Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 119 dagen geleden)
Bedrijf:

ICT-Partners implementeert vooruitstrevende Nutanix combinatie bij Zwanenberg Food Group

Eerste Nederlandse implementatie van Nutanix met Acropolis Hypervisor

APELDOORN/ALMELO – ICT-Partners, advies- en implementatiepartner voor werkplek- en datacenteroplossingen, is in opdracht van Zwanenberg Food Group gestart met de implementatie van Nutanix, inclusief Acropolis Hypervisor (AHV). Hiermee is Zwanenberg, Europese producent en exporteur van vleeswaren en vleesconserven, de eerste Nederlandse organisatie die gebruik zal maken van AHV.

“In de loop der jaren is onze ICT door overnames behoorlijk complex geworden”, vertelt Eilko Bronsema, ICT-manager bij Zwanenberg Food Group. “De ICT-omgevingen van onze Nederlandse locaties draaien op lokale servers, omdat bepaalde componenten aan vernieuwing toe zijn, wachtte ons de schone taak om na te denken over een algehele optimalisatieslag binnen onze ICT.”

Reduceren van beheerlasten en -kosten
Zwanenberg liet zich in de aanloop naar het traject adviseren door ICT-Partners. Bronsema: “Op basis van onze requirements met betrekking tot het vernieuwen, vereenvoudigen en automatiseren van ICT(-taken), adviseerde ICT-Partners ons om te kijken naar de oplossing van Nutanix”.

“Een oplossing van Nutanix is zeer geschikt voor organisaties die net als Zwanenberg kampen met losse systemen. Dankzij het geïntegreerde compute, server en storage model brengt Nutanix eenvoudig uniformiteit aan in de infrastructuur. Hierdoor worden de beheerlasten en –kosten sterk verlaagd. Samen met de gereduceerde footprint staat de inzet van Nutanix garant voor het verlagen van de TCO. Bovendien kunnen we met behulp van Nutanix eenvoudig centrale Disaster Recovery opzetten”, verklaart Bart Donders, Infrastructuur Consultant bij ICT-Partners en Nutanix Technology Champion 2016, het advies van ICT-Partners.

Acropolis Hypervisor
Zwanenberg is de eerste organisatie in Nederland die naast hyperconverged appliances ook de nieuwe hypervisor van Nutanix, Acropolis Hypervisor, gaat implementeren. Hiermee kiest Zwanenberg voor een vooruitstrevende, maar vooral ook toekomstbestendige infrastructuur.

“In dezen profiteerden wij van de kracht van de remmende voorsprong. Natuurlijk werkten we binnen onze organisatie met virtualisatie, maar slechts op kleine schaal. Daardoor waren we nu vrij een hypervisor te kiezen. De keuze voor Acropolis lag voor de hand, omdat deze hypervisor kan voldoen aan onze eisen. Qua integratie past Acropolis naadloos binnen het Nutanix concept en het biedt geen beperkingen ten opzichte van hypervisors van Microsoft of VMware. Dankzij ICT-Partners en Nutanix hebben wij straks een uniforme infrastructuur, die vanuit één scherm over alle lagen te beheren is”, aldus Eilko Bronsema.

Binnen het vernieuwingstraject implementeert ICT-Partners naast Nutanix en AHV ook de back-upoplossing van CommVault, waarmee de afzonderlijke locaties verzekerd zijn van een uniforme en betrouwbare back-upwijze.

Zie ook www.ict-partners.nl/nutanix


Over ICT-Partners
ICT-Partners helpt organisaties succesvol te zijn met ICT. Wij ontwerpen, implementeren en optimaliseren ICT-infrastructuren met de nieuwste technologieën, die bijdragen aan continuïteit, stabiliteit en kostenbesparing.

Alles draait om vernieuwing en verbetering van uw ICT-infrastructuur (‘Mijn werkplek’ & ‘Mijn datacenter’) en het optimaal inrichten van uw beheer (‘Mijn beheer’). Het resultaat: lagere beheerkosten en verhoogde arbeidsproductiviteit. It’s all connected.


Over Zwanenberg Food Group
Met 1.600 medewerkers en een omzet van 380 miljoen euro behoort Zwanenberg Food Group tot de leidende Europese producenten en exporteurs van vleeswaren en vleesconserven. Zwanenberg beschikt over twaalf eigen productielocaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het concern verkoopt zijn producten onder diverse succesvolle internationale merknamen. Zwanenberg levert ook een aantal bekende private labels en heeft, naast de retail, een sterke positie verworven in het out-of-homesegment.


Over Nutanix
Nutanix is een fabrikant van web-scale IT infrastructuur voor medium en grote enterprise organisaties met haar software gedreven Virtual Computing Platform. Nutanix biedt een convergentie platform van compute en storage in een oplossing die ongekende eenvoud voor het datacenter betekent. Organisaties kunnen starten met enkele servers en naadloos opschalen naar honderden, met voorspelbare performance en kosten. Door het gepatenteerde elastic data fabric en haar gebruikersvriendelijke beheer, zet Nutanix de blueprint neer voor application-optimized infrastructure.


Voor meer informatie over de inhoud van dit bericht kunt u contact opnemen met:

ICT-Partners
P. Verberkt, Algemeen Directeur
Vosselmanstraat 2
7311 CL Apeldoorn
T 055 528 22 22
E p.verberkt@ict-partners.nl
Laatste van ICT-Partners  
Eltjo van Gulik en Ryan Bijkerk benoemd tot Citrix Technology Professional

ICT-Partners West vestigt zich in Hoofddorp

ICT-R transforms to Go-EUC .com
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 119 dagen
ICT-Partners contact  

Logo ICT-Partners

ICT-Partners sociaal  


ICT-Partners tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl