www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 57 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

VanMeijel lanceert nieuwe CRM-applicatie met Progress-technolgoie voor bedrijven in de bouwsector

Metacom-applicatie Relatie 360 is ontwikkeld met Progress Rollbase en biedt bedrijven een compleet overzicht van klantinformatie

Progress kondigt aan dat VanMeijel, leverancier van software voor efficiëntere en betere bedrijfsprocessen voor de bouw en industriële dienstverlening, de Metacom-applicatie Relatie 360 heeft gelanceerd. Relatie 360 is volledig gebouwd met Progress® Rollbase® en vormt een volledig geïntegreerde Metacom CRM-applicatie. Relatie 360 ondersteunt bedrijven met de organisatie van hun sales en klantcontacten, om zo een volledig overzicht te geven van de klantgeschiedenis, sales pipeline en de verkoopresultaten.

“Het ontwikkelen van Relatie 360 was zeer snel te realiseren dankzij het Progress Rollbase-platform. Dit platform maakte het voor ons mogelijk om eenvoudig een flexibele en complex CRM-applicatie in de cloud te maken”, vertelt Peter Winkeler, marketing manager bij VanMeijel. "Door de integratie met Metacom kunnen we front office medewerkers veel meer functionaliteit bieden dan andere applicaties. Het is nu mogelijk om klantgegevens inzichtelijk te maken die eerder moeilijk waren op te vragen. Zo heb je niet alleen inzicht in de mogelijkheden bij potentiële klanten, maar ook de complete geschiedenis en financiële informatie van bestaande klanten."

Relatie 360 biedt salesmedewerkers bijvoorbeeld voorafgaand aan een klantbezoek een centraal overzicht van alle actuele data van deze klant dat is in te zien op de desktop, maar ook op mobiele apparaten. Op deze manier kunnen zij zien welke projecten er bij de klant lopen, welke collega’s eerder contact hebben gehad en welke correspondentie er met een klant is geweest. Daarnaast heeft de salesmedewerker inzicht in de omzet van de klant en welke rekeningen er zijn verstuurd en of deze zijn betaald.

"Dat VanMeijel Progress Rollbase gebruikte bij de ontwikkeling van Relatie 360 is een geweldig voorbeeld van de kracht van ons Rapid Application Development-platform en diens potentie om diensten en bedrijven te transformeren. Dit is niet alleen duidelijk door de snelle ontwikkeling van dit project, maar ook door de feedback die VanMeijel heeft ontvangen vanuit de bouwsector", zegt Stephan Leferink, General Manager van Progress Benelux.    

Den Ouden is een van de klanten van VanMeijel die Relatie 360 implementeert. Den Ouden is een familiebedrijf dat is gespecialiseerd in de civiele- en cultuurtechnische sector. Onder Den Ouden Groep vallen verschillende werkmaatschappijen met verschillende projectleiders in dienst die veel op weg zijn naar klantafspraken. Door deze verschillende ondernemingen is het van belang dat er een centraal beeld van de klanten van Den Ouden beschikbaar is.

“Wij gebruiken Relatie 360 omdat onze projectleiders en accountmanagers eenvoudiger toegang hebben tot de relatiegegevens die we in Metacom hebben opgeslagen en betere mogelijkheden om deze gegevens te gebruiken”, zegt Hans van Lith, Hoofd Financiën bij Den Ouden. “We hebben voor Relatie 360 gekozen vanwege de naadloze integratie met Metacom en de prettige gebruikservaring van de applicatie op zowel desktop als mobiel. Daarnaast is er nu geen gefragmenteerd beeld meer van de klant; de accountmanager heeft altijd toegang tot alle mogelijke informatie over de klant. Hierdoor ontstaat een beter klantcontact.”

Over VanMeijel
VanMeijel levert software en diensten voor project-, financieel-, logistiek- en servicemanagement, uitsluitend gericht op de bouw en aanverwante industriële dienstverlening en oplossingen die resulteren in efficiëntere en kwalitatief betere processen. Voor meer informatie: www.vanmeijel.nl/

Over Progress 
Progress (NASDAQ:PRGS) vereenvoudigt de ontwikkeling, de implementatie en het beheer van bedrijfsapplicaties op iedere smartphone, tablet of laptop, zowel lokaal als in de cloud. Dit met minimale complexiteit van IT en een lage total cost of ownership. Meer informatie: www.progress.nl of bel ons op: 010-235 1111 (NL) / 015-307700 (BE).  

Volg Progress Software op Twitter: @ProgressSW_BNL 

Voor verdere persinformatie of fotomateriaal kunt u contact opnemen met het team van LEWIS 
Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: progressNL@teamlewis.com
Laatste van Progress Software BV  
Progress kondigt NativeScript 2.0 aan voor native mobile app development met Angular 2

Progress introduceert DigitalFactory met nieuwe digital transformation-oplossingen

Onderzoek Progress: de trends onder .NET-ontwikkelaars
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 57 dagen
Progress Softw.. contact  

Logo Progress Software BV

  +31 10 286 5700
  marcom@progress.com
  www.progress.com/nl
Progress Softw.. sociaal  


Progress Softw.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alleeninkt.nl
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo Personio
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91129 persberichten
- 5978 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10279 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers