www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 116 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Plantronics BackBeat SENSE wint prestigieuze international Forum (iF) design award

Hoofddorp, 10 maart 2016Plantronics (NYSE: PLT), een pionier op het gebied van audio en draagbare technologie, kondigt aan dat de jury van het International Forum Design (iF), de Plantronics BackBeat SENSE headset tot winnaar heeft uitgeroepen van de prestigieuze product design award in de categorie audio. Plantronics is de afgelopen jaren al diverse malen door iF bekroond voor geweldig design. Winnaars uit de BackBeat-familie waren: de Plantronics BackBeat FIT en de Plantronics BackBeat PRO.

De iF Design Awards zijn al meer dan 60 jaar internationaal erkend als een graadmeter voor onderscheidend design. Dit jaar beoordeelde de jury 5.295 inzendingen uit 53 landen om te bepalen wie de begeerde award in ontvangst mocht nemen. De producten zijn onder andere geëvalueerd op innovatie, functionaliteit, kwaliteit, materiaal, ergonomie en milieuvriendelijkheid.

“Bij Plantronics hebben we kwaliteit en prestaties hoog in het vaandel staan. Het is een kernwaarde van ons merk en de drijfveer bij alles wat we doen”, aldus Darrin Caddes, Vice President of Corporate Design. “Onze missie met de BackBeat SENSE was om dat uitmuntende niveau te halen door middel van het ontwerp, de materialen, de afwerking en de pasvorm. We wilden een product maken dat niet alleen op het hoogste niveau in zijn klasse presteert, maar dat er zo goed uitziet en voelt dat je nergens heen zou willen zonder. Als ontwerper zien we deze erkenning van iF als de hoogst mogelijke waardering in ons vakgebied en we zijn er zeer door vereerd.”

De Plantronics BackBeat SENSE heeft niet alleen de iF Award gewonnen, maar werd ook uitgeroepen tot een 2016 CES Innovation Award Honoree in de categorie hoofdtelefoons.

BackBeat SENSE
BackBeat SENSE-headsets zijn slim en draadloos. De levensduur van de batterij is 18 uur en samen met een vederlicht ontwerp zijn gebruikers de hele dag verzekerd van comfort. De headset heeft een unieke hoofdband, waarvoor patent is aangevraagd, en die op 99 procent van de verschillende hoofdgroottes past. Met slechts 140 gram, dat is ongeveer het gewicht van een smartphone, is de BackBeat SENSE ongeveer 50 procent lichter dan de meeste andere on-ear bluetooth headsets die vandaag de dag beschikbaar zijn1. De band vermindert de druk die vermoeidheid en ongemak kan veroorzaken als de headset langere tijd wordt gedragen. Naast de uitmuntende audioprestaties waar Plantronics om bekend staat, is de headset uitgerust met slimme sensortechnologie die muziek automatisch pauzeert zodra de headset wordt afgezet en hervat als de headset weer wordt opgezet. BackBeat SENSE biedt ook een unieke OpenMic-technologie. Zonder de headset af te hoeven zetten, kunnen gebruikers de buitenwereld horen. Draadloze geavanceerde Class 1 bluetooth-technologie maakt verbinding met twee apparaten tot maximaal 100 meter afstand – dat is de lengte van een voetbalveld. Dankzij de oorschelpen van schuimrubber en het duurzame draagetui is de BackBeat SENSE ideaal voor onderweg.

Over de iF Design Awards
Sinds het International Forum Design de iF product design award in 1953 introduceerde, is het uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze awards voor de erkenning van onderscheidend design. Bedrijven en ontwerpbureaus gebruiken de awards om hun klanten en prospects bewust te maken van het mogelijk beslissende verschil in product- en servicekwaliteit die de award uitdraagt.

Over Plantronics
Plantronics is een wereldwijde leider in audiocommunicatie voor zakelijk gebruik en consumenten. Ze pionieren al vijftig jaar met trends in audiotechnologie en creëren innovatieve producten waarmee mensen eenvoudiger kunnen communiceren. Van unified communications, bluetooth headsets tot gaming-producten, Plantronics biedt ongeëvenaarde kwaliteit, een ideale ervaring en uitzonderlijke service. De Plantronics-producten werden oorspronkelijk ontworpen voor de commerciële luchtvaart en worden nu gebruikt door elk bedrijf in de Fortune 100 evenals door luchtverkeersleiders, alarmcentrales en consumenten over de hele wereld. Kijk voor meer informatie op: www.plantronics.com.
 
Voor meer informatie voor de pers

Anke van Heerebeek
Lubbers De Jong
+31 (0) 20 2050 428
anke@lubbersdejong.nl
Laatste van Poly  
Poly introduceert Room Solutions voor Microsoft Teams Rooms voor slimme, eenvoudige en consistente samenwerking

Poly introduceert Blackwire 8225 met geavanceerde hybride active noise-cancelling en acoustic fence-technologie

Poly introduceert partnerprogramma
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 116 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Poly contact  

Logo Poly

  +31237440600
  www.poly.com/nl
Poly sociaal  


Poly tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Moneezy
Logo evisit
Logo Quinyx
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo PEAK-IT
Logo devolo
Logo Thinkwise
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Telindus
Logo myBrand
Logo Ivanti
Logo AnylinQ
Logo Tech Data Nederland
Logo bunq
Logo SecureMe2
Logo Eaton
Logo Diamanti
Logo Shippeo
Logo Motiv ICT Security
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88768 persberichten
- 5735 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8357 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau