Datum: (857 dagen oud)
Bedrijf:

De P&V Groep breidt samenwerking met Human Inference uitArnhem, 19 februari 2016

De P&V Groep heeft haar samenwerking met Human Inference, Europees marktleider op het gebied van Centraal Klantbeeld en datakwaliteitsoplossingen, uitgebreid met een overeenkomst voor vijf jaar.

Al geruime tijd worden de oplossingen van Human Inference naar tevredenheid ingezet bij Vivium, één van de merken binnen de P&V Groep. Door de inzet van deze software in het administratieve systeem is de kwaliteit van de klantgegevens bij Vivium van een hoog niveau, worden doublures effectief voorkomen en kunnen relaties eenvoudig in de administratie worden gevonden.
 
Met de nieuwe overeenkomst is het gebruiksrecht uitgebreid naar de gehele P&V Groep. De datakwaliteitsfuncties van Human Inference komen daarmee beschikbaar voor alle merken en op alle plaatsen waar relatiegegevens worden ingevoerd en verwerkt.

Hiermee voorziet de P&V Groep zich van adequate controles, die een optimaal klantcontact mogelijk maken.
 
Bob Rongé, Data expert bij de P&V Groep: ”Deze nieuwe versie van de Human Inference software zal ons zeker helpen bij het sneller terug vinden van onze klanten als bij het vermijden van het aanmaken van dubbele klanten. Dit laatste is essentieel in ons streven naar een Golden record ”.

Ron Mulderij, Accountmanager bij Human Inference: “Na onze jarenlange relatie met Vivium zijn wij verheugd over dit blijk van vertrouwen van de P&V Groep. Het biedt hen de mogelijkheid om op een effectieve en efficiënte manier de kwaliteit van haar klantgegevens en de dienstverlening te verbeteren.”

Over Human Inference
Human Inference werd in 1986 opgericht en is dus al 30 jaar een belangrijke speler op het gebied van datakwaliteit en data-integratie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem. Daarnaast heeft Human Inference kantoren in Engeland, Duitsland en Denemarken.
De oplossingen van Human Inference zijn in gebruik bij onder andere Achmea, AEGON, Allianz, ANWB, BKR, Center Parcs Europe, DHL, E-on, Essent, Holland Casino, ING, Ministerie van Veiligheid & Justitie, Nederlandse Spoorwegen, NovaMedia (Goede Doelen Loterij).Telegraaf Media Group, TNT  en Wehkamp.
Human Inference is onderdeel van de Neopost Groep, Europees marktleider en wereldwijd de nummer twee leverancier van postverwerkingsoplossingen en Klant Communicatie Oplossingen.

Over P&V Groep
De P&V Groep is een Belgische coöperatieve verzekeringsgroep, die verzekeringen aanbiedt onder de merken P&V en VIVIUM. Deze verzekeringen worden gedistribueerd via eigen adviseurs, verzekeringsmakelaars en via partnerships met autoconstructeurs.
P&V staat voor Prévoyance & Voorzorg. Sinds haar oprichting in 1907 worden waarden als solidariteit, samenwerking en nabijheid hoog in het vaandel gedragen. Deze coöperatieve geest uit zich op diverse terreinen.
De P&V Groep heeft een exclusieve focus op de Belgische markt. Deze lokale verankering garandeert klanten, tussenpersonen en medewerkers de nodige stabiliteit.