossingen voor financiële proces automatisering volledig zijn geïntegreerd.

Gert-Jan de Vries, voormalig Managing Director van ReadSoft, is aangesteld als Managing Partner voor de Dynatos Benelux organisatie. De Vries is verantwoordelijk voor de verdere groei van de Dynatos België organisatie en opstart van de Nederlandse activiteiten vanuit de nieuwe locatie in Utrecht. “Door de toenemende groei en vraag naar onze diensten en oplossingen is dit voor Dynatos een logische stap. Wij zijn nu beter in staat om onze klanten op Benelux niveau te bedienen met diepgaande expertise en een breder scala aan innovatieve oplossingen.”

Over Dynatos
Dynatos is de Benelux specialist in automatisering van Purchase-to-Pay, Order-to-Cash en vraag- en documentgestuurde processen. Dynatos is een onderdeel van de Cronos groep, sinds 1991 leider op het gebied van IT- en business  gerelateerde oplossingen. Dynatos is integratiepartner van onder andere ReadSoft (Lexmark) en Windream, wereldspelers op het gebied van documentautomatisering.

Voor meer informatie:
Charlotte Akkermans – Marketing Manager Benelux
info@dynatos.nl
www.dynatos.nl