www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2518 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 9 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Nieuwe versie Infor EAM biedt betere branchespecifieke functionaliteiten

Barneveld, 1 maart 2016 --- Infor, een leverancier van branchespecifieke applicaties die geschikt zijn voor de cloud, kondigt Infor Enterprise Asset Management (EAM), versie 11.2 aan. De update is bedoeld om het assetmanagement binnen grootzakelijke bedrijven nog beter te stroomlijnen. De nieuwste versie biedt verbeteringen van veel belangrijke functionaliteiten, zoals sleutelbeheer, case/incident management, reserveringen van bedrijfsmiddelen, contractor service portals en werkplekbeheer. Voortbouwend op de nieuwste cloud-mogelijkheden biedt Infor EAM 11.2 uitgebreidere functionaliteiten voor bijvoorbeeld facilitair managers, wagenparkbeheerders, horecabedrijven en bedrijven in de services- en maakindustrie.

Belangrijke verbeteringen:
 • Case management – Met de nieuwe case management-functie kunnen gebruikers van Infor EAM incidenten, emissies, kennisgevingen en andere zaken vastleggen zonder daarvoor een werkorder nodig te hebben. Zij maken een audit log aan van de casus of het incident, waarmee vervolgens workflowactiviteiten of follow up werkorders die met de bestaande casus verband houden gecreëerd kunnen worden. Omdat alle bijbehorende documentatie eenvoudig toegankelijk is, is het makkelijker dan ooit tevoren om een event, zoals een bedrijfsincident, te auditen.
 • Sleutelbeheer – Deze functie biedt gebruikers de mogelijkheid om sleutels te volgen en te koppelen aan sloten, assets, medewerkers en sleutelringen. Als sleutels kwijtraken, biedt Infor EAM gedetailleerde informatie voor het maken van nieuwe sleutels.
 • Reserveringen van bedrijfsmiddelen – Hiermee kunnen gebruikers virtueel aanvragen doen en reserveringen plaatsen voor assets, zoals voertuigen, kranen, vergaderruimten en allerlei soorten apparatuur. Dankzij Infor EAM 11.2 worden alle asset reserveringen direct aan werkorders en projecten gekoppeld waardoor ze makkelijker te traceren en te beheren zijn.
 • Nieuwe contractor service portal – Met deze module kunnen gebruikers een veilig toegangspunt voor opdrachtnemers realiseren. Ze zijn in staat om updates over activiteiten en werkorders te ontvangen en te sturen. Opdrachtnemers kunnen daarna kostenschattingen, notities en andere vereiste details bieden. Daarnaast kunnen de opdrachtnemers een update van de kosten en status geven. Dit verbetert de efficiëntie en het kost minder tijd om het werk te voltooien. Infor EAM biedt ook geautomatiseerde toewijzing van werkorders aan opdrachtnemers op basis van locatie en het type werkzaamheden.
 • Coherent werkplekbeheer – Met de workspace management-functionaliteit kunnen gebruikers werkruimtes en meubilair definiëren, toewijzen en volgen. Hierdoor kunnen organisaties verhuizingen, waarbij meerdere medewerkers zijn betrokken, efficiënter plannen en uitvoeren. Workspace management kan met callcenteractiviteiten, sleutelbeheer en het beheer van apparatuur en personeel geïntegreerd worden, waardoor het ruimtebeheer, en de planning en uitvoer van verhuizingen efficiënter kan worden uitgevoerd.
 • Geconsolideerd callcenter – De nieuwste versie van Infor EAM omvat een geüpdatet call center om de efficiëntie te verbeteren. Een Service Delivery Matrix kan worden ingesteld om direct werkorders aan bepaalde uitvoerders te distribueren op basis van hun locatie en de aard van het verzoek. Deze functie bespaart tijd doordat telefoongesprekken overbodig zijn geworden en de hoeveelheid papierwerk verminderd wordt.

“Infor EAM 11.2 biedt de benodigde functionaliteit voor allerlei sectoren en maakt snellere en effectievere onderhoudsdiensten mogelijk,” zegt Mike Stone, productmanager Infor EAM. “Verder biedt het mogelijkheden om incidenten te volgen en te registreren met workflow activiteiten en follow up werkorders.”

Volg Infor:

Over Infor
Infor bouwt mooie zakelijke applicaties met de nieuwste functionaliteiten die voor bepaalde branches als een cloud-dienst worden aangeboden. Het bedrijf telt 13.000 medewerkers en heeft klanten in meer dan 200 landen. Voor diverse branches, waaronder de gezondheidszorg, de productie- en mode-industrie, groothandel, hospitality, retail en de publieke sector, automatiseert Infor kritische processen. In de software van Infor is branchespecifieke kennis ingebouwd wat de noodzaak voor dure maatwerkaanpassingen overbodig maakt. Het hoofdkantoor van Infor staat in New York City. Dit is ook de thuisbasis van Infors interne ontwerpbureau Hook & Loop, een van de grootste creatieve bureaus in Manhattan. Zij richten zich op een gebruikerservaring die plezierig en boeiend is. Infor zet zijn applicaties voornamelijk in op de Amazon Web Services cloud en opensourceplatformen. Kijk voor meer informatie op: nl.infor.com.

Infor klanten zijn onder andere:
 •      18 van de top 20 lucht- en ruimtevaartbedrijven
 •      10 van de top 10 hightechbedrijven
 •      10 van de top 10 farmaceutische bedrijven
 •      21 van de 25 grootste Amerikaanse gezondheidsorganisaties
 •      18 van de 20 grootste Amerikaanse steden
 •      20 van de top 20 toeleveranciers van de automobielindustrie
 •      17 van de top 20 industriële distributeurs
 •      15 van de top 20 wereldwijde retailers
 •      4 van de top 5 brouwerijen
 •      21 van de top 30 wereldwijde banken
 •      6 van de 10 grootste hotelmerken
 •      6 van de top 10 wereldwijde luxe merken
Voor meer informatie
Anke van Heerebeek
Lubbers De Jong
+31 (0)20 2050428
anke@lubbersdejong.nl

Dit persbericht is ook online beschikbaar
Laatste van Infor  
Bayhealth kiest met Infor voor verbeterde bedrijfsvoering uit de cloud

Infor en MphRx lanceren oplossing voor gezondheidszorg die helpt bij het managen van het COVID-19 vaccinatieprogramma

Infor stelt Jelle Brouwer aan als Senior Account-Executive Healthcare
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 9 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Infor contact  

Logo Infor

  +31 (0) 342-428888
  info@infor.com
  nl.infor.com
Infor sociaal  


Infor tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Avinty (GGZ)
Logo MicroFix
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Sortlist
Logo Fullstaq B.V.
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo Northwave
Logo PQR B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Alleeninkt.nl
Logo Northwave
Logo Spryng
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo PayIBAN BV
Logo Techone B.V.
Logo Humanwave B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Intel
Logo Boomi
Logo Ctac N.V.
Logo Zyxel
Logo PA Consulting
Logo Infoblox
Logo Sitecore
Logo Lightspeed
Logo Techleap.nl
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Enrise BV
Logo Pure Storage
Logo Pegamento
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90553 persberichten
- 5915 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 9848 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers