www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2515 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 7 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Qualys lanceert nieuwe, gecertificeerde app voor ServiceNow Configuration Management Database (CMDB)

Amsterdam, 1 maart 2016 Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS), pionier en marktleider op het gebied van cloud-based beveiliging en compliance-oplossingen, maakt bekend dat zijn applicatie is gecertificeerd met ServiceNow®. Een certificering door ServiceNow betekent dat de Qualys-applicatie voor ServiceNow Configuration Management Database (CMDB) met succes een aantal tests heeft doorstaan. Deze tests waren gericht op de integratieoperabiliteit, beveiliging en prestaties van de applicatie. De certificering door ServiceNow garandeert tevens het gebruik van best practices binnen het ontwerp en de implementatie van de applicatie.

De Qualys-applicatie voor ServiceNow CMDB synchroniseert Qualys-IT-middelen voor discovery en classificatie met het ServiceNow Configuration Management-systeem. De applicatie updatet de ServiceNow CMDB automatisch met alle door Qualys ontdekte middelen en met up-to-date informatie over bestaande middelen. Zo krijgen ServiceNow-gebruikers continu en volledig inzicht in hun IT-middelen wereldwijd.

Qualys verzamelt realtime voorraadinformatie over IT-middelen met behulp van zijn Qualys Cloud Agent-technologie. Elke verandering op een device wordt onmiddellijk doorgestuurd naar het Qualys Cloud Platform en gesynchroniseerd naar ServiceNow.  Daarnaast biedt de applicatie een differentieel rapport over IT-middelen die wel in de ServiceNow CMDB, maar niet in Qualys staan geregistreerd, en andersom. Op die manier stelt het bedrijf IT- en beveiligingsbeheerders in staat om voor die specifieke middelen actie te ondernemen.

Het belangrijkste voordeel van de applicatie is het in kaart brengen van Qualys-middelen voor configuratie-items (CI’s) in de ServiceNow CMDB. Wanneer Qualys kwetsbaarheden en/of device-misconfiguraties detecteert, zijn deze problemen te importeren door ServiceNow Security Operations. Die activeert vervolgens een beveiligingsincident- of remediation-werkstroom. Het in kaart brengen maakt toewijzing en orkestratie mogelijk van de werkstromen die gebruik maken van de CI-metadata van de ServiceNow CMDB.

“Tot nu toe was het verzamelen van up-to-date informatie over onze bekende en onbekende wereldwijde IT-middelen een echte uitdaging. De unieke mogelijkheden voor discovery en classificatie van Qualys in combinatie met de integratie en synchronisatie met onze ServiceNow CMDB, bieden ons realtime en continu inzicht”, aldus een toonaangevende, gezamenlijke Qualys- en ServiceNow-klant binnen de wereldwijde informatiedienstenindustrie.

Philippe Courtot, voorzitter en CEO van Qualys, Inc.: “Een belangrijke voorwaarde om zakelijke infrastructuren te beveiligen tegen cyberaanvallen, is een nauwkeurig en up-to-date overzicht van alle IT-middelen wereldwijd, aangezien je niet kunt beveiligen wat je niet kent. Het Qualys Cloud Platform en onze Cloud Agent-technologie bieden organisaties de mogelijkheid van een realtime overzicht van hun wereldwijde IT-middelen binnen on-premise infrastructuren, flexibele cloudomgevingen en mobiele eindpunten. De naadloze integratie met ServiceNow brengt dit een stap verder om gebruikers te helpen de discovery en remediation van kwetsbaarheden te automatiseren voor deze middelen, en alles bij te houden binnen ServiceNow.”

Beschikbaarheid en extra informatie  Knowledge16:
Qualys is trotse sponsor van Knowledge16, de ServiceNow-gebruikersconferentie. Ontmoet Qualys in Las Vegas van 15 tot en met 20 mei 2016, en leer meer over de nieuwe-generatie IT-systemen en servicemanagement. 

Over Qualys
Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS) is een pionier op het gebied van oplossingen voor cloud-based beveiliging en compliance. Het bedrijf heeft meer dan 8.000 klanten in meer dan honderd landen, inclusief een meerderheid van zowel de Forbes Global 100- als de Fortune 100-bedrijven. Het Qualys Cloud Platform en de geïntegreerde suite van oplossingen helpen organisaties bij het vereenvoudigen van hun security-activiteiten en het verlagen van de compliance-kosten door het bieden van on-demand bedrijfskritische beveiligingsinformatie en het automatiseren van de auditing, compliance en bescherming van IT-systemen en webapplicaties. Qualys, opgericht in 1999, heeft sterke strategische partnerships met toonaangevende managed service providers en consultingorganisaties, waaronder Accenture, Accuvant, BT, Cognizant Technology Solutions, Dell SecureWorks, Fujitsu, HCL Comnet, InfoSys, NTT, Optiv, Tata Communications, Verizon en Wipro. Het bedrijf is tevens een van de oprichters van de Cloud Security Alliance (CSA). Meer achtergrond is te vinden op www.qualys.com.

Voor meer informatie:

LVTPR 
Gijs van Beek / Kirsten Meij 
T: 030 65 65 070
M: qualys@lvtpr.nl 

LEWIS for Qualys
Jennifer McManus-Goode
T: +1 (781) 418-2406
M: qualys@teamlewis.com
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 7 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Qualys contact  

Logo Qualys

  (650) 801 6100
  info@qualys.com
  www.qualys.com
Qualys sociaal  


Qualys tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo MicroFix
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Sortlist
Logo Fullstaq B.V.
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo PQR B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Alleeninkt.nl
Logo Northwave
Logo Spryng
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo PayIBAN BV
Logo Techone B.V.
Logo Humanwave B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Zyxel
Logo PA Consulting
Logo Infoblox
Logo Sitecore
Logo Lightspeed
Logo Techleap.nl
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Enrise BV
Logo Pure Storage
Logo Pegamento
Logo Thinkwise
Logo Visma | Raet
Logo Descartes
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90543 persberichten
- 5912 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 9830 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers