www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2500 volgen @ICTberichten
Datum: (1533 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Interoute cloud platform verslaat AWS, Azure en Rackspace in throughput, latency en overdrachtssnelheid

Onafhankelijk onderzoek vergelijkt netwerksnelheden in Amsterdam, Frankfurt, Londen, Madrid, Milaan, Parijs, New York en Santa Clara (Silicon Valley)

Amsterdam, 22 maart 2016Interoute, eigenaar van een wereldwijd cloudserviceplatform en van een van Europa’s grootste netwerken, maakt vandaag bekend dat zijn Interoute Virtual Data Centre (VDC) Cloud platform de beste resultaten boekt in wide area network (WAN)-prestaties. In onafhankelijk onderzoek werden de datacenterlocaties in Amsterdam, Frankfurt, Londen, Madrid, Milaan, Parijs, New York en Santa Clara (Silicon Valley) vergeleken met clouddiensten van Amazon Web Services, Microsoft Azure en Rackspace.

Prestaties van het netwerk zijn bepalend in de gebruikservaring van cloudgebaseerde softwareapplicaties. Weinig latency (netwerkvertraging) en een hoge throughput zorgen voor een responsieve, superieure ervaring voor gebruikers en laten een organisatie besparen op IT-kosten. Interoute VDC is een hypergeconvergeerd digitaal platform waarbij de cloud computing capaciteiten ingebouwd zijn in Interoute’s grote next-gen netwerk. Bij routering van data via de wereldwijde backbone, worden prestaties geoptimaliseerd en blijft netwerkvertraging tot een minimum beperkt.

Het volledige rapport, inclusief de gebruikte onderzoeksmethode, is hier te downloaden.

De belangrijkste onderzoeksresultaten voor Amsterdam zijn: 
  • Het netwerk van Interoute presteert 59 tot 403 procent beter tussen het Amsterdamse datacenter en het Amsterdamse user endpoint in vergelijking met Amazon, Microsoft en Rackspace.
  • Zowel Interoute als Microsoft beschikken over datacenters in Amsterdam. De providers scoorden als beste en op één na beste in de meeste tests. Echter bij Interoute treedt aanzienlijk minder latency op, wat resulteert in een hogere eindscore.
Wereldwijd zijn de belangrijkste bevindingen:
  • Interoute behaalde de hoogste totaalscore in elk van de zes Europese endpoints (Londen, Amsterdam, Frankfurt, Madrid, Milaan en Parijs), wat cruciaal is voor klanten die hoge eisen stellen aan netwerken en hun servers binnen Europa willen houden.
  • Interoute noteerde de hoogste totaalscore voor elk van de twee Amerikaanse endpoints (New York en Santa Clara).
Martijn ten Kate, Country Manager bij Interoute Nederland: “Succesvolle organisaties die strategieën ontwikkelen om hun activiteiten digitaal te transformeren zien de cloud als sleutel binnen deze evolutie. Platformprestaties zijn cruciaal als bedrijfskritische IT-activiteiten overeind moeten blijven tijdens de migratie, consolidatie en flexibele werkprocessen waar een digitale transformatie om vraagt. Zoals dit onafhankelijke rapport laat zien, is het wereldwijde cloudnetwerk van Interoute een snel digitaal platform dat de zakelijke behoefte naar een hoogwaardig presterende cloud-infrastructuur lokaal en wereldwijd ondersteunt.”

Danny Gee, Senior Analist van Cloud Spectator: “Gebruikers verwachten grote hoeveelheden data tussen hun cloudinfrastructuur en locaties buiten het bedrijfsnetwerk te kunnen verplaatsen. Het is belangrijk dat zij de werkelijke prestaties en de mogelijkheden van hun cloudaanbieder kennen. Bedrijven met gebruikers in de buurt van de steden die we voor dit rapport hebben getest, zouden bij het beoordelen van cloud serviceproviders rekening moeten houden met de grote verspreiding van Interoute’s datacenters en sterke netwerkprestaties.”

Als onderdeel van het onafhankelijke onderzoek, zette Cloud Spectator endpoints op in acht verschillende steden. Cloud Spectator testte netwerkprestaties tussen virtuele machines (vm’s) in de datacenters van cloudproviders en endpoint vm’s in het datacenter van een onafhankelijke hostingpartij in de betreffende stad. Dit om een realistisch beeld te krijgen van de gebruikservaring van een doorsnee zakelijke gebruiker. Er werd onder meer getest op (netwerk) throughput, latency en overdrachtssnelheid. Het rapport laat zien dat in alle vergelijkingen de diensten van Interoute een hogere eindscore behalen dan die van de andere providers. De in het rapport geanalyseerde data werd van 14 tot 23 januari 2016 vergaard.

Over Interoute
Interoute is eigenaar en operator van een van Europa's grootste netwerken en een wereldwijd cloud services platform, dat twaalf eigen datacentra, veertien Virtual Data Centres, 31 colocatiecentra en nog eens 195 geconnecteerde partnerdatacentra door geheel Europa heeft. Het full-service Unified ICT-platform van Interoute bedient grootzakelijke klanten en multinationals, alle grote Europese telecomaanbieders, overheden en universiteiten. De Unified ICT-strategie van het bedrijf is bij uitstek geschikt voor organisaties die zoeken naar een schaalbaar en veilig platform zonder beperkingen, wat de basis vormt voor hun spraak-, video-, computing- en datadiensten. Interoute heeft kantoren op het gehele Europese vasteland en in de VS, en is eigenaar en operator van stedelijke netwerkringen in de belangrijke Europese zakencentra. Voor meer informatie: www.interoute.nl. Volg ons op ook Twitter: @InterouteNL.

Over Cloud Spectator
Cloud Spectator is een cloud onderzoeksbureau gericht op het presteren van Infrastructure-as-a-Service (IaaS). Het bedrijf monitort actief een deel van de grootste IaaS-leveranciers in de wereld en vergelijkt VM-prestatie (CPU, RAM, schijf, intern netwerk en workloads) en prijzen om transparantie in de cloudmarkt te bieden. Het bedrijf helpt cloudleveranciers hun positie in de markt te begrijpen en bedrijven intelligente beslissingen te laten maken over de selectie van een cloudleverancier, zodat daarmee total cost of ownership (TCO) verlaagd kan worden. Het bedrijf is begin 2011 opgericht en houdt kantoor in Boston (Massachusetts, VS). contact@cloudspectator.com.

Toekomstgerichte verklaringen
Dit persbericht bevat bepaalde verklaringen over de toekomst. Een toekomstgerichte verklaring is een verklaring die niet verwijst naar feiten of gebeurtenissen in het verleden en is te herkennen aan het gebruik van termen als ‘volgens verwachting’, ‘heeft als doel’, ‘gaat ervan uit’, ‘gelooft’, ‘kan’, ‘zal’, ‘verwacht’, ‘schat in’, ‘voorspelt’, ‘van plan’, ‘is van mening’, ‘mogelijk’, ‘voorziet’ en vergelijkbare of ontkennende variaties daarvan, die bedoeld zijn om een toekomstgerichte verklaring te verwoorden. Dit geldt met name voor verklaringen die gaan over toekomstige financiële resultaten, plannen of over zakelijke of managementverwachtingen, toekomstige groei of winstcijfers en over algemene economische omstandigheden en wetten en regelgeving en andere zaken die op Interoute betrekking hebben.

Toekomstgerichte verklaringen geven de huidige visie van het management van Interoute (hierna: het management) op toekomstige gebeurtenissen weer; die visie is gebaseerd op de aannames van het management en is onderhevig aan bekende en nog niet bekende risico’s, onzekerheden en andere factoren die ervoor kunnen zorgen dat de daadwerkelijke resultaten, prestaties en successen van Interoute feitelijk kunnen verschillen van de toekomstige resultaten, prestaties en successen zoals die zijn uitgesproken of geïmpliceerd in deze toekomstgerichte verklaringen. Het zich voordoen of juist het zich niet voordoen van bepaalde aannames kan ervoor zorgen dat de daadwerkelijke financiële situatie en resultaten van Interoute feitelijk verschillen van, of niet voldoen aan de verwachtingen die in deze toekomstgerichte verklaringen uitgesproken of geïmpliceerd zijn.

De zakelijke activiteiten van Interoute kunnen beïnvloed worden door verschillende risico’s en onzekerheden die er ook voor kunnen zorgen dat de toekomstgerichte verklaringen, schattingen of voorspellingen feitelijk verschillen van de verklaringen die zijn uitgesproken of geïmpliceerd door de toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht. De informatie, meningen en toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht gaan alleen over dit moment en kunnen zonder bericht gewijzigd worden. Interoute is niet verplicht om wijzigingen, updates of bevestigingen van een toekomstgerichte verklaring te publiceren of te verspreiden als er ontwikkelingen of gebeurtenissen zijn die betrekking hebben op de inhoud van dit persbericht.

Voor meer persinformatie


Interoute Persdesk
Marjolein Jonker
+31 (0)23 555 34 24
interoute@yellow-communications.com
marjolein@yellow-communications.com
www.interoute.nl

Infographic Onderzoek Cloudspectator
Laatste van Interoute  
GTT Completes Acquisition of Interoute

Europese producenten vertrouwen op digitale transformatie in onzekere politieke wereld

Interoute krijgt hoogste score als marktleider op het gebied van High-Performance Networking in Europees Critical Capabilities for Network Services rapport van Gartner
Takebishi integreert Wibu-System licentiebeheer en beveiliging met OPC-Server communicatie middleware voor fabrieksautomatiseringtechnologie van Mitsubishi

Nextens behaalt 40 procent marktaandeel in fiscale aangifte

Twee op de drie Europese online retailers waren in de afgelopen twee jaar genoodzaakt te lenen

Centraal Invorderingsbureau (CIB) overgenomen door coeo Inkasso, onderdeel van de beleggingsportefeuille van Waterland

Partners VIVES en Infolearn gaan e-learning voor ruim 75.000 zorgkundigen verzorgen omwille van nieuwe wetgeving

Nederlandse startup introduceert 's werelds slimste mondkapje

Bluetooth buttons helpen met anderhalve meter afstand houden
Maunt lanceert glasvezel webshop

Raspberry Pi competitie 2020 succesvol afgesloten met digitale finale

Razer brengt Blade 15 Studio Edition uit voor ontwerpers

Automatische personenteller Stoplichtzuil maakt handhaving coronamaatregelen eenvoudig

Dataiku introduceert gratis online tool voor ontwikkelen AI-vaardigheden

Kunstenaars maken persoonlijke geheugensteuntjes om goede gewoontes vol te houden

Online Payment Platform geselecteerd voor nieuw Techleap.nl Rise programma voor veelbelovende Nederlandse scale-ups

Nieuwe startup Coach Circle biedt hét online platform om coaching toegankelijk en transparant te maken

Topondernemers helpen de meest veelbelovende scale-ups van Nederland met ambitieus programma Techleap.nl Rise

Webinar: “De rol van platformen in de digitalisering van retail”

Primeur: Corona veilige intercom voor gebruiker en installateur
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1533 dagen
PR contact  

Logo Yellow Communications
Interoute contact  

Logo Interoute

  +31 20 4546700
  info@interoute.nl
  www.interoute.nl
Interoute sociaal  


Interoute tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Nextens
Logo Banking Circle
Logo Waterland Private Equity Investments
Logo PA Consulting
Logo Zoom
Logo Red Hat, Inc.
Logo Aruba Nederland
Logo Lubbers De Jong
Logo Webfleet Solutions
Logo Schoevers
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Shippeo
Logo Pure Storage
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88484 persberichten
- 5702 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8097 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl