Datum: (854 dagen oud)
Bedrijf:
PR: carolijn peelen bv

Partnership Stibo Systems en 1WorldSync

Cloud-oplossing STEP GDSN gecertificeerdAMSTERDAM, 14 maart 2016 Stibo Systems, marktleider in multidomein Master Data Management (MDM) oplossingen, kondigt vandaag aan dat haar award-winnende MDM oplossing STEP door 1WorldSync is gecertificeerd voor het GS1 Global Data Standardization Network (GDSN®). Stibo Systems en 1WorldSync gaan bovendien samenwerken om de go-to-market en business development activiteiten van beide organisaties te versterken.

STEP heeft zich bewezen op het gebied van ‘Data Source’ en ‘Data Recipient’ voor GS1 GDSN® Major Release 3 (MjR3). De nieuwe cloud oplossing helpt klanten product- en verpakking informatie te registreren en te publiceren. Dit is belangrijk vanwege de druk op supply chains om sneller en efficiënter te leveren, en vanwege toenemende eisen op het gebied van product data en compliance.

Citaat Dan Wilkinson, CCO 1WorldSync
“Vanuit de joint venture met GS1 Germany en GS1 US stelt 1WorldSync bedrijven in staat om product informatie op betrouwbare wijze onderling en met consumenten te delen. Dankzij het partnership met Stibo Systems vergroten wij ons marktbereik en verzekeren we ons ervan dat onze klanten met de hoogst mogelijke kwaliteit MDM oplossingen werken. Klanten kunnen hun data efficiënter synchroniseren via GDSN doordat STEP van Stibo Systems complexe datastructuren en multi level packaging hiërarchieën ondersteunt.”

GS1 standaarden maken gebruik van een unieke reeks identificatienummers voor producten, bedrijven, locaties, diensten, middelen, logistieke eenheden en klanten, waar dan ook in de supply chain. Ongeacht waar de business zich bevindt en ongeacht welke taal gebruikt wordt, kunnen business partners elkaar altijd begrijpen via de GS1 standaarden en daarmee de foutkans verkleinen en tijd en kosten reduceren.

STEP GDSN op major release 3 (MjR3) stelt leveranciers en distributiebedrijven in staat om product- en verpakkingsinformatie te registreren en te communiceren aan de 1WorldSync Data Pool. De informatie over de betreffende producten kan vervolgens via GDSN worden doorgegeven aan een specifieke business partner, terwijl de status kan worden gevolgd in STEP. Updates worden ook doorgegeven en aangepast. Dit is van grote waarde voor fabrikanten die aan retailers informatie via GDSN moeten aanleveren.

Citaat Todd Callen, executive vice president Stibo Systems USA
Als iedere organisatie eigen dataconventies en -formats zou gebruiken, zou er sprake zijn van onvolledigheid en inconsistentie en zou de lokalisatie, het vervoer en de handel van goederen duur en inefficiënt zijn. STEP GDSN van Stibo Systems helpt organisaties om data pools te verbinden met de GS1 Global Registry. Hierdoor wordt de gegevensuitwisseling in de supply chain wereldwijd verbeterd. Dit leidt tot minder fouten en zorgt voor nauwkeurige, up-to-date en compliant informatie.

###

Over 1WorldSync
1WorldSync is het toonaangevende multi-enterprise productinformatienetwerk dat in 60 landen meer dan 17.000 wereldwijde bedrijven en hun business partners helpt bij het leveren van betrouwbare content voor klanten en consumenten. Hierdoor zijn deze in staat om de juiste keuzes te maken ten aanzien van aankopen, gezondheid en lifestyle. Voor meer informatie: www.1worldsync.com

Over Stibo Systems 
Stibo Systems is wereldwijd marktleider in multidomein Master Data Management (MDM) oplossingen. Klanten vertrouwen op Stibo Systems voor cross channel consistentie van product-, klant- en leverancier-data. Dit stelt hen in staat om betere besluiten te nemen, de verkoop te bevorderen en aandeelhouderswaarde te vergroten. In de afgelopen 30 jaar heeft Stibo Systems honderden bedrijven ondersteund bij het creëren van één betrouwbare, centrale informatiebron. Stibo Systems is particulier eigendom en onderdeel van de Stibo A/S groep, die is opgericht in 1794. Het hoofdkantoor van Stibo Systems is gevestigd in Aarhus, Denemarken. Voor meer informatie: www.stibosystems.nl

Contact Stibo Systems BV
Tim Bon, telefoon: +31 20 8006 444, email: tim.bon@stibosystems.com

Media Contact
Carolijn Peelen, telefoon: 06 5328 0936, email: carolijn@peelen.nu
Tags