www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2499 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1511 dagen geleden)
Bedrijf:

Tintri richt zich op cloud service providers met uitrol van aanbod VM-bewuste storage-oplossingen

Tintri biedt CSP’s oplossingen voor hun drie grootste pijnpunten op het gebied van ICT-opslag en helpt hen om nieuwe omzetkanalen aan te boren met VM-bewuste opslag en SLA’s met prestatiegaranties

Amsterdam, 16 februari 2016 — Tintri Inc., de leverancier van VM-bewuste storage-oplossingen voor virtualisatie- en cloud-omgevingen, maakt vandaag bekend dat het zijn vizier op de Cloud Service Provider (CSP)-markt richt met de uitrol van zijn aanbod van VM-bewuste storage-oplossingen. Uit onderzoek* blijkt dat de prestaties, betrouwbaarheid en kosten de drie belangrijkste storage-pijnpunten van CSP’s zijn. Tintri maakt het eenvoudiger voor hen om opslagcapaciteit aan te schaffen en uit te breiden en klanten gegarandeerde prestaties, transparante analyses op VM-niveau en onderscheidende diensten te bieden.

In december voerde Tintri de enquête “State of the Storage for Cloud Service Providers 2016” uit. Uit de resultaten blijkt dat CSP’s de prestaties (86%), betrouwbaarheid (69%) en kosten (58%) zien als de drie belangrijkste problemen die zij willen oplossen met de aanschaf van storage-oplossingen. CSP’s hebben behoefte aan betrouwbare, schaalbare en optimaal presterende ICT-opslag ter ondersteuning van hun cloud-infrastructuur. Ze staan voor de opgave om diensten aan te bieden waarmee zij zich kunnen onderscheiden in een concurrerende markt. CSP’s moeten daarnaast de juiste oplossingen aanschaffen op basis van flexibele voorwaarden, zodat ze op eigen tempo kunnen groeien. De oplossingen van Tintri voorzien in al deze behoeften.

Met zijn VM-bewuste storage-systemen en -software stelt Tintri CSP’s in staat om onderscheidende diensten aan te bieden, zoals:

·         Verschillende niveaus van opslagprestaties binnen dezelfde storage array; dit kan worden gedefinieerd op basis van quality of service (QoS)-beleidsregels op VM-niveau

·         Een integraal overzicht van de infrastructuur op VM-niveau voor het gedetailleerd doorberekenen van de opslagkosten aan klanten, aangevuld met praktische functionaliteit voor probleemoplossing

·         Real-time en voorspellende analyses ter ondersteuning van de capaciteitsplanning en upselling

Tintri VMstore brengt daarnaast optimale opslagefficiëntie naar de cloud:

·         De laagste kosten per VM binnen de branche dankzij een hoge VM-dichtheid en een maximale benutting van de opslagcapaciteit, brancheleidende operationele efficiëntie en preventie van overprovisioning — er is geen ingenieurstitel vereist om de opslagprestaties op peil te houden.

·         De beste opslag voor gevirtualiseerde multi-tenantomgevingen, met hogere marges, lage totale eigendomskosten en isolatie van elke VM ter voorkoming van storing tussen omgevingen

·         ICT-opslag die met even eenvoudige als krachtige automatiseringsmogelijkheden kan worden opgeschaald voor elke opslagbewerking ter ondersteuning van een razendsnelle bedrijfsgroei

·         De opslagfunctionaliteit van VMstore biedt gelijktijdige integratie met meerdere hypervisors, zoals VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, Citrix XenServer en OpenStack.

Cloud Service Providers hebben vanaf nu toegang tot het complete aanbod van storage-systemen en –software van Tintri, waaronder:

·         Tintri VMstore-systemen voor flash-opslag, zoals de VMstore T5000 All-Flash-reeks voor intensieve workloads en de VMstore T800 Hybrid-Flash-reeks voor toepassingen die om hogere opslagcapaciteit vragen. Beide reeksen maken gebruik van het VM-bewuste storage file system van Tintri.

·         Tintri Global Center, dat praktische real-time analytics en beheer op VM-niveau voor meer dan 100.000 virtuele machines en alle ondersteunde hypervisors. Tintri Global Center kan beleidsregels voor gegevensbescherming en quality of service (QoS) toewijzen aan servicegroepen. De instellingen voor deze groepen kunnen probleemloos worden overgedragen en in stand worden gehouden als een virtuele machine tussen VMstores wordt verplaatst.

“ICT-opslag vormt een kernelement van de cloud-infrastructuur van Cloud Service Providers. Op storage-gebied is er echter nog niet zoveel vooruitgang op het gebied van automatisering en flexibiliteit geboekt als bij virtualisatie- en netwerktechnologie”, aldus Ken Klein, de CEO van bestuursvoorzitter van Tintri. “Iedere CSP is op zoek naar manieren om de gunsten van klanten te winnen en zich van de concurrentie te onderscheiden. De storage-oplossingen van Tintri helpen hen daarmee. Vanwege hun significante technologische voordelen beginnen CSP’s uit te groeien tot een van de snelst groeiende markten van Tintri. Door zijn speciale focus op deze markt kunnen CSP’s de oplossingen van Tintri inzetten om hun klanten voorspelbare en robuuste prestaties te garanderen en om opslaglagen op basis van beleidsregels in te richten zonder de noodzaak om verschillende diverse storage-platforms te gebruiken. Ze kunnen daarnaast upselling-mogelijkheden benutten en kosten effectiever aan klanten doorbereknen dankzij real-time analyses per virtuele machine. De VM-bewuste ICT-opslag van Tintri brengt opslag met grotere toegevoegde waarde naar gevirtualiseerde omgevingen, en de cloud is bij uitstek een toepassingsscenario met een sterk gevirtualiseerd karakter. Dit is een perfecte match.”

Alex Fossa, de CTO en oprichter van Amatis Networks: “Het is verfrissend om te zien dat een leverancier van storage-oplossingen zich inspant om de latency terug te dringen. Voordat we het systeem van Tintri implementeerden, bedroeg de latency voor de applicaties van onze klanten gemiddeld 25 milliseconden. Bij een piekbelasting kon dit oplopen tot 120 ms. Met Tintri bedraagt de gemiddelde latency minder dan een microseconde. De hoogste latency-piek bedraagt 2 ms voor uiterst intensieve workloads. Voor ons was de afname van de latency met een verhouding van 60:1 een heuse verademing."

Johan Åkerlund, directeur van Solid Park: “Doordat we zelf gebruiken wat we verkopen, kennen we onze producten door en door. We hebben relevante ervaring opgedaan door ons te specialiseren in de oplossingen van Tintri. Dit stelt ons in staat om onze klanten nieuwe inzichten aan te reiken voor de verdere ontwikkeling van hun ICT-omgevingen.”

“Dankzij het gebruik van de oplossingen van Tintri in onze datacenters kunnen we onze bedrijfsmiddelen en de prestaties optimaal afstemmen op de behoeften van elke applicatie”, aldus Marco Iannucci, de CEO van Clouditalia. “Met onze verbeterde cloud-diensten profiteren onze klanten van meer grip, eenvoud en schaalbaarheid.”

Tintri zal op 18 februari de bevindingen van zijn eerste “State of Storage 2016 for Cloud Service Providers”-enquête delen tijdens een speciaal webinar. Neem hieraan deel om meer te weten te komen over de drie grootste pijnpunten van CSP’s, hun beweegredenen om nieuwe storage-oplossingen aan te schaffen en welke drie functies van Tintri zij gebruiken voor de ontwikkeling van onderscheidende diensten.

Meer informatie over de laatste producten en mogelijkheden van Tintri is te vinden op de website van Tintri.

Aanvullende informatie Over Tintri
De VM-bewuste storage-producten van Tintri brengen eenvoud naar virtualisatie- en cloud-omgevingen. Organisaties als GE, Toyota, United Healthcare, NASA en zes van de Fortune 15-ondernemingen hebben reeds “Nee tegen LUN’s” gezegd. Met de oplossingen van Tintri beheren ze alleen virtuele machines, met aanzienlijk minder ruimteverbruik en tegen een fractie van de kosten van conventionele ICT-opslag. Tintri biedt hen de keuze tussen een volledig op flash of hybride flash-platform en een geconvergeerd of stanalone systeem. Zijn oplossingen bieden ondersteuning voor elke hypervisor. In plaats van zich bezig te moeten houden met storage kunnen ICT-managers zich richten op bedrijfsapplicaties die toegevoegde waarde naar hun organisatie brengen. En dat is alleen mogelijk als zij de ICT-opslag zo simpel mogelijk houden.

Perscontact
Emile idzenga
Touchdown PR
+31 (0)20 6589538
Tintri@touchdownpr.com
Laatste van Tintri  
Tintri richt zich op cloud service providers met uitrol van aanbod VM-bewuste storage-oplossingen

Universiteit Maastricht verbetert de VDI-prestaties met storage-systemen van Tintri

Tintri introduceert Tintri VMstoreTM T5040
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1511 dagen
Tintri contact  

Logo Tintri

  +44 (0) 203 053 0853
  emea@tintri.com
  www.tintri.com
Tintri sociaal  


Tintri tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo MyCademy
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo IFS
Logo Ctac N.V.
Logo Eaton
Logo g-company
Logo Genesys
Logo NetApp
Logo Poly
Logo Infor
Logo Palo Alto Networks
Logo EuroDNS
Logo myBrand
Logo Ictivity
Logo Ivanti
Logo XpertHR
Logo Wuunder
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88079 persberichten
- 5643 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7734 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.LVTPR.com