www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 160 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: En Serio

Meer flexibiliteit in cloud-, hypervisor- en storage-ecosystemen dankzij krachtige verbeteringen van het Commvault Data Platform

 • Uitgebreide mogelijkheden voor dataoverdracht tussen hypervisor- en cloudleveranciers
 • Platform geeft klanten een nieuwe scale-out-storagemogelijkheid
 • Nieuwe API’s maken platform nog verder open voor klanten, partners en derde-partijontwikkelaars
 • Commvault breidt IntelliSnap-support uit naar NEC en Nutanix
Utrecht, 10 maart 2016 Commvault (Nasdaq: CVLT), specialist in enterprise-dataprotectie en informatiemanagement, introduceert nieuwe innovaties in het Commvault Data Platform. Zo biedt Commvault klanten een holistische, zeer schaalbare en kostenefficiënte manier voor het opslaan, toegankelijk maken en herstellen van bedrijfskritische data, on-premise en in de cloud. Deze

innovaties in het Commvault Data Platform maken de keuzemogelijkheden voor de klant nog groter, helpen een einde te maken aan vendor lock-in en maken dataoverdracht makkelijker. Daarnaast breiden ze de waarde van het platform uit naar een groter aantal applicaties en software-ecosystemen voor klanten, partners en derde-partijsoftwareontwikkelaars.

De nieuwe innovaties omvatten uitgebreide hypervisor-support, een scale-out-storagemogelijkheid op commodity-hardware, nieuwe API’s die open toegang tot het Commvault Data Platform uitbreiden, en meer ondersteuning voor het Commvault IntelliSnap-ecosysteem. De nieuwe mogelijkheden vertegenwoordigen de nieuwste innovatiegolf in Commvaults portfolio met geïntegreerde oplossingen, dat bestaat uit het Commvault Data Platform, Commvault-software en Commvault-diensten. De elfde versie van het oplossingenportfolio van Commvault werd geïntroduceerd in oktober 2015.

“Brede toepasbaarheid voor klanten, toonaangevende openheid voor innovatie en een van de breedste integraties in de sector met cloud-, hypervisor-, traditionele en nieuwe technologieën – dat zijn de hoogtepunten van het Commvault-portfolio met geïntegreerde oplossingen, en ook de redenen dat de introductie ervan zoveel aandacht kreeg”, zegt Don Foster, Senior Director Solutions Marketing bij Commvault. “Onze inzet voor continue innovatie biedt klanten nieuwe mogelijkheden om de huidige uitdagingen op het gebied van databeheer aan te gaan, om nieuwe technologieën aan te nemen en voor flexibele databeheerstrategieën die kosten verlagen, vendor lock-in voorkomen en bedrijven helpen waarde uit hun data te halen.”

Commvault breidt voor klanten mogelijkheden voor dataoverdracht uit
Om klanten te voorzien van meer flexibiliteit om data en workloads te beheren in alle traditionele, virtuele- en cloudinfrastructuren, biedt Commvault klanten nu de mogelijkheid data en workloads op een volledige reeks hypervisors te beheren. Met het Commvault Data Platform kunnen klanten bijvoorbeeld met één oplossing data en workloads binnen VMware, Hyper-V, Zen, Red Hat Enterprise Virtualization (RHEV) en Nutanix Acropolis beschermen. Daarnaast zijn deze workloads te beschermen op het moment dat ze verplaatst worden van hypervisors naar publieke-cloudleveranciers, zoals Microsoft Azure en Amazon AWS.

Het bedrijf introduceert ook innovaties die rechtstreekse migratiemogelijkheden bieden voor data en workloads in on-premise oplossingen van VMware en Hyper-V naar cloudomgevingen van Microsoft Azure, en nu ook Amazon AWS. Daarnaast beschikt het Commvault Data Platform over nieuwe back-up- en recovery-mogelijkheden voor data die ontstaan zijn en verblijven in AWS-cloudomgevingen. Volledige workloadbescherming – native AMI-ondersteuning (Amazon Machine Image) – en workload-recovery met gedetailleerdheid op bestandsniveau in AWS-omgevingen breiden Commvaults aanbod uit, waaronder ook ‘in-guest’-beschermingsmogelijkheden voor alle cloudomgevingen.

Deze innovaties geven klanten meer keuze in hoe zij data en workloads in virtuele en cloudinfrastructuren inzetten en beschermen.

“Wij zetten ons in om klanten te helpen zeer schaalbare, veilige enterprise-clouds te bouwen, die voldoen aan hun applicatie- en businessbehoeften”, zegt Venugopal Pai, vicepresident Business Development and Alliances van Nutanix. “Nu IT-organisaties hun datacenters willen moderniseren, is het goed om te zien dat onze relatie met Commvault blijft groeien – vooral met zijn ondersteuning voor de Acropolis-hypervisor, zodat klanten deze enterprise-clouds kunnen inzetten met probleemloze bescherming door Commvault.”

Platform meer open en nieuwe scale-out-storagemogelijkheid
Commvaults nieuwste toevoegingen aan het Commvault Data Platform omvatten API’s die klanten, partners en derde-partijsoftwareontwikkelaars in staat stellen het platform te benaderen via interfaces van Amazon Simple Storage Solution (S3), REST en NGS. Het Commvault Data Platform werd geïntroduceerd in oktober 2015 als onderdeel van de elfde versie van Commvaults oplossingenportfolio. Het werd ontwikkeld als echt open databeheerplatform, native met alle Commvault-software. Commvault maakte zijn mogelijkheden voor dataopslag, -indexen, -beheer en -toegang open voor klanten, partners en derde-partijsoftwareontwikkelaars.

Met de updates van het platform breidt Commvault de mogelijkheden van het Commvault Data Platform uit met een aantal nieuwe interfaces. Het uitbreiden van inzicht buiten de muren van het traditionele datacenter helpt een einde te maken aan silo’s met uitgebreide zoekmogelijkheden. Nu is daar indexondersteuning voor SaaS-applicaties, bestandssystemen en websites aan toegevoegd. Voor klanten die gebruik maken van het uitgebreide platform, bieden deze updates één indexoverzicht van on-premise en off-premise datasets.

Naast toegang tot extra API’s biedt het Commvault Data Platform klanten nu een scale-out-storagemogelijkheid die draait op welke commodity-hardware dan ook, voor de ondersteuning van petabyte-scale omgevingen. Dit geeft klanten een nieuwe, kosteneffectieve optie in hun keuze voor hoe zij nieuwe technologie en infrastructuren schaalbaar inzetten en tegelijkertijd best practices op het gebied van databeheer en -bescherming van Commvault toepassen. Deze nieuwe opties zijn mogelijk door het implementeren van cloud- en webtechnologie in de Commvault-software. Hierdoor kan de virtuele repository van het platform ‘uitschalen’ om zo te voldoen aan de huidige eisen van zeer grote datasets, en om operationele eenvoud te realiseren.

Uitbreiding van Commvault IntelliSnap-ondersteuning
De nieuwste innovaties in het Commvault Data Platform bevatten IntelliSnap-integratie met snapshots op NEC-hardware en georkestreerd snapshotbeheer voor de Nutanix-omgeving. Commvault IntelliSnap helpt klanten snel online recovery uit te voeren vanuit een uitgebreide library met consistente applicatiesnapshots. Dankzij deze integratie gebruiken klanten Commvault IntelliSnap-technologie om snapshotbeheer te orkestreren – waaronder recovery-werkzaamheden – en benutten ze tegelijkertijd ruimtebesparende snapshots voor point-in-time kopieën. Eén naadloos orkestratieframework helpt recovery te versnellen en beheer te vereenvoudigen.

IntelliSnap-support voor NEC en Nutanix wordt geïntroduceerd naast de al beschikbare Commvault IntelliSnap-mogelijkheden voor Pure, Nimble, NetApp, EMC, HDS, Fujitsu, Huawei, HPE, IBM, Dell, Infinidat, DataCore en Oracle. Dit geeft Commvault concurrentievoordeel als leverancier van een van de meest complete snapshotreplicatieportfolio’s in de sector. Commvault-ondersteuning omvat het volledige spectrum van traditionele, flash-, converged en hyper-converged infrastructuren.

Snapshottechnologie is een van de snelste en meest efficiënte manieren om data en applicaties te herstellen. Klanten willen dan ook de ingebouwde snapshottechnologieën van hun storagepartners integreren om te voldoen aan de SLA’s voor recovery. Het Commvault Data Platform richt zich op de behoefte aan uitgebreide snapshotbeheermogelijkheden. Het helpt klanten productieperformance voor bedrijfskritische applicaties en hypervisor-omgevingen te verbeteren.

Wereldwijd onderzoek van IDC bevestigt return on investment van Commvault-software
In een recent onderzoek onder meer dan zevenhonderd Commvault-klanten bevestigde IDC winst in efficiëntie. Gebruikers van Commvault-software bleken in staat te zijn de productiviteit van IT, medewerkers en de organisatie te verbeteren door recovery te versnellen. Daarnaast konden zij downtime verminderen en databeheer stroomlijnen. Bovendien halveerden de Commvault-klanten hun wekelijkse beheertijd voor IT-werkzaamheden op het gebied van back-up, snapshots, cloud-provisioning en clouddatabeheer, disaster recovery en discovery.

Het onderzoeksrapport van IDC vermeldt dat Commvault klanten helpt hun omgeving te vereenvoudigen, waaronder het verlagen van opex en capex. Commvault-klanten hechten waarde aan de mogelijkheid hun risico’s – voor wat betreft downtime, dataverlies en recovery-snelheid – te verminderen en productiviteit te verhogen, zowel tactisch als strategisch. Wat Commvault-klanten volgens IDC bijvoorbeeld bereiken, is het volgende.
 • 42 tot 52 procent minder jaarlijkse uitgaven aan data-infrastructuur, software, diensten en compliance.
 • 47 tot 62 procent minder wekelijkse beheeruren voor cloud, disaster recovery, back-up, snapshots, discovery, rapportage en scripts.
 • 55 procent minder ongeplande downtime.
 • 67 tot 68 procent verbetering in gemiddelde recovery-tijden voor berichten, bestanden en virtual machines, evenals voor Exchange, Oracle, SharePoint en SQL.
 • 66 tot 217 procent verbetering in data coverage voor bescherming, analytics, encryptie en rapportage.
###

Over het Commvault Data Platform en Commvault-software
De elfde versie van het Commvault-portfolio met geïntegreerde oplossingen – dat bestaat uit Commvault-software, het Commvault Data Platform en Commvault-diensten – is bedoeld om klanten te helpen bij het activeren van hun data door het versnellen van de transformatie van legacy-datamanagement naar een moderne dataomgeving. Zo zijn kritische, zakelijke inzichten te creëren en is nieuwe waarde uit technologie-investeringen van klanten te behalen. Commvault-software is een toonaangevend productaanbod op het gebied van databescherming en -herstel, cloud, virtualisatie en archivering, en filesync en share om in te spelen op veranderende trends in de markt, groeigebieden en customer use cases. Het Commvault Data Platform is open en op standaarden gebaseerd, en helpt klanten bij het beter benutten van hun data, het verbeteren van de IT-activiteiten en het voorzien in innovatie, samen met derde partijen.

Over Commvault
Commvault is leverancier van oplossingen voor databescherming en informatiemanagement. Het helpt bedrijven over de gehele wereld bij het activeren van hun data om meerwaarde te genereren en nieuwe inzichten op te doen, en bij het transformeren van moderne dataomgevingen. Met oplossingen en diensten die zowel direct als door een netwerk van partners en serviceproviders worden geleverd, beschikt Commvault over een van de grootste portfolio’s ter wereld op het gebied van databescherming en -herstel, cloud, virtualisatie en archivering, en filesync en share. Commvault wordt onderscheiden door zowel klanten als derde partijen op het gebied van technologische visie, innovatie en het vervullen van zijn rol als onafhankelijk en betrouwbaar expert. Doordat het geen belangen in hardware heeft of er andere zakelijke verborgen agenda’s op nahoudt, kan Commvault zich volledig richten op datamanagement. Verschillende bedrijven – van klein tot groot en in verschillende sectoren – vertrouwen daarom op de oplossingen van Commvault, zowel on-premise, op verschillende mobiele platforms en naar en van de cloud, als as-a-Service. Commvault heeft wereldwijd meer dan tweeduizend medewerkers in dienst, is Nasdaq-genoteerd (CVLT) en heeft zijn hoofdkantoor in Tinton Falls, New Jersey, in de Verenigde Staten. Ga voor meer informatie over Commvault en hoe het bedrijf u kan helpen uw data voor u te laten werken naar commvault.com.  

Voor meer informatie:
Progress Communications
Inger Hund / Corinna Peekel
Tel.: +31 (0)20 363 11 52
E-mail: commvault@progresscommunications.nl
Laatste van Commvault Systems International BV  
Commvault Activate maakt einde aan complexe problemen rond compliance en data governance

Commvault onthult eenvoudig en lucratief partnerprogramma

Commvault en DMP bundelen krachten in EMEA
Shippeo Partners with SAP to Bring Real-time and Predictive Information to Transportation for SAP Logistics Business Network

Western Digital maakt SanDisk Extreme Portable SSD’s twee keer zo snel

Boomi voor zevende jaar op rij leider in Gartner Magic Quadrant

Stichting Milo vraagt aandacht voor mensen met communicatiebeperkingen tijdens de Internationale maand van de ondersteunde communicatie

Vamp.io lanceert Continuous Cloud Optimizer voor bepalen beste prijs-prestatieverhouding voor Kubernetes en beheersen van sterk stijgende cloudkosten

Arrow Electronics uitgeroepen tot EMEA-distributeur van het jaar tijdens Nutanix .NEXT Digital Experience

IVANTI, GESTEUND DOOR CLEARLAKE CAPITAL EN TA ASSOCIATES, KONDIGT STRATEGISCHE OVERNAMES VAN MOBILEIRON EN PULSE SECURE AAN VOOR VERDERE AUTOMATISERING EN BEVEILGING VAN ENDPOINTS

FinancialForce breidt met nieuw kantoor verder uit in Europa om groeiende EMEA-klantbasis te bedienen

Jamf presenteert innovaties op het gebied van Apple Enterprise Management tijdens Jamf Nation User Conference (JNUC) 2020

Slechts 18 procent van de Britse bedrijven voorbereid op een no-deal Brexit

Greenchoice kiest voor creditmanagementoplossing van FIQAS

Veeam kiest 50 top EMEA-partners voor nieuwe Accredited Service Partner-onderscheiding

Zscaler breidt strategisch partnership met VMware uit om veilige digitale transformatie te versnellen
William van de Rotten nieuwe algemeen directeur Hands on

QuandaGo en Spitch gaan partnership aan en bieden een gecombineerde oplossing voor selfservice op basis van spraakherkenning

Iptor strengthens partnership with Medius to automate invoice processing globally

Stichting Milo geeft gratis toegang tot digitale prentenboeken voor kinderen met een communicatiebeperking

GTT benoemt Tom Homer tot Senior Vice President Europe & EMEA Sales Lead

NLdigital daagt digitale sector uit meer vrouwen in de board te benoemen

Flanderijn en Visma | Raet sluiten partnership voor optimaliseren bedrijfsvoering

Ruim helft van finance professionals efficiënter door coronacrisis

Red Hat en Samsung werken samen voor adoptie 5G

Innovaties van Dell Technologies bevorderen het beheer, de automatisering en de beveiliging van VMware-omgevingen

De highlights van VMworld 2020

VMware kondigt Project Monterey aan: de hybride cloud-architectuur heruitgevonden ter ondersteuning van Next-Gen-Applicaties

VMware kondigt Future Ready Workforce-oplossingen aan ter ondersteuning van de gedistribueerde workforce

Trendship verplaatst naar 2021

Gemeente Rotterdam & Frankwatching lanceren e-learning voor Rotterdamse MKB’ers

Oracle kondigt updates Oracle Cloud ERP, Oracle Unity & Oracle SCM en HCM aan plus nieuwe integraties Sprinklr en Zoom

Rockwell Automation komt met belangrijke updates voor de Studio 5000 design software

FD Mediagroep kiest SentinelOne voor beveiliging endpoints

Handheld strengthens Management Team by Appointing Stefan Rundberg as New Director of Purchasing
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 160 dagen
Commvault Syst.. contact  

Logo Commvault Systems International BV

  +31 30 711 7200
  www.commvault.com
Commvault Syst.. sociaal  


Commvault Syst.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo QuandaGo
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo Fundaments, Expert in Clouds
Logo Rubicon B.V.
Logo Winkelvrij
Logo INNOV8iON
Logo Fundaments, Expert in Clouds
Logo Techone B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Botz4U
Logo CapX Nederland
Logo iQibt B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Boys with Brains
Logo Techone B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Frontline Solutions
Logo Dell Boomi
Logo Stichting Milo
Logo Vamp.io
Logo Arrow Electronics
Logo Ivanti
Logo FinancialForce
Logo Jamf
Logo Descartes
Logo FIQAS Software B.V.
Logo Stichting Milo
Logo GTT Communications
Logo NLdigital
Logo Flanderijn
Logo Onguard
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89374 persberichten
- 5805 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8801 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl