XRC SERVICES OFFICIEEL SIP TRUNK PARTNER MITEL

Nistelrode – XRC services kondigt met trots de officiële voltooiing van de certificering van haar SIP trunks op het Mitel-platform aan.  Hiermee is voor XRC services de weg naar Mitel-partners en  -resellers geopend. Dit betekent voor eindklanten dat zij nu gebruik kunnen maken van het stabiele telefonienetwerk van XRC services. Het krachtige telefonienetwerk van XRC services, dat onder de officiële naam OfficeOne VoIP wordt weggezet, kan nu naast andere gerenommeerde telefoniemerken ook Mitel volledig ondersteunen.

XRC services heeft naast een landelijk dekkend datanetwerk nu ook haar telefonieplatform geheel compatibel gemaakt met alle gerenommeerde telecommerken. Hierdoor kunnen niet alleen eindklanten, maar ook resellers eenvoudig gebruik maken van de voordelen van zowel een kwalitatieve geluidsoverdracht van de gesprekken als een goede 24/7 service. Daarnaast komen daar nog de voordelige gesprekskosten voor de eindgebruikers bij die tezamen zorgen voor een win-win op alle fronten.

“XRC services is al jaren aan de weg aan het timmeren om haar dienstverlening naar het hoogste niveau te brengen en het afronden van deze certificering op het Mitel-platform is daar weer een belangrijke pijler in gezien de grootte van Mitel haar afzetmarkt en de kwalitatieve wijze waarop Mitel wereldwijd haar producten inzet”, aldus Ruben van Milaan, senior ICT-specialist bij XRC services.

“XRC services ontzorgt haar klanten al bijna 9 jaar op het gebied van ICT-services en ziet een internationale groei van haar dienstverlening. In steeds meer landen buiten Nederland realiseren wij nu projecten voor eindklanten die hun hoofdkantoor in Nederland hebben. Landen als Duitsland, Spanje, Turkije, India, Nieuw Zeeland en Thailand zijn daar recentelijk mooie voorbeelden van. Dit zijn groeilanden waar wij onze dienstverlening hebben mogen inzetten op het gebied van onze unieke IP-telefonie. Mooi om te zien dat we nu ook internationaal onze klanten kunnen ontzorgen”.

Voor meer informatie:
XRC® services
Mandy Manders, communicatieadviseur
T: +31 (0)88 229 04 99
E: m.manders@xrc.nl