www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1299 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: CheckTwice

Cisco kondigt Digital Network Architecture aan voor het versnellen van de digitale transformatie

Sneller innoveren, kosten besparen en risico’s verlagen

Amsterdam, 3 maart 2016 – Cisco introduceert de Digital Network Architecture (DNA), een open, uitbreidbare en softwaregedefinieerde architectuur. Met deze architectuur richt Cisco zich op organisaties die bezig zijn met hun digitale transformatie. Cisco DNA is een aanvulling op Cisco's datacenter-gebaseerde Application Centric Infrastructure (ACI), doordat het beleidsregels en de softwarestrategie naar alle segmenten van het netwerk uitbreidt: van campus tot regiokantoor, van bekabeld tot draadloos en van het hart tot aan de rand van het netwerk.

Digitalisering transformeert bedrijven in elke sector en daarmee ontstaat een markt die volgens IDC in 2019 een omvang zal hebben van $2100 miljard. De weg naar digitalisering vereist een digitaal netwerk dat meer kan dan alleen connectiviteit bieden. Dit nieuwe netwerk zal zakelijke innovatie mogelijk maken, inzichten genereren en betere klantbelevingen tot stand brengen. Tegelijk zal dit netwerk kosten besparen en de complexiteit verminderen met behulp van nieuwe voorzieningen voor orkestratie en automatisering. Dat alles op basis van een architectuur die ontworpen is voor security.

Maar op hetzelfde moment dat bedrijven in kaart brengen hoe ze deze digitale transformatie het best kunnen uitrollen, zijn er enorme vernieuwingen gaande op het gebied van netwerken, zoals softwaregedefinieerde netwerken (SDN), network function virtualization (NFV), cloudmanagement, etc. Deze innovaties beloven de operationele efficiency van netwerken sterk te verbeteren, maar worden slechts mondjesmaat geïmplementeerd vanwege de complexiteit ervan. Cisco DNA is hier een krachtig antwoord op.Cisco DNA is gebouwd volgens de volgende richtlijnen:
  1. Virtualiseer alles - dit geeft bedrijven de keuzevrijheid om iedere service waar dan ook te draaien, onafhankelijk van het onderliggende platform: fysiek of virtueel, op het eigen netwerk of in de cloud.
  2. Ontworpen voor automatisering - maakt netwerken en de services die daarop draaien eenvoudig uit te rollen, te beheren en te onderhouden. Dit is een fundamentele verandering van de benadering van netwerkbeheer.
  3. Analyseer alles - om zo nauwkeurig mogelijk te weten te komen hoe het netwerk, de IT-infrastructuur en de bedrijfsvoering functioneren. Deze informatie kan alleen door het netwerk zelf geleverd worden.
  4. Servicemanagement vanuit de cloud - hierdoor worden beleid en orkestratie voor het hele netwerk onder één noemer gebracht. Integreert de flexibiliteit van de cloud met de beveiliging en de controlemogelijkheden van oplossingen in het bedrijf zelf.
  5. Open, uitbreidbaar en programmeerbaar op iedere laag - integratie van Cisco-technologie en die van derde partijen, open API's en een ontwikkelplatform. Hierdoor ontstaat een rijk ecosysteem van netwerkbewuste applicaties.
Cisco DNA hoogtepunten
Ter ondersteuning van de DNA-architectuur annonceert Cisco vandaag tevens toepassingen aan voor automatisering, virtualisering en cloudmanagement.
Meer informatie:
http://www.cisco.com/c/en/us/solutions/enterprise-networks/cisco-digital-network-architecture.html

Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren. Kijk voor het laatste nieuws op http://thenetwork.cisco.com. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via http://m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u op de EMEAR Network: http://ciscoemearnetwork.com of in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.

Voor meer informatie:
Cisco
Iris Mulder
Tel: 020 357 3207
Mob: 06 4184 4279
E-mail: imulder@cisco.com

Check Twice
Cisco Persdesk
Tel: 023 562 8208
E-mail: cisco@checktwice.nl
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Cisco  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo Google

Logo WIBU-SYSTEMS

Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.

Logo AvePoint

Logo Valid

Logo PQR B.V.

Logo TomTom Telematics

Logo Descartes

Logo SAP

Logo Extreme Networks

Logo KPN

Logo SAP Concur

Logo Thuiswinkel.org

Logo Pinewood

Logo Thuiswinkel.org

Logo Conrad.nl

Logo Tableau Software

Logo Tableau Software

Logo Freshworks

Logo Freshworks
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1299 dagen
PR contact  
Logo CheckTwice
Cisco contact  
Logo Cisco
  0800 0200 791
  www.cisco.com
Cisco sociaal  
Cisco tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl