www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureau
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 137 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

Xerox verhoogt capaciteit en productiviteit van de Impika inkjetpersen

Breukelen, 10 maart 2016 – In de huidige, snel veranderende printproductieomgevingen zijn schaalbaarheid en flexibiliteit steeds belangrijkere criteria bij investering in printtechnologie. Om klanten continu met verbeteringen te ondersteunen, introduceert Xerox vandaag een belangrijke upgrade voor zowel bestaande als nieuwe gebruikers van de complete lijn rotatieve Xerox Impika® inkjetpersen. Het gaat om de producttypes Compact, Reference en Evolution. Dankzij de productiviteitsverbeteringen zijn gebruikers in staat om meer opdrachten binnen te halen en het productievolume op te schroeven.

Met een tot 30 procent hogere afdruksnelheid (40 kHz) kunnen servicebureaus en grafimediabedrijven meer printopdrachten verwerken en een snellere doorlooptijd realiseren. Daarnaast worden pagina’s met gemengde inhoud geoptimaliseerd dankzij de te variëren grootte van de inktdruppeltjes. De kleine druppelgroottes geven scherpe details en vloeiende gradaties in lichte delen en middentinten. De grotere inktdruppeltjes zorgen voor verbeterde densiteit, consistentere kleuren en een betere paginadekking. Met de ‘Very High Quality’ modus, beschikbaar voor het type Evolution en voor de Xerox Impika zwart-wit inkjetconfiguraties, wordt een nieuw niveau in inkjet-afdrukkwaliteit gerealiseerd. Dit is visueel te vergelijken met een 1.200 dpi multi-drop resolutie. Daarnaast maakt deze VHQ-modus een zeer efficiënt inktverbruik en een groter kleurbereik mogelijk.

Cristina Fernandez, vice president en general manager, Continuous Feed Inkjet Business bij Xerox: “Wij zijn bij Xerox constant bezig met innovaties om de prestaties en de toegevoegde waarde van onze technologieën stapsgewijs te verbeteren. Klanten kunnen hierdoor het rendement op hun investering maximaliseren. Zo kunnen zij hun productiecapaciteit opschalen en daarmee een nog betere dienstverlening aan hun eigen klanten leveren. Tegelijkertijd zijn ze in staat om het printvolume te laten groeien als de vraag na verloop van tijd toeneemt.”

Beschikbaarheid
Deze software en firmware upgrade is per direct in Nederland beschikbaar.

-xxx-

Over Xerox
Xerox helpt bij de verandering van de manier waarop wij werken. Met onze expertise in imaging, bedrijfsprocessen, analytics, automatisering en onze kennis van wat gebruikers willen, verbeteren wij de workflow en versterken wij productiviteit, efficiëntie en personalisering. Meer dan 140.000 Xerox-medewerkers, actief in 180 landen, werken aan betekenisvolle innovaties en bieden business process dienstverlening, printapparatuur, software en oplossingen die het verschil maken voor onze klanten en hun klanten. Op 29 januari heeft Xerox een splitsing aangekondigd. De organisatie wordt opgesplitst in twee onafhankelijke, beursgenoteerde ondernemingen, een business proces outsourcing bedrijf en een document technology bedrijf. Xerox verwacht de splitsing eind 2016 te voltooien. Vind meer informatie over Xerox Nederland op www.xerox.nl.

Xerox®, Xerox en Design® zijn handelsmerken van Xerox Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.

-------------------------------------------------Bijschrift bij afbeelding: De Xerox Impika Compact 24-24. Verschillende configuraties en opstellingen zijn mogelijk met de rotatieve Xerox Impika Compact, Reference en Evolution inkjetprinters.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor het ontvangen van RSS feeds, bezoek http://nieuws.xerox.nl/pr/xnl/rss.aspx. Voor open discussies, perspectieven vanuit de sector en events bezoek www.facebook.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxnederland, www.twitter.com/xeroxmkb

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met:

Xerox (Nederland) B.V.

Voor algemene vragen: +31 (0)346 255255 informatie@xerox.com en voor perszaken:
Patty de Jong, +31 (0)346 255770, patty.dejong@xerox.com
 
Marcommit (voor Xerox)
Jill Faro of Rosalie Hage +31 (0)35 5822730, xerox@marcommit.nl
Tags  
Laatste van Xerox  
In drie stappen succesvol naar workflow automation

Xerox ondersteunt printproces coronavaccinatie-uitnodigingen

Onderzoek van Xerox: mkb-bedrijven gebruiken automatisering, digitalisering en security om sterker uit de pandemie te komen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 137 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
Xerox contact  

Logo Xerox

Xerox sociaal  


Xerox tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureau