Datum: (865 dagen oud)
Bedrijf:

TradeTracker lanceert nieuwe websiteNa bijna tien jaar heeft TradeTracker haar website vernieuwd! Ruim een jaar is er gewerkt om niet alleen de mooiste, maar ook de meest informatieve website neer te zetten met betrekking tot performance marketing.

De vernieuwde website van TradeTracker verschaft u en de online affiliate community in het algemeen toegang tot de meest actuele inzichten. TradeTracker streeft ernaar het meest transparante, toegankelijke en informatieve netwerk binnen performance marketing te zijn. Daarom is de website dan ook volledig compatibel met een breed scala aan apparaten en browsers.

Vanaf de homepage staat er voor u een schat aan relevante informatie klaar. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan een blog met nieuws uit de affiliate business en verfrissende ideeën vanaf de werkvloer. Ieder internationaal kantoor verzorgt zijn eigen publicaties, zodat deze zijn toegespitst op het desbetreffende land.

Daarnaast kunt u voor de FAQ en uitgebreide begrippenlijst terecht in het Kenniscentrum. Ook de aanwezigheid van white papers, case studies, tutorials en algemene updates dragen bij aan een beter begrip van performance marketing. TradeTracker is erg benieuwd naar uw feedback op de nieuwe site en nodigt u uit uw mening te delen via Facebook, Twitter en/of LinkedIn.

Over TradeTracker
TradeTracker werkt samen met de beste spelers uit de online community om zo performance marketing te verbeteren. Uitgerust met een netwerk dat real-time begrijpelijke en transparante data biedt, voorziet TradeTracker zowel adverteerders als publishers in de mogelijkheid het juiste plan van aanpak te maken.

Met momenteel 15 kantoren en meer dan 200 werknemers kent TradeTracker de grootste Europese dekking en is het bedrijf het enige westerse netwerk dat in Azië voet aan de grond heeft gezet. TradeTracker ontwikkelt zelf haar software, waarbij de eindgebruiker altijd centraal gesteld wordt. Dit heeft geleid tot een samenhangend platform, waarbij beslissingen niet gebaseerd worden op instinct, maar juist afhangen van door cijfers gestaafde inzichten.