www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 51 dagen geleden)
Bedrijf:

“Your parcel is about to arrive” – DHL Parcel vertrouwt op cross-channel marketingexpertise van optivo voor Europa

Haarlem, 23 februari 2016 – DHL Parcel kiest voor e-mail en omnichannel marketingspecialist optivo voor een pan-Europese samenwerking. Het cross-channel optivo® broadmail platform zorgt dat consumenten betrouwbaar en eenvoudig hun pakketten kunnen volgen via e-mail op basis van individuele, up-to-date informatie. Doorslaggevende factoren die tot de samenwerking leidden waren de uitstekende prestaties en data doorvoer, de hoge veiligheidsstandaarden en de krachtige integratie met optivo® broadmail.

DHL Parcel startte onlangs met het verzenden van e-mailberichten met optivo® broadmail, waardoor het nu mogelijk is de pakketverzendingen gedetailleerd te volgen. Alle belangrijke informatie, van het verzendnummer, de uiteindelijke bestemming en de aflevertijd, tot aan de openingstijden van de lokale DHL Parcel afhaallocatie, worden in één helder overzicht aan de klant getoond.

Betrouwbare en soepele dataoverdracht. optivo® broadmail maakt het mogelijk tot wel 2.000 transactionele e-mails per seconde te versturen. De verzending van berichten gebeurt onafgebroken. Het individueel tracken van pakketten via e-mail gaat dan ook dag en nacht door. Iedere dag weer worden enkele miljoenen pakket-tracking berichten verzonden, met vanaf het begin direct al hoge open- en click-ratio’s.

optivo legt grote nadruk op veiligheid. De verzending van berichten gebeurt via een VPN (Virtual Private Network) tunnel tussen DHL Parcel en optivo® broadmail. De VPN verzekert dat de uitwisseling van data plaatsvindt in een afgesloten en uiterst veilige omgeving. De veiligheidsstandaard van optivo® broadmail is gecertificeerd in overeenstemming met de relevante internationale veiligheidsnorm ISO 27001 en voldoet daarmee aan de hoogste eisen.

Sterk geïndividualiseerde e-mailberichten. De e-mailberichten over de aflevering van de pakketten worden sterk gepersonaliseerd. Zaken als een afzendernaam en logo’s van retailers worden op maat in de e-mailberichten geplaatst. Ook andere belangrijke informatie over bijvoorbeeld een specifieke afleverlocatie wordt getoond. De e-mailberichten worden opgesteld met behulp van speciale content-templates en specifiek ontwikkelde parameters voor de customised ontvangersinformatie (naam van verzender, openingstijden van lokale afhaalvestiging, etc). De optivo ‘Template Kit’ bood een goede basis voor deze mogelijkheden.

Duidelijke e-mailherkenning en perfecte e-mailaflevering. De probleemloze integratie met de DHL Parcel systemen was mogelijk dankzij de HTTP interface van optivo® broadmail. Daarnaast is het centrale DHL verzenddomein speciaal opgezet door optivo. Dit zorgt ervoor dat e-mails goed herkenbaar zijn en dat er ook gebruik gemaakt kan worden van de overige voordelen voor het afleveren van de e-mails met optivo. 

Key account support door optivo. Een belangrijk onderdeel van de samenwerking bestaat uit de all-round ondersteuning door het team van optivo experts. Naast de uitgebreide technische mogelijkheden en de effectieve afhandeling van verzendingen, heeft dit ertoe geleid dat er zelfs plannen zijn om de huidige e-mail verzending in de toekomst nog verder uit te breiden met andere diensten van optivo.

Dr. Ralph Wiechers, Vice President Consumer Experience bij DHL Parcel Germany, is erg blij met de samenwerking met optivo: ‘De communicatie met onze pakketontvangers via e-mail voor hun zending aankomt is uiterst belangrijk voor ontvangers. We communiceren dan ook niet alleen over de specifieke tijd en dag van aflevering, maar bieden ook afleveralternatieven, mocht het oorspronkelijke tijdschema niet goed uitkomen. Dit zorgt uiteindelijk voor blije ontvangers en tevreden afzenders. Om dit te kunnen bewerkstelligen, is er een buitengewoon krachtige e-mailspecialist nodig. Met optivo hebben we nu een echte professionele partij gevonden die ons helpt deze belangrijke taak te realiseren.’
Laatste van Optivo  
Onderzoek Episerver en Optivo wijst uit: 92 procent bezoekers retailwebsites komt een eerste keer niet om te kopen

Effect Google-update op het verzamelen van e-mailadressen

Optivo waarschuwt voor vertekende webmarketing-resultaten: ‘Dark Social’ e-mailverkeer misleidt
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 51 dagen
Optivo contact  

Logo Optivo

  023 750 5157
  info@optivo.nl
  www.optivo.nl
Optivo sociaal  


Optivo tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90830 persberichten
- 5950 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10081 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers