www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (5 jaar en 82 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

Innovaties in performancemanagement centraal in nieuwste versie Verint Workforce Optimization

Levendige, nieuwe interface bevat geavanceerde scorecards, gamification, coaching en e-learning en vergroot betrokkenheid werknemers

Amsterdam, 18 februari 2016 Verint® Systems, Inc. (Nasdaq: VRNT) introduceert de fundamenteel verbeterde versie van Verint Workforce Optimization, de software waarmee contactcenters en backoffice- en operations-afdelingen hun werknemers en dagelijkse werkzaamheden beter kunnen managen. De nieuwste release biedt een gloednieuwe gebruikerservaring en analytics, en geeft bedrijven dankzij innovaties op het gebied van performancemanagement meer inzicht in hoe hun werknemers presteren en in hoeverre zij hun targets behalen. Ook weten bedrijven met deze release aan de hand van deze inzichten beter welke acties zij moeten ondernemen.

De release komt op een moment dat de marktadoptie voor performancemanagementsoftware op het punt staat om toe te nemen. Saddletree Research deed hier recentelijk onderzoek naar en 22 procent van de door het analistenbureau ondervraagde respondenten gaf aan in 2016 hun performancemanagementoplossing te willen vervangen. Balans tussen kosten, kwaliteit en service
Het managen van performance en productiviteit is voor de meeste bedrijven geen eenvoudige opgave, gezien de verschillende systemen, complexe processen en afwijkende performance-metrics tussen de verschillende rollen en functies waar ze mee te maken krijgen. Performancemanagement is een culturele en praktische zaak die van toepassing is op zowel individuele werknemers en teams, als afdelingen. Het vereist toewijding van het bedrijf, transparantie, een universele manier van meten en een focus op zakelijke doelen. Om bedrijven te helpen al deze aspecten onder controle te krijgen, biedt Verint Performance Management een uniforme reeks van dashboards, scorecards, coaching, e-learning en mogelijkheden voor gamification, die een closed-loop cycle en een geavanceerde aanpak van performancemanagement mogelijk maken.

De nieuwste release komt met een nieuwe, state-of-the-art gebruikersinterface die geavanceerde visualisatie ondersteunt, net als dataexploratie en performanceanalyses van zowel werknemers als het gehele bedrijf. Daarmee is het mogelijk om essentiële executive-inzichten op te doen, die helpen bij het nemen van beslissingen en het handelen op momenten dat elke seconde telt. De verbeteringen maken het managers verder mogelijk om effectiever te werk te gaan dankzij de nieuwe, flexibele scorecard widgets en dashboards. Tegelijkertijd profiteren werknemers van een intuïtievere performance-scorecard en van meer inzicht in hun persoonlijke metrics en in behaalde targets.

De oplossing biedt ook scorecard workspaces die samenvattingen en overzichten weergeven van performance, samen met heat maps, performancevergelijkingen en verschillende overzichten van key performance indicators (KPI’s). Met deze scorecard workspaces kunnen gebruikers visueel en automatisch antwoorden krijgen op hun vragen met betrekking tot werknemersbetrokkenheid. Denk daarbij aan vragen als: welke werknemers behalen en overtreffen hun targets? Op welke gebieden is er bij hen ruimte voor verbetering? Is de werknemersperformance over een bepaalde periode consistent? Waar gaat de performance vooruit en waar juist achteruit? Hoe presteren werknemers in vergelijking tot hun collega’s? In welke mate is de performance van een specifieke werknemer er over een bepaalde periode op vooruit of juist op achteruit gegaan?

Profiteren van geavanceerde analytics
Aan Verint Performance Management is verder een nieuwe widget toegevoegd voor het herkennen van verbeteringskansen. Daarmee is het voor organisaties mogelijk om – gebaseerd op data-analyse en criteria per gebruiker – automatisch te zien welke KPI’s kansen en ruimte voor verbetering bieden. Zo is het voor managers mogelijk om snel werknemers en KPI’s aan te wijzen, die op basis van hun scores of recente ontwikkelingen extra aandacht behoeven.

Ook biedt deze nieuwste release de mogelijkheid om te profiteren van Verint Gamification, een oplossing die gamingmechanieken en wetenschap over spelgedrag inzet in een zakelijke omgeving. Met gamification is het voor organisaties mogelijk om de betrokkenheid van werknemers te verhogen, ze te motiveren om hun vaardigheden en kennis uit te breiden, problemen op te lossen en ze aan te sporen om actie te ondernemen en zelf grip te krijgen op hun performance.

De nieuwste versie van Verint Performance Management is nu beschikbaar. Lees meer over Verint Workforce Optimization.

Over Verint Systems, Inc. 
Verint® (Nasdaq: VRNT) loopt wereldwijd voorop in het leveren van Actionable Intelligence®-oplossingen. Actionable Intelligence is essentieel in een dynamische wereld van enorme informatiegroei. Het geeft organisaties essentiële inzichten en stelt beleidsmakers in staat te anticiperen, te reageren en actie te ondernemen. De Actionable Intelligence-oplossingen van Verint helpen organisaties drie belangrijke uitdagingen aan te pakken: optimalisatie van customer engagement, security intelligence, en fraud, risk en compliance. Meer dan tienduizend organisaties in ruim 180 landen – waaronder tachtig procent van de Fortune 100-bedrijven – vertrouwen op de Verint-oplossingen voor het verbeteren van hun prestaties en het veiliger maken van de wereld.

###

Neem voor meer informatie contact op met:

Progress Communications
Inger Hund / Ruud Berendsen 
Verint@progresscommunications.nl 
T:  020 363 11 52
Laatste van Verint  
Verint en Frontline slaan handen ineen om Customer Engagement-oplossingen in Nederland uit te breiden

Verint Mobile Work View helpt werknemersbetrokkenheid te vergroten

Onderzoek Verint: twee derde Nederlandse consumenten blijft trouw aan dienstverlener
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 82 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
Verint contact  

Logo Verint

  020-799 19 00
  info.nl@verint.com
  www.verint.com
Verint sociaal  


Verint tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Logo Honeypot
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91075 persberichten
- 5972 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10252 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers