www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2518 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 9 dagen geleden)
Bedrijf:

BT en Intel Security werken samen bij het ontwikkelen van een nieuwe generatie beveiligingsdiensten

RSA Conference 2016, San Francisco (VS), 1 maart 2016. – BT en Intel Security zijn een strategische samenwerking aangegaan om nieuwe oplossingen te bouwen die organisaties helpen bij het verbeteren van hun beveiliging en het voorkomen van cyberaanvallen. De beide bedrijven zullen ook gezamenlijk hun visie op de  volgende generatie beveiligingsdiensten verder ontwikkelen.
 
De nieuwe oplossingen zullen de belangrijkste elementen van de technologieplatforms van beide bedrijven bij elkaar brengen en de tekortkomingen van traditionele beveiligingsproducten adresseren. Dit gebeurt onder andere door operationele silo’s te vermijden die de tijdspanne tussen detectie en respons vergroten. De oplossingen zullen het beheer en de ondersteuning vereenvoudigen, het gebrek aan expertise in de markt adresseren en de reactiesnelheid verbeteren.
 
Gezien de zich snel ontwikkelende cyberdreigingen, hebben organisaties voortdurende innovatie nodig om ze te helpen bij het beschermen van hun belangrijke data en toepassingen, ongeacht waar ze deze hosten: intern, in de cloud of in een hybride omgeving. BT en Intel Security focussen zich op geïntegreerde, open securitysystemen met technologie die zich in eerste instantie op de cloud richt. Deze oplossingen zijn bedoeld om bedrijven in staat te stellen dreigingen sneller en met minder middelen te bestrijden.
 
BT en Intel Security gaan cyberdreigingen samen aanpakken met één ecosysteem dat meerdere beveiligingsoplossingen ondersteunt. Dit betekent onder andere dat de beveiligingsmiddelen van beide bedrijven met elkaar kunnen communiceren. Dit kan aanzienlijke kostenvoordelen opleveren voor klanten, omdat ze met minder hardware, minder configuratie en een lagere beheer-overhead kunnen beschikken over dezelfde beveiligingsmiddelen.
 
Mark Hughes, CEO van BT Security, zegt: “Bij BT zijn we vastbesloten om voorop te blijven lopen op het gebied van security. We werken samen met Intel om de beveiligingsexpertise en -informatie van BT in real-time te koppelen met de geavanceerde securitytools van Intel Security. Wij zijn ervan overtuigd dat deze gezamenlijke propositie een primeur is in de industrie, voor wat betreft reikwijdte en ambitie. Dankzij de geavanceerde beveiligingstechnologie van Intel Security en onze know-how op het gebied van het ontwerpen en leveren van diensten, kunnen we onze klanten beter te beschermen.”
 
Raj Samani, EMEA CTO Intel Security, zegt: “Het is ons doel om bedrijven over de hele wereld te helpen bij het actiever en effectiever verdedigen tegen securityincidenten en doelgerichte aanvallen. Samen met BT zullen we de tijdspanne tussen detectie en herstel verkleinen, met een beveiligingsecosysteem dat is ontworpen voor real-time communicatie, uitwisseling van dreigingsinformatie en een snelle respons door al onze beveiligingstools.”

Over Intel Security
McAfee is nu onderdeel van Intel Security. Met zijn Security Connected-strategie, innovatieve benadering van beveiliging die door hardware wordt ondersteund en Global Threat Intelligence, focust Intel Security zich op het ontwikkelen van proactieve, bewezen beveiligingsoplossingen en -diensten die systemen, netwerken en mobiele toestellen van bedrijven en eindgebruikers over de hele wereld beschermen. Intel Security combineert de ervaring en expertise van McAfee met de innovatiekracht en bewezen prestaties van Intel om van beveiliging een essentieel onderdeel van iedere architectuur en ieder automatiseringsplatform te maken. Het is de missie van Intel Security om iedereen het vertrouwen te schenken om veilig te leven en te werken in een digitale wereld. Kijk voor meer informatie op www.intelsecurity.com.

Intel en het Intel logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Intel Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. McAfee, McAfee LiveSafe en het McAfee logo zijn gedeponeerde handelsmerken van McAfee Inc. of zijn dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Alle andere gedeponeerde en niet-gedeponeerde handelsmerken in dit document zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

Over BT Security
BT Security bouwt voort op meer dan zeventig jaar ervaring met het helpen van organisaties overal ter wereld, opererend in verschillende sectoren, met het voorblijven van bedreigingen en om de complexiteit en onzekerheid rondom beveiliging te verminderen. Wij bieden end-to-end-diensten die onze klanten helpen bij het waarborgen van een goede beveiliging, in een tijd waarin beveiligingsbudgetten vaak niet in lijn zijn met het bedreigingslandschap.

Onze geavanceerde beveiligingsactiviteiten zorgen ervoor dat wij ons volledig kunnen richten op onze assets, mensen en processen, en deze kunnen combineren met ons netwerk en onze beveiligingsintelligentie. Zo helpen wij onze klanten risico’s te vermijden. BT Security beschermt zowel BT als zijn klanten en bestaat uit een wereldwijd team van 1.300 beveiligingsexperts, 600 mondiale beveiligingsspecialisten en een professional services team van ongeveer 4.000 medewerkers. Kijk voor meer informatie over BT op http://www.bt.com/security.

Over BT
BT’s doel is om de kracht van communicatie te gebruiken om bij te dragen aan een betere wereld. Het is één van 's werelds grootste leveranciers van communicatiediensten en -oplossingen en is actief in meer dan 170 landen. De kernactiviteiten van BT omvatten de wereldwijde levering van netwerkgebaseerde IT-diensten; lokale, nationale en internationale telecommunicatiediensten aan zijn klanten voor thuisgebruik, op kantoor en onderweg; producten en diensten op het gebied van breedband, TV en internet, als ook convergente vaste/mobiele producten en diensten. Na de overname van EE op 29 januari 2016 is BT is actief met zes divisies: BT Global Services, BT Business, BT Consumer, EE, BT Wholesale en Openreach.

In het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2015 rapporteerde BT Group een omzet van 17.979 miljoen Britse pond met een winst voor belasting van 2.645 miljoen Britse pond.

British Telecommunications plc (BT) is een volledige dochteronderneming van BT Group plc waarin vrijwel alle bedrijfsonderdelen en activa van BT Group zijn verzameld. BT Group plc is genoteerd aan de effectenbeurzen van Londen en New York. Kijk voor meer informatie over BT op http://www.bt.nl.

Contactpersonen voor de pers
MCS PR, Intel Security Persdesk, e-mail intelsecurity@mcspr.nl, tel. 023 - 562 8208
Laatste van McAfee  
McAfee ontmaskert cybercriminele marktplaatsen

Shoppers slaan online veiligheid tijdens feestdagen in de wind om beste koopjes te scoren

Bedrijven onderschatten blootstelling data in de cloud
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 9 dagen
McAfee contact  

Logo McAfee

McAfee sociaal  


McAfee tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Avinty (GGZ)
Logo MicroFix
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Sortlist
Logo Fullstaq B.V.
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo Northwave
Logo PQR B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Alleeninkt.nl
Logo Northwave
Logo Spryng
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo PayIBAN BV
Logo Techone B.V.
Logo Humanwave B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Intel
Logo Boomi
Logo Ctac N.V.
Logo Zyxel
Logo PA Consulting
Logo Infoblox
Logo Sitecore
Logo Lightspeed
Logo Techleap.nl
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Enrise BV
Logo Pure Storage
Logo Pegamento
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90553 persberichten
- 5915 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 9848 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers